CATEGORIES

Lasten sadeasu

14.8.2016

rainydaypojatlatakossa-8781 rainydaypojat rainydaypojatlatakossa-8912 sydanrainydaypojatlatakossa-8816 rainydayr rainydaypojatlatakossa-9065 sydanrainydaypojatlatakossa-8825 rainydaypojatlatakossa-8999 rainydaypojatlatakossa-8876 rainydaypojatlatakossa-8960

Outfits
beanies LINDEX
overalls REIMA Melassi
wellies NOKIA Hai / saatu

Sääennusteen mukaan seuraavat viikot tulevat olemaan melkoisen sateisia. Inspiraatiota sadesäihin olen aiemmin kerännyt mm. näihin kolmeen postaukseen.

Sateenvarjot
5 ideaa sadesäälle
Lits Läts

Nyt olisi vuorossa inspiraatiota lasten sadeasuihin. Ostin Ranskan-matkalta minulle ja pojilleni siistit keltaiset sadetakit klassiselta Petit Bateau-merkiltä. Niitä olen käyttänyt pojillani sadesäällä kaupungilla asioita hoitaessa tai muuten pienen tihkutuksen vaaran olevan olemassa. Mutta viime keväänä ostin heille myös Reiman Reimatec Melassi välikausihaalarit, jotka valikoituu päälle aina puistoon ja ulkoleikkeihin suunnatessa. Valitsin ne helppouden takia. Ei erikseen puettavia housuja ja takkeja, vaan yksi helposti päälle sujahtava haalari, joka on täysin vedenkestävä ja hengittävä (koska helposti moni sadeasu on taas hiostava) välikausihaalari jopa ympärivuotiseen käyttöön. Tosin pakkasilla käytän pojilla mielummin talvihaalaria, mikä helpottaa taas pukemisrumbaa. Kohtahan niitä on puettavana kolme… Kaikki mikä vähentää sitä tuskanhien nousua niin otan avosylin vastaan… Kyseinen Melassi-haalari on välikauden kynnyksellä usein loppuunmyyty, mutta omani löysin viimeksi XXL-myymälästä – ja vieläpä hieman edullisemmin, kuin Reiman omasta nettikaupasta.

Yllä olevissa kuvissa mentiin varta vasten isoihin lätäköihin riehumaan. Sateesta muodostuneet vesialtaat olivat sen verran syviä ja poikien antaumus sen verran suurta, että ei kyllä Reimankaan haalarit enää vettä pitäneet! :D Tosin tuohon ilakointiin olisi tarvinnut varmaankin sukelluspuvut… Mutta ei se menoa haitannut. Mun pienet pojat nauttivat vesileikeistä täysillä ja sen jälkeen kipitettiinkin kotiin lämpimään suihkuun. Sadesää on mahtavaa aikaa leikkiä ulkona. Kunhan on vain varustus kunnossa.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Julia

  Heippa Hanna! Polarn o. Pyretin kuorihaalarit on testattu meillä samanlaisissa lätäköissä sekä rantavedessä ja lapset ovat pysyneet kuivina. Suosittelen! Ovat mielestäni ylivoimaisesti laadukkaimmat haalarit ? Ticket, Molo, Reima sekä Ver de terre ovat jääneet kakkosiksi.

  • Oho! Aika superhaalarit! :o Miten ihmeessä ei mene lahkeista ja hihansuista sisään?! :)

   • Anonymous

    Hihat hanskojen sisään ja kumpparit lahkeiden alle. Lahkeissa on napakat resorit eikä ole sitäkään kautta vettä mennyt. Matalien kenkien kanssa olisi varmaan toinen juttu ?

    • Meillä molempia kokeiltu ja silti tuollaisissa lätäköissä lapset juurikin hihoista ja lahkeista läpimärkiä :D HYvä POP! :D

 • KIITOS tästä vinkistä! Minulla oli joka tapauksessa edessä uuden välikausihaalarin ostaminen pojalle, joka kasvaa taas niin hirveää vauhtia, että haalari, joka meni keväällä, ei mene enää syksyllä, joten tämä postaus tuli kuin tilauksesta!

  Varsinkin kuva, jossa pojat makaavat vesilätäkössä, vakuutti minut, että kyllä, tämä on haalari, jonka neljävuotias poikani päiväkotiin tarvitsee.

  Ja psst, tilasin haalarin eilen Reiman nettikaupasta, jossa se oli nyt -25 % !

  • Hei! Huomasithan tekstistäni, että haalarit eivät todellakaan sitä vesilätäkössä makaamista enää kestäneet? :D Eli siis pidän haalarista kovasti mutta ihan niin suuriin ihmeisiin ei sekään veny. :) Ihan ettei tule pettymyksiä! :) Mutta siis voin kyllä suositella. Siinäkin meni vedet sisään tod.näk. lahkeista ja hihansuista.
   Ja hei Reiman nettikaupassa nää kaikki oli loppuunmyyty taas! Stockalla myydään perushintaan 119e, mutta XXL liikkeissä ne on aina hintaan 99e… Näitä vertailin viime keväänä, joten en mene takuuseen onko vielä samat hinnat.

 • Anonymous

  Katselin tossa just sun snäppejä ja voi vitsi, nyt on pakko tulla sanomaan että oot kerrassaan upea nainen! Niin maanläheinen ja mukavanoloinen ja kaikenlisäksi vielä todella kaunis :) kaikkea hyvää sulle ja perheellesi! :)

  • Voi vitsi! <3 Oot todella ystävällinen. Kiitos kovasti, että näet minut noin kauniisti. Kauneus on aina katsojassa <3 Kaikkea hyvää sinne myös <3

 • paulii

  Parempaa kuin karamelli, lapsista on kuravelli. Niinkös niinkös niinkös että, missä vain on kuravettä; siellä hurjat huudot soivat, siellä lapset ilakoivat. Märkä nuttu, märkä takki, ihan märkä koko sakki! ❤

 • Sanna

  Parasta, et toiset ihan makoilee vesilammikossa!! :D Niin suloisia kuvia taas kerran!

 • m

  Kattelinkin että tossa on kyllä TOOOOSI hyvät haalarit jos tollasta lätäkössä maksamista kestää! ??

  • Joo ei kyl nyt ihan tota menoa kestänyt :D Väistämättä falskas lahkeista ja hihoista! :D