CATEGORIES

Ensilumi

8.11.2016

pojat-pulkkamaessa-9337 pojat-pulkkamaessa-9471 pojat-pulkkamaessa-9327 pojat-pulkkamaessa-9431 pojat-pulkkamaessa-9438 pojat-pulkkamaessa-9334 pojat-pulkkamaessa-9442 pojat-pulkkamaessa-9369 pojat-pulkkamaessa-9362 pojat-pulkkamaessa-9308pojat-pulkkamaessa-9409blurpojat-pulkkamaessa-9448 pojat-pulkkamaessa-9391 pojat-pulkkamaessa-9396 pojat-pulkkamaessa-9416a

Big brother
overall REIMA Stavanger
snood H&M
beanie H&M
gloves H&M
shoes SOREL / saatu

Little brother
overall TICKET TO HEAVEN
snood ZARA
beanie H&M
gloves H&M
shoes SOREL / saatu

Niin se talvi taas yllätti –  kesken syksyn. Oli niin nopea säänvaihdos, että minun oli hieraistava aamulla silmiäni uudemman kerran, kun alkuviikon kaunis ruskapuu olikin loppuviikosta lumen peitossa. Ja lumen tulo senkuin vain jatkuu – ainakin täällä pääkaupunkiseudulla.

Minua ei pakkanen haittaa lainkaan. Talven pimeys on enemmänkin se, joka alkaa aina jossain vaiheessa hiertämään. Siksi minusta on ihanaa, että saimme heti marraskuun alkuun näin valtavat kasat lunta. Meillä on taas valoa vähäksi aikaa! Meidän perhe päätti ottaa ensilumesta ilon irti ja painelimme mukavasti topattuina kaikki pulkkamäkeen. Kun varusteet ovat kunnossa, riittää lapsiperheelle hauskaa puuhaa ulkona säällä, kuin säällä (tosin pelkkä ajatus kolmen pukemisesta talvikerroksiin aiheuttaa jo pieniä hikikarpaloita omalle otsalle…). Koska viime vuosi asuttiin Kaliforniassa, oli tämä ensimmäinen pulkkamäkireissu meidän 2-vuotiaalle. Olenhan kertonut, että hän on vähän riehakkaampi tapaus, kuin isoveljensä? Ei siis mikään ihme, että pulkkamäki oli hänen mielestään ehkä maailman paras juttu. Hän ei osoittanut mitään pelon merkkejä, kun Stiga aseteltiin mäen päälle. Hän hyppäsi kelkan päälle ilman pienintäkään epäröintiä valtava virne naamallaan ja huusi: “KOVAA!” Olisihan se pitänyt tietää… Kaikissa ottamissani kuvissa hänen silmänsä loistavat onnesta ja hymy ylettyy korvasta korvaan vauhdin huumassa. Meidän peloton ja iloinen uusi isoveli. <3

28 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Ihanan näköistä meininkiä, menin itekkin luomaan lunta parkkipaikalta tänään ja oli mukavaa touhata lumessa pitkästä aikaa :D kumpa olis ollut vielä pieniä lapsia niin olisi niiden kanssa kehdannut ehkä hyppiä lumikasoihinkin!

  Vanhin lapsenne näyttää kovasti mieheltäsi, keskimmäinen taas paljon siltä nuorimmaiselta siskoltasi ja tässä pienimmässä näyttäisi ehkä tulevan hieman sinuun? :) Jännä nähdä, miten paljon sukulaisiinsa tulee lapset vaikka en olekaan teitä koskaan muuta kun kuvista nähnyt. Mutta ihania ovat ja hyvin varmasti kasvatettu <3

  • Hei mun mielestä olisi just hienoa, jos hypit sinne lumikasoihin hymyissä suin ILMAN lapsia! :D Lapsettaa saa ja pitääkin välillä! :D Ja kyllä <3 Vanhin on ehdottomasti kuin kopio isästään, mutta meidän silmin juuri kahden muun ulkonäkö vaihtelee ja muistuttaa välillä jotakuta, ja sitten jotain toista :D Ihanaa seurata <3 Kiitos kovasti – yritääm parhaamme – niinkuin varmasti kaikki <3 We just hope we don't screw them up :D

 • Mari merta

  Aivan ihania kuvia jälleen kerran! ❤️
  Asut, kengät, kaikki on niin upea kokonaisuus. Niitäkin tärkeämpänä kuvista välittyi upeat ja iloiset hetket. Kuulee jo mielessään kiljahdukset ja naurun.
  Upea poppoo olette ☺️

