CATEGORIES

Kuopus uusissa kuteissaan

31.8.2016

RCool-2997 RCool-3030rcool RCool-3021sydan

shirt BEAU HUDSON
pants H&M
shoes ADIDAS Yeezy Boost 350

Viime viikolla listasin luottovaatteitani lapsille. Yksi esittelemistäni merkeistä oli australialainen Beau Hudson, joka tekee cooleja unisex-vaatteita perheen pienimmille. Erityisen paljon pidän merkin mitoituksesta. Ihanan pitkiä malleja, mutta samalla sopivan kapoisia. Olen jo jonkin aikaa silmäillyt heidän punamustaa ruutupaitaa pojilleni, mutta pitkään ne olivat loppuunmyyty. Postauksen myötä muistin käydä taas kurkkaamassa valikoimaa ja ilokseni niitä oli taas poikieni koossa saatavilla. Ostin ne siltä istumalta ja tänään sain haettua ihanan pehmoisen paketin postista. Niin coolit ja ihanat paidat!

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Aivan ihana pikkumies!
  ps. Tiedättekö jo kolmannen sukupuolen? Turvakaukalopostauksesta päättelin, että olisi poika tulossa. Sitten teillä onkin upea trio!

  • Kiitos! <3 Ja kyllä! Meillä on ihana kolmas pieni poika tulossa <3 Ja juuri kuten sanoit: Mikä upea trio <3

 • Jenni

  Hih, pojat oli niin söpöjä, kun viimeksi pelin jälkeen pääsivät isän kanssa juhlimaan voittoa :’) En ollut paikalla, mutta katsoin pelin netistä. ^^
  Kaikkea hyvää sinulle Hanna loppuraskauden ajalle! Oma siskoni (myöskin Hanna) sai tiistaina ensimmäisen lapsensa ja en ole kyllä ikinä tällaista tunnetta tuntenut ketään kohtaan, aivan erilaista rakkautta (vaikka ei oma olekaan, heh!) ja se pieni on niin suloinen!

  • Voi kiitos <3 Kiitos kovasti ja paljon onnea siskollesi ja sinulle pienen ihmeen johdosta! <3 Niinhän se on… Ne pienet tulevat ja varastavat sulta sydämen ykköspaikan sekunnissa <3

 • Haidi

  Eiii mikä söpöläinen? Nyt on kyllä kunnon cool kid!

  • <3 Se on mun coolio <3

 • Jasmin

  Voi että miten tyylikäs pikkumies, ihana! Ja kiitos Hanna, hurjan paljon on tullut postauksia raskausuupumuksestasi huolimatta, ihan huippua!:)

  • Voi kiitos kovasti! Minusta itse tuntuu että postaustahti on hidastunut :D Mutta siis ne hetket kun joudun makaamaan sohvalla niin todella kiva, että saan sen käyttää myös teidän kanssa juttelemalla :)