CATEGORIES

Poikien uudet talvitakit

6.10.2016

gugguu-takit-pojat-4129 gugguu-takit-pojat-4072 gugguu-takit-pojat-4110 gugguu-takit-pojat-4070 gugguu-takit-pojat-4212 gugguu-takit-pojat-4134 gugguu-takit-pojat-4146

Big brother
beanie H&M
sunnies RAYBAN
coat GUGGUU / saatu
joggers GUGGUU / saatu
shoes UGG

Little brother
beanie GUGGUU / saatu
coat GUGGUUU / saatu
pants GUGGUU / saatu
shoes UGG

Siitä saakka kun näin ensimmäisen vilauksen Gugguun uusista talvitakeista ja -haalareista olen odottanut niiden myyntiin tuloa. Voi että miten ihastuin niiden kauniiseen yksinkertaisuuteen. Urbaanin äidin silmiin tuollaiset läpi talven käyvät puhdaslinjaiset takit kauniine karvakauluksineen olivat suorastaan täydelliset. Koska pojilta löytyy jo kevyemmät Mini Rodinin Pico-takit tummansinisenä, halusin heille nyt mustat takit talvea varten.

Olen tehnyt Gugguun kanssa pienimuotoista yhteistyötä vuodesta 2013 saakka ja sitä kautta saanut kunnian tutustua aikaansaaviin supernaisiin merkin takana. Viimeksi elokuussa minulla oli ilo olla mukana järjestämässä heidän brunssitilaisuuttaan heidän uusimman malliston kunniaksi. Lienee siis selvää, että pidän kovasti merkin neutraalista värimaailmasta ja leikkisän toimivista leikkauksista. Loistavia perusvaatteita. Olen ihan äärimmäisen otettu, että Gugguun naiset ovat myös minun kanssani halunneet tehdä pienimuotoista yhteistyötä näiden kuluneiden vuosien ajan. Ja voi että miten iloinen ja kiitollinen olen siitä, että he halusivat jälleen muistaa meidän kasvavaa perhettä, tällä kertaa heidän uusilla talvivaatteilla! Ne ovat upeat! Niin pehmeät, paksut ja tyylikkäät takit! Kylläpä keräsi pojat taas eilen katseita nopealla kauppareissulla. Nyt kun vielä saisi täyttää tuon pikkuisenkin haalarin uusimmalla tulokkaalla <3

Jos sinullakin on vielä tyylikkäät talvitakit tai -haalari pienelle ostoslistalla niin kurkkaahan Gugguun verkkokauppa. Vielä on mustastakin joitain kokoja jäljellä! Erityisesti roosa-väri tytölle on minusta syötävän suloinen! <3 Kiitos Gugguu. Meidän koko perhe on näistä vallan hurmioitunut!

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • A

  Moikka,

  Niin ihanat noi takit! Tilasin meidän pojalle saman takin ja mietin vaan, että minkä kokoinen teidän nuoremmalla on? ? jäin vaan vähän pohtimaan 98 ja 104 koon välille ?

 • Rita

  Takit ovat hyvän
  Näköiset hintaa on vain liikaa jotta olisi varaa laittaa niin monta sataa euroa takkiin. Haalarista viellä 100-150 on ok hinta mutta toppatakista pienelle lapselle liikaa. Jää siis tältä erää ostamatta. Muita gugguun perusvaatteita meiltä löytyy kyllä ja niissä mielestäni parempi hintalaatu suhde.

 • Pauliina

  Voi suloisuudet! Itsellä suunnilleen samanikäisiä lastenlapsia , ovat kyllä niin meneviä ja tekeviä!

 • H

  No nyt on tyylikkäät pikkumiehet! Ja tuo pikkuveljen vaatelistaus näyttää tosi hauskalta :D

 • Täti Ruskea

  Hyvältä näyttää! Itse olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa vastaavia tummansinisenä, jostain syystä en osaa käyttää mustaa (en itselläni enkä lapsilla) ja tänä vuonna kaikilta merkeiltä tuntuu löytyvän nimenomaan mustaa (Gugguu, Mini Rodini, Polarn o. Pyret). Gugguulla toki on se sininenkin ja sitä täytynee harkita. Vaaleansininenkin olisi ollut tosi herkullinen. Parkatakeille olen todennut meillä olevan tosi paljon käyttöä. Kiitos muuten vielä kokovinkistä Gugguun “pöksyihin”. 98cm oli oikein hyvä valinta pian kaksi vuotta täyttävälle. Malli on sellainen, että voi alkaa käyttää reilumpana ja menevät sitten pitkään.

 • Laura

  Onpa suloisia pikku kavereita! <3 Nuorempi selkeästi ulkonäöltään tullut äitiinsä , vanhin muistuttaa isäänsä. :)

 • Aura

  Että teidän pojat on söpö parivaljakko?

 • Saikku

  Upeat, upeat puhdaslinjaiset, laadukkaan näköiset takit ja haalari! Melkein tekisi mieleni ostaa tulevaisuutta varten varastoon. Ja tyylikkäät ovat takkien omistajatkin. ;)

 • Sofia

  Niiin ihnat takit ja pojat! ? olen itsekkin haaveillut noista takeista mutta nyt ei rahat riitä, kamala kuinka suolainen hinta! onneksi niitä voi muilla ihailla ?

 • Jasmin

  Heh rupesi vähän hihityttämään tuo pikkuveljen asu kun pelkkää U:ta ja G:tä..:D noh mutta aivan super suloiset pojat uusissa kuteissa, ja mitkä ilmeet isoveljellä! söpöt<3

 • Haidi

  No nyt on kyllä cool kids! Ei ihme, että katseita on kerätty ;)

 • Tiina

  Meillä menee Gugguun vaatteita tosi paljon. Tokaluokkalainen poika tykkää huppareista ja housuista, kun niissä on ne ihanat isot taskut. Ja perus pitkähihaiset on tosi hyviä myös. Tuota talvitakkiakin mietin siistimmäksi takiksi, mutta nyt menee vielä edellisen vuoden parka, joten hillitsin itseni :)