  • Voi ihana kuulla <3 Koska tuo oli meille niin ihana hetki. Poikien riemua oli niin ihana seurata ja niin harmillista, että joudun ne parhaat kuvat täältä pimittämään. 99% kuvista kun oli pelkkää sitä korvasta korvaan hymyä ja totaalista riemua <3 Ihanaa kuulla, että se silti välittyi, vaikka sellaisia kuvia en blogissa jaa lapsistani, missä he näkyvät erittäin selvinä. Valikoin aina ne, että on vähän piilossa / profiili / tärähtänyt jne. Mutta kiitos niin paljon tästä <3

 • Amanda

  “KOVAA!” Ihana! <3

  • Yep! :D MEidän rämäpää! :D

 • Haidi

  Vitsi miten ihanan elämän iloisia kuvia pulkkamäestä! Niin söpöt pienet nauttimassa lumesta :) ihania onnellisia perheretken kuvia<3

  • Kiitos <3 He kyllä nauttivat täysin rinnoin! <3 Mulla joku 100 kuvaa koneella sellaisia, missä meidän murusilla on vaan päiväntasaajaa leveämpi hymy naamalla :D

 • Laura

  Hengästyttää ajatuskin kolmen pienen pukemisesta toppiksiin :D Huh! Meillä idässä ei ole juurikaan vielä lunta, pimeää siis ja itse kaipaisinkin juuri tuota lumen tuomaa valoisuutta! Nauttikaa te siellä etelässä :)

  • No aijaa! :D Siinä kyllä saa hengitellä itse vähän syvempään – varsinkin kun yleensä ain joku ei ole yhteistyöhaluinen :D Kiitos – me nautimme! :)

 • Lilia

  Mutta voi miksi teillä vanhemmilla ei ole ulkovaatteita? Kengät kyllä varmasti mainoksen veroiset, mutta koko muu kroppa ihan normi vaatetuksessa. Toki tämä on muotiblogi, mutta suosittelen säänmukaista varustusta, ihan kaikille.

  • Mieheni ei vielä ensilumen tullessa ollut ehtinyt käydä hakemassa varastosta toppatakkiaan, niin meni sitten kerrostetulla pukeutumisella ja hän tarkeni loistavasti. Mulla oli kahdet housut ja paksut pitkä takki ja kamat – joten kyllä meillä ulkovaatteet päällä oli! :) mutta itseasiassa tajusin siinä pukiessa, että mulla ei ole sellaisia “ulkoriehuntahousuja” lainkaan – että jotka pitäisi vettä ja lumessa piehtaroidessa ei tulis kylmä? Onko kellään antaa vinkkejä sellaisiin? :)

   • minna

    voin hyvin kuvitella että M:llä ei varmasti tullut kylmä kun kuskaili poikia ylös mäkeä, etenkin R istuu niin tyytyväisenä kyydissä :D ihania kuvia!

    • Joo ei tossa kyllä kylmä ehdi tulla kun noita poika ylös mäkeä kuskaa :D :D :D

 • Saara

  Ihana Hanna, voisitko ystävällisesti lisätä onko kyseessä Sorelin kanssa toteutettu yhteistyö? Olette ilmeisesti saaneet kuulemani mukaan Sorelilta kengät. Ei siinä mitään, mutta olis meitä lukijoita kohtaan vähän reilumpi meininki. Onnellisia talvipäiviä poikatrion kanssa :)

  • Moikka toinen ihana! :) Ja hei ei ole postaus yhteistyössä Sorelin kanssa. Pitää kyllä paikkansa, että sain nuo kengät Sorelin pr-toimistolta lahjaksi, mutta ei ole mistään postauksesta tai muustakaan ollut pyyntöä. Kun en tässä postauksessa keskittynyt vaatevalintoihin vaan ensilumen riemuun niin en tosiaan edes asutietoja tai Sorelleja maininnut. Mutta en missään niemssä halua olla mitenkään epäreilu teitä lukijoitani kohtaan! Päinvastoin. Jos postaus on maksettu yhteistyöpostaus se lukee aina postauksen heti alussa, tai jos puhun jostain tuotteesta postauksessa sanon aina, että olen sen saanut. Tässä en tosiaan kengistä puhunut enkä merkkiä edes tajunnut mainita, mutta voin ymmärtää ajatuksesi kun ne näkyy valitsemissani kuvissa (kun ne loput 100 muuta kuvaa oli pääsääntöisesti meidän poikien riemukuvia valtavat hymyt päällä – mutta he näkyvät niissä niin selkeästi, etten halunnut niitä blogiin laittaa). Tarkoitus on kyllä tehdä postaus minun mielestäni parhaista lasten talvikengistä ja niihin nämä kyllä yltävät, joten kun joskus sen teen niin siinä luonnollisesti kerron, että kyseiset kengät on saatu lahjaksi.

