CATEGORIES

Lasten parhaat uimapuvut

10.5.2017

Tämä kevät on ollut aikamoinen. Räntäsadetta taivaan täydeltä nyt toukokuussa. Eipä ihme, että moni on alkanut katsella lentoja lämpöön nyt kesäksikin…

Suomessa törmään usein hankaluuksiin kun yritän löytää sopivia uusia uimavaatteita lapsilleni. Meillä pohjolassa kun bikinikausi on lähestulkoon olematon, ei valikoimakaan päätä huimaa. Moni suomalainen suuntaa aurinkolomalle kesken talven, mutta silloin kaupat tarjoavat yleensä vain “ei oo”ta. Kesätuotteet kun tulevat vasta keväällä myyntiin. Täten olen päätynyt ostamaan lasten uimavaatteet kohteesta. Mutta nyt esimerkiksi ennen Dubain matkaamme tajusin katsastaa *Zalandon valikoiman. Siellä oli ihan hurja määrä erilaisia uima-asuja vauvoille, taaperoille ja lapsille. Lähemmäs 1000 tuotetta! Niin tytöille kuin pojillekin. Merkkejä ovat mm. Polo Ralph Lauren, Molo, Gap, Abercrombie & Fitch, Disney, Quicksilver ja Seafolly muutaman mainitakseni. Täältä löytyi ennätyksellisen vaivattomasti meidän koko perheelle uikkarit, jotka täyttivät kaikki hakukriteerit.

Aurinkokohteissa tykkään käyttää pojillamme joko koko kropan peittävää surffipukua, tai sitten sortsien surffipaidan yhdistelmää. Dubaissa kun aurinko voi olla todella porottava, antaa surffipaita ihanasti lisäsuojaa. Surffipaitojen löytäminen Helsingin kivijalkaliikkeistä on osoittanut todella haastavaksi – suorastaan mahdottomaksi talvisesongin aikaan. Zalandolla oli vuorostaan ihan hurja valikoima! Missään ennen en ole törmännyt lasten surffipaitojen valinnanvaikeuteen.

Ja kurkkasinhan minä myös mitä heiltä löytyy tytöille. Voi herttinen sentään mitä söpöyksiä…

Pojillamme päällä GAPin surffipaita ja ADIDAS PERFORMANCE uimahousut

Joten seuraavan kerran jos laillani tuskailet uusien uikkarien hankintaa – katso *Zalandon valikoma. Hurja määrä kauniita ja hyviä uima-asuja koko perheelle. En ole koskaan ennen yhtä helpolla päässyt!

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Karoliina

  Hei Hanna, kiitos kauniista ja inspiroivasta blogistasi! :)
  Tosi ihanaa, että olit ottanut mukaan myös pienten tyttöjen valikoimaa! Toiveena esitänkin, että jos vain suinkin niin mielelläni jatkossakin näkisin myös poikien muodin ohella poimintoja tytöille. :) Oikein mukavaa päivää sinulle ja perheellesi!

  • Voi kiitos Karoliina! Ehdottomasti teen niin. Minullekin syntyy kohta ensimmäinen kummityttöni niin saattaapa olla, että saan seota kaikesta hyvin tyttömäisestä lähiaikoina! <3 :D

 • Nanna

  Mikä tuo tähti Zalandon nimen edessä oli? Missään ei ollut mainintaa yhteistyöstä tai kaupallisista linkeistä.

  • Tähti merkitsee aina affiliatelinkkiä! Eli siis ei ole yhteistyöpostaus, mutta linkki on affilinkki! Tähtien merkitys oli tosiaan ennen merkitty sivupalkkiin, mutta kun sitä ei enää ole, löytyy info kyllä nyt huonosti tietoa bloggaajasta osion alta HUOM. osiosta. Myös postauksen kategoria on merkitty commercial-postaukseksi, mikä tarkoittaa, että sisältää kaupallisia linkkejä.

 • Jutta

  Mites lasten aurinkolasit, mistä niitä kannattaa metsästää jos ei haluaisi uimalasityylisiä mutta kuitenkin sellaiset jotka pysyvät hyvin päässä?

  • Amanda

   Verkkokaupasta (hassua kyllä) löytyy vauva/taaperokoon aurinkolaseja, joista oon kovin tykännyt!!

   • Hei kiitos kovin kun autat muita eteenpäin! :)

  • Voi apua… en osaa sanoa. Meillä kun ollut pojilla sellaisia ihan perus raybaneja. Meidän pojat tykkäävät käyttää niitä ja ovat pysyneet päässä peruskäytössä. Altaassa polskuttavat menemään nimenomaan taas uimalaseilla / maskeilla pitkälti.

 • Emilia

  Tytöille tosiaan löytyy aivan ihania pikku uikkareita mutta eihän niitä oikein uskalla käyttää. Meidän tytöllekin on kunnon uv- suoja puku jossa pidemmät hihat ja lahkeet. XXL liikkeestä löytyy myös joitakin, mm. Roxy merkkiä. Meidän lapsuudessamme vanhemmat eivät olleet niin huolissaan auringon haittavaikutuksilta luultavasti koska minullakin