CATEGORIES

Maanantain poiminnat muksuille

26.9.2016

ellosfallkidpicks

*Reima harmaa vauvapipo
*Reima fleecehaalari
*Reima Bjorn-toppahaalari
*Merrell talvikengät
*Doomoo imetystyyny
*I dig denim college-paita
*Ellos Kids collegepaita
*Elodie Details lämpöpussit
*Elodie Details tuttinauhat
*Reima vedenpitävä Taag-takki
*Reima vedenpitävät Ote-rukkaset
*Adidas superstarit

Kävin hiljattain Elloksen aamiaisella tutustumassa heidän lastenvaatevalikoimaan. Tapahtumasta innostuneena kolusin läpi kunnolla heidän nettikauppansa ja olin positiivisesti yllättynyt miten valtavan hyvä valikoima heillä on lapsillekin. Paljon loistavia merkkejä (Adidas, Reima, Converse ja Elodie Details muutaman mainitakseni) sekä monipuolinen valikoima niin ulko- kuin sisävaatteita. Erityisen yllättynyt olin heidän kenkävalikoimansa suuruudesta. Todella paljon hyvä talvikenkiä! Jos sinulla on syksyn ja talven lastenvaatehankinnat vielä tekemättä, uskaltaisin väittää, että saat ne kaikki helposti tehtyä kotisohvan mukavuudesta ja Elloksen valikoimasta.

Itse olen tykästynyt Reiman haalareihin ja Elloksella olikin tarjota monia vaihtoehtoja merkiltä niin sade- kuin pakkasilmoille. Erityisen paljon pidin heidän vaatevalikoimasta pojille. Paljon neutraaleja värejä ja hillittyjä printtejä. Harmaata, mustaa ja tummansinistä kivoin tähtikuvioin. I dig denim-merkki oli minulle uusi tuttavuus, mutta heillä oli muutamakin paita, jotka ajattelin vielä esikoiselle tilata.

Tällä hetkellä kaikista lastenvaatteista Elloksen nettikaupassa näyttäisi saavan -25% alennusta. Joten jos syystalven hankinnat on vielä tehtävä, tässä helppo ja vaivaton tapa ne nopeasti hommata.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • anna

  Reiman ulkovaatteiden kuosit ja väritys ovat kyllä parantuneet viime vuosina. Mutta valitettavasti meillä on yllättävän nopeasti menneet haalarit rikki lahkeesta. Olen pettynyt laatuun. Aina aiemmin isosiskon haalarit ovat jääneet pienemmälle käyttöön (PoPin valikoimista), mutta Reimatecin ei.

  • Minäkin pidän kovasti niiden tyylistä ja ulkomuodosta! Vielä olen ollut todella tyytyväinen käytössäkin. Tooooodella harmillista, jos eivät sisarukselle kestä. Pitääpä jännityksellä seurata…

 • Tiina

  Ellos on mun mielestä nostanut imagoaan ihan kaikilla mittareilla. Oletko tsekannut heidän kodin valikoimaansa? Olen tehnyt sieltä aivan mahtavia löytöjä. Laadukkaita mattoja, tekstiilejä, lamppuja jne.
  Ja lisäksi tosiaan vaatepuolelta löytyy laatukamaa niin lapsille kuin aikuisille. :)

  • NO itseasiassa juuri tein senkin! Ja sieltä nyt sai -40% alnenuksen siitä Elloksen mustavalkosalmiakkista trendimatostakin! :o Olen positiivisesti yllättynyt!!

   • Venla

    Oliko sulla joku koodi vai tuliko alennus nyt muuten vaan? :)

    • Ei minulla ole ikävä kyllä ole mitään omaa koodia :/ Huomasin vain lastenvaatesivulta, että -25% pois! :)

 • Lisbeth

  Meillä on kanssa suosittu hyväksihavaittua Reimaa. Nyt ostin kuitenkin syksyksi softshell-haalarin Pomp de Luxilta. Toivottavasti on hyvä, ainakin kosteuspilariarvot on kohdillaan, istuu hyvin ja värikin on hyvä.

  Tuo Merrelin kenkien linkki johtaa muuten Sorelin kenkiin. Varmaan vahinko?

  • Mulla ei koskaan olekaan ollut Pomp de Luxilta mitään! Toivottavasti ovat loistavat! :)
   Ja hei vitsi, huomasin just saman. Eikä noita Merellejä löydy valikoimasta enää ollenkaan!? Noh – nuo Sorellit poimisin noiden tilalle niin kävi ihan hauska ja toimiva vahinko! :)