CATEGORIES

Marjaisa brunssi

4.8.2016

gugguubrunch-2274 gugguubrunch-2254 Gugguugugguubrunch-2258 gugguubrunch gugguubrunch-2250

Tänä aamuna hääräsin brunssitunnelmissa. Yhdessä ystävieni Kaisan ja Metin kanssa järjestimme lastenvaatemerkki Gugguu-tyttöjen kanssa brunssin heidän uusimman malliston lanseerauksen kunniaksi. Tapahtumakuvaajaksi sain värvättyä ihanan Julian, joten kauniita kuvia tilaisuudesta tulossa vielä lisää lähiaikoina. Paikalle kutsuttiin merkin uskollisia asiakkaita sekä bloggaavia ystäviämme. Oli ihan älyttömän ihana nähdä kaikkia – kiitos kun tulitte!

Syksyn malliston värimaailma koostui ihanista marjaisista väreistä, joten halusimme sen näkyvän myös koko brunssin hengessä. Kukka-asetelmissa vadelmanpunaisia ruusuja ja mustikanliloja neilikoita, sekä tarjolla oli mitä herkullisimpia marjakakkuja, cakepopseja ja macaronseja, mitkä nekin toistivat tätä samaa suloisen herkullista värimaailmaa. Tilaisuudessa oli esillä muutamia talvitakkeja ja -haalareita, joita Gugguu on vielä syksyn aikana tuomassa myyntiin. Oli kyllä niin komeita, että minun pakko saada ne vielä pojillenikin talveksi hankittua (kuvan takista voit nähdä snapistani)! Niin yksinkertaisen kauniita ja toimivia lastenvaatteita. Kiitos taas teille Gugguu, kun halusitte kanssamme brunssin järjestää! Oli ihanaa! :)

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sipe

  Hei! Kuka on tehnyt tai mistä liikkeestä nuo kukkakimput on tilattu? Ihana värimaailma ja vaatteetkin. :)

  • Ne olivat Runebergin Kukasta! Pinterestiin kerättiin ensiksi aika tarkka värimaailma ja sitten Metti yhdessä kukkakaupan kanssa muokkasi kimput täydellisiksi meidän tapahtumaan :) Ja kiitos! :)

   • Sipe

    Olisihan se pitänyt arvata! Tekevät aina niin hienoja kokonaisuuksia. :)

    • Kieltämättä – vau! :)

 • Sweety

  Off topic, mutta olisikohan mahdollista saada äitisi kananohje jonka herrrkullisia kuvia vilahti aiemmin? Olen kutsumassa ystäviä dinnerille ensi viikolla, ja luulen ettö he pitäisivät siitä kovasti :)

  • Joo ehdottomasti on tulossa, mutta en vielä voi luvata aikataulua koska :/ Yritän pikimmiten!

 • Haidi

  Lapsimallit oli niin suloisia catwalkilla tepastellessaan <3 ja aivan ihanan brunssin olette snappien ja kuvien perusteella järkänneet! Ja vitsi Julian kuvat on aina niin ihania, joten innolla odottelen niitä :) ps. Ruokakuvia katellessa tuli kyllä nälkä ;)

  • No kyllä! Mun sydän suli niin monta kertaa!! Niin IHANIA! <3 Ja Julia jo eilen illalla lähetti meille valmiit kuvat ja ihaniahan ne oli! <3 Pian niitäkin täällä! :) Ja tosiaan ruoka oli kyllä tosi hyvää! Eritysmaininta myös kakkutekijälle – helsinkiläinen kakkuhelmi oy. Loistava.