CATEGORIES

Blueberry brothers

13.9.2016

gugguu-burberry-brothers-trio-3491

Strictly Styleä snapchatissa seuraavat saivat eilen palasen ilostani, kun kävin postissa hakemassa lahjalähetyksen Gugguulta. Postipakettia avatessa tuntui siltä kuin joulu olisi tullut etuajassa. Vaatteet oli paketoitu hopeanauhoin koristeltuihin valkoisiin laatikoihin, joiden päältä löytyi vielä mieltä lämmittävät kortit. Onnittelukortti tuplaisoveljelle, onnittelukortti pian isoveljeksi tulevalle ja sitten onnittelukortti äidille tulevan poikavauvan johdosta! <3 Onnea toivottivat Gugguu-tytöt. <3 Miten ihanat!? Sisältä paljastui suosimiani Gugguun college-baggy housuja muutamassa eri värissä, niihin sopivat hupparit sekä pieni mustikanvärinen jumpsuit meidän uusimmalle tulokkaalle.  Kyllä siinä taas sydän löi muutaman extralyönnin verran kun mietin, että kohta minulla on tällainen trio. Mun blueberry brothers, joiden pukemisestakin saan ainakin hetken vielä nauttia.

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • saara

  Ihmettelin aikoinani, kun siskoni osti ihan lapselleen aika kalliita vaatteita, minusta se oli tyhmää rahankäyttöä. Nyt kuitenkin huomaan, että näitä kalliita laadukkaita vaatteita on hänen lastensa lisäksi käyttänyt minun lapseni ja monet serkut siinä välissä. On jotenkin hauskaa, kun serkukset ovat tepastelleet esim samoissa makeissa kengissä vuoron perään ja olisihan se sitten ollut suurempaa tuhlausta hankkia kaikille halvat eri tavarat. ? ja myönnettäköön, lapselle tekee mieli hankkia kaikkea ihanaa koko ajan, hän on itse niin ihana, että tuntuu ansaitsevan arvoisensa vermeet! ? ihana poikakolmikko teillä kohta!

  • On kyllä ihanaa, kun löytää laadukkaita tuotteita, mitkä todella kestävät käyttöä ja aikaa! Mä olen ihan onnessani, että saan kohta käyttää mun kolmannella pienellä niitä superuloisia Ralph Laurenin vaaleansinisiä potkupukuja, jotka olivat jo ensimmäisellä päällä <3 Voi olla että tirautan muutaman kyyneleen kun ne jää nyt kolmannen kerran pieniksi… Pitää kysyä haluaako jompikumpi siskoista ottaa säilöön mahdolllisesti heidän tulevaa perhettä ajatellen vai myynkö ne eteenpäin? :/ Kun ei niistä millään raaskisi luopua! :D Ja siis kyllä… Pienokaiset sekoittaa helposti pään! :D

 • o

  Viittaako G-kirjain mahdollisesti pieneen Gabrieliin? ?

  • Mietin, että mistä ihmeestä G:n bongasit, mutta sehän löytyi tuolta palikoiden seasta! :D Mutta itseasiassa meillä on Gabriel vahva nimiehdokas. Nimeä ei kuitenkaan olla kirkossa kuulutettu. Katsotaan,kunhan kaikki menee hyvin ja saamme pienokaisen syliimme, että kuka hänestä lopulta tulee :)

 • susse

  Ihana väri tuo sininen ja voi ei tota pikkusta “mustikka-asua” :) Lasten vaatteisiin kyllä ihan höpsähtää.. näin esikoista odotellessa pitänyt oikein pidätellä itseään ettei kaikkea osta mitä mieli halajaisi.

  • Minäkin pidän kovasti tuosta sinisen ja valkoisen yhdistelmästä <3 Ja kyllä. Meillä isoäiti aikanaan esikoislapsenlapsen kanssa sekosi niin täysin vaatehankinnoissa, että mun ei ole travinnut nyt ostaa mitään kun on kaappi vieläkin täynnä kaikkea ihanaa, mitä käytetään pian kolmannen kanssa <3 JOten suosittelisin ekan kanssa ostamaan vielä juuri ne kappaleet, mille sydämesi halkeaa. Parhaassa tapauksessa niistä voi olla käyttöä vielä moniksi vuosiksi eteenpäin… <3 niin ja hyvää laatua olevat pystyy myymäänkin hyvin eteenpäin! :)

 • Täti Ruskea

  Niin suloiset! Miten nuo baggyt vastaa kokoaan? Lähinnä mietin, ottaako meidän pian 2v-täyttävälle 92cm vaiko jo 98cm:t. Mitään jättihousuja en toki halua.

  • Hei ota ehdottomasti reilu koko! Koska Gugguulla on housuissa ja paidoissa todella hyvin suunnitellut resorit hihansuissa ja lahkeissa. Ne voi kääntää jos tuntuu liian isoilta ja näin saat nauttia vaatteesta pidempään. Meidän kuopus on n.90cm pitkä ja käyttää 98cm Gugguu housuja :)

 • Onpa ihania yhdistelmiä. Olen tuosta jumppiksesta haaveillut. Tämän postauksen jälkeen pitää varmaan laittaa se jopa hankintalistalle. :D

  -S-

  • Eivätkö olekin? <3 Ja hei tuo jumppis on tosi käytännöllinen pienellä vauvalla. Mulla ollut niitä jo esikoisella käytössä. Tykkään hirmuisesti! <3

 • Pia

  Tuo pikku jumpsuit sai kyllä hymyn huulille, ihan älyttömän söpö! :)

  • Eikö?! Niin käsittämätöntä, että kohta mulla on taas jotain noin pientä sylissä. Ihan kuin nuorin olisi vasta tuollaisesta ulos kasvanut? :D

 • Kuinka suloisia! Teidän pojat on aina niin kauniisti puettu <3

  • Kiitos ihana Anna <3 Mä nautin ihan hirmuisesti siitä, kun VIELÄ saan pukea heitä :D Sekin loppuu aikanaan :D

 • Essi

  Voi ei, miten upea yhdistelmä <3 Katsoin itsekin vasta pari päivää sitten uusia Gugguun vaatteita ja huokailin ihastuksesta. Joutuu ehkä säästämään, että saan ainakin tuolle meidän kaksivuotiaalle pari kivaa vaatetta. Nuoremmalle ei raahdi hankkia, kun kasvaa vielä niin nopeasti vaatteistaan ulos.. Huoh..

  • Ne on ihania! Mulla oli jo onneksi esikoisen kanssa käytössä ekat Gugguut, jotka nyt siirtyy sitten jo kolmannelle käyttäjälle! <3 Erityisesti haluan kehua niitä baggy-college housuja. Niin rennot, mutta samalla särmikkäät. Pojat tykänneet myös kovasti. Ja hei vinkki: facesta löytyy Gugguu-ryhmä, missä voi omia Gugguu-vaatteita myydä seuraaville! Saa aika hyvin omansa takaisin ymmärtääkseni! Itse en ole vielä yhtään eteenpäin myynyt, koska toiveissa aina nämä kolme pientä oli <3