   ja hei kiitos kovasti! :) Me nautimme! Ja toivottavasti tämä selkeytti. Ihan varoiksi, ettei tosiaan kukaan muu joudu pohtimaan niin lisäsin nyt varoiksi postauksen loppuun asutiedot, jotta siinä tulee esille kaikki lasten päällä näkyvät vaatteet ja erikseen, että Sorelit on saatu :)

   • aila

    Itseänikin hieman ihmetytti, jopa häiritsi tuo kenkien noinkin näkyvä rooli noissa kuvissa ja mietinkin, onko “piilomainontaa”…joten ihan hyvä että lisäsit tuon saatu-maininnan. Vaikka yhteistyöstä ei olisi sovittukaan, mielestäni on ihan fiksua mainita blogin kautta sadut tuotteet. Näin toiminta on kaikin puolin reilua ja läpinäkyvää.

    • Lisäsin asutiedotkin postaukseen nyt varoiksi tuohon postaukseen, ettei vaan tule väärinkäsityksiä.

     Kaikki sovitut postaukset ja yhteistyöt merkitsen aina selkeästi postauksen alussa. Jos kirjoitan/mainitsen postauksessa erikseen jonkun tuotteen, toki aina ilmoitan myös, jos se on saatu.

     Tuli tästä mieleen, että kirjoitin tuossa ensimmäisesta kuukaudesta poikiemme kanssa – missä kaikilla oli päällä gugguun asut (koska kun sain ne aikanaan Gugguulta, ja fiilistelin aiemmassa postauksessa sitä, että saisin trioni tuommoiseen matchaavaan settiin pukea <3 ). Eikä tuossa ensimmäinen kuukausi postauksessa oltu lueteltu asutietoja, koska postaus ei käsitellyt vaatteita ollenkaan – ne vain näkyivät kuvassa. Ei siinäkään ollut kyse mistään muusta postauksessa, kuin antaa ns. tilannepäivitystä meidän arkeen. Joten ikävä kyllä tulevaisuudessa tulee näkymään varmasti jossain kuvissa tuotteita, joita olen joskus saanut, mutta en välttämättä huomaa niitä mainita erikseen saaduiksi, jos en itse tuotteesta postauksessa kirjoita. Jos niistä kirjoitan, niin varmasti aina mainitsen erikseen, jos olen sen lahjaksi/testiin saanut (kuten soft goat cashmere) tai jos kyseessä on maksettu yhteistyö eli mainos (esim. viimeisin Mini-auto postaukseni)

     • Mia

      Moi Hanna, ehkä ihan hyvä, että yrität mainita saamasi tuotteet. Kieltämättä kuvat menisivät kuin kenkien mainoksesta. Anna arvaan, miehesi ilmeisesti on saanut myös sorelinsa? Hyvät kengät, ei siinä :)
      Mua Gugguu-postaus ei ainakaan häirinnyt, sillä olit jo aiemmin kertonut saaneesi asut, joten ei tullut mitään uutta asiaa. Tästä tuli nyt anteeksi vaan hieman piilomainonnan maku, (yksi lähikuva pelkistä kengistä ja näkyvät lähes kaikissa kuvissa), vaikka tuskin asia oli edes mielessäsi :) Enemmänkin olisi voinut katsella poikiesi riemua, vaikka tietenkään et halua heistä tarkkoja kuvia tänne.

     • Joo! Kyllä! Koko perhe saimme Sorelit kun he halusivat meidän perheellemme sellaiset antaa lahjaksi. Kovin kiitollisia niistä ollaan, sillä pidämme niistä ihan hurjasti!

      Mutta siis tosiaan, aivan varmasti AINA kun puhun postauksessa / postaus on jostain tuotteesta niin aina mainitsen jos olen ne saanut. Koska juurikin te ihanat vakiolukijani tiedätte milloin mahdollisesti joku tuote näkyy ensimmäistä kertaa, mutta valtava osa lukijoista tulee blogiin vain silloin tällöin, ja mitä todennäköisimmin ei ole nähnyt sitä ensimmäistä postausta, missä tuote on ensimmäistä kertaa näkynyt. Mielessäni on tehdä tosiaan parhaat talvikengät lapsille, missä on tosiaan tarkoitus kengistä puhua myös ja siinä luonnollisesti mainitsen erikseen, että kengät saatu.

      Mutta siis ehdottomasti teen kaikkeni, että sellaista kuvaa/fiilistä ei tule. Tässä tosiaan lähinnä harmittelin, kun niitä parhaita kuvia nyt ei voinut julkaista, vaikka mieli tekisi. Koska välttelin naamoja, niin ehkä se fokus tässä nyt huonosti kiinnittyi vaan kenkiin. Ymmärrän siis täysin näkökantasi. Mutta oma tarkoitukseni oli saada sitä talven riemua kuviin tyyliblogimaisella tavalla – onneksi se silti taisi tulla sinullekin se riemu läpi <3

      Ja hei kiitos kovin asiallisesta palautteesta! :)

 • Minde

  Kummitädin mussukka siellä niin intopinkeenä laskemassa! <3 Ihania kuvia <3

  • Voi kuule! Mun pitää laittaa sulle niitä kuvia mitä mulla on tosta about 100 koneella kun rämäpää laskee täysillä alas ihan älyttömän leveä hymy naamallaan ja silmät vaan säihkyy! :D

 • Jasmin

  olisipa itsekin vielä pieni ja kehtaisi lähteä piehtaroimaan lumeen ja laskemaan mäkeä, vaikka tosin mikäpä tässä estää! ihania kuvia olet taas ottanut, niitä on ilo katsella:) ja siis apua tuo yksi kuva, esikoinen rähmällään ja keskimmäinen viilettää menemään iloinen virne naamalla, ihan kuin “hähää tipuitpas kyydistä” :D

  • Hei kehtae !!! AINA! Mun pitäis löytää jotkut hyvät toppahousut itsekin, millä voisin mennä piehtaroimaan lumeen antaumuksella :D Ja siis tuo poikiemme asetelma on juuri tuo. Meidän ihana hellä esikoinen ja sitten tuo meidän itsevarma rämäpää joka tekee just minkä haluaa :D

 • EmmiMaria

  Ihanat pienet punaposket ?? sulla on niin kaunis perhe ja oon niin onnellinen sinun perheesi puolesta. Vaikutatte kaikki niin super onnellisille! ❤️ Eikä ihme :)
  Onko muuten nuo talvikengät (sorel) vai miten kirjoitetaan? :D hyvät? Pitäisi hankkia jotkut hyvät talvikengät millä ei tarvitsisi liukastella, voisi huoletta myös kulkea loskasäässä koiran kanssa, onko jotain hyvää ehdotusta? :)

  • Voi kiitos paljon <3 Kieltämättä aika onnekas ja onnellinen olo tällä hetkellä <3 Kiirettä pitää, mutta kaikki hetket täyttää asiat, mitä olemme niin kovin aina toivoneet.
   Ja hei Sorelit ovat! Minä olen tykännyt niistä huimasti! Ihan täydelliset lasten kanssa ulkona puuhasteluun! Pitävät täysin vettä ja NIIN lämpimät ilman mitään lisäsukkaakaan! :O Uggit kun tosiaan imevät kosteuden, joten niissä saattaa tulla kylmä nopeastikin, jos hirveän paksussa lumessa liikkuu. Mutta jos kaupungille lähtee ja lunta ei kaduilla montaa senttiä ole, niin silloin ehkä valitsen kevyemmät Uggit. Sorelit ovat tosiaan melkoisen painavat ja isot kengät, joten ihan kaupungille asioita hoitamaan en valitsisi niitä (ellei olla melkoisen lumimyräkän keskellä – NIINKUIN NYT! :D) , mutta näin 3 lapsen äitinä ja puistoja + vaunulenkkejä talvella kiertävänä ihan ykkösvalinta! Suosittelen siis ehdottomasti koiran ulkoilutuksen. Sopivat erinomaisesti loskaan (mitä uggit eivät juuri sovi) eivätkä ne ole läheskään yhtä liukkaat, kuin Uggit.

 • Pauliina

  Aivan ihania Hetki sininen – kuvia! Talven sineä , lumen valkoisuutta ja lasten ja isänkin riemua! Onneksi olkoon , olette niin liikuttava perhe!

  • Voi kiitos! Oli kyllä ihana hetki. Tuo lasten riemu on vaan niin sydäntä lämmittävän ihanaa katsottavaa. Onnekkailla pojilla on isä, joka on todella läsnä ja tekee poikiensa kanssa paljon <3 Naisen suurin rakkaus on mies, joka hoivaa lapsiansa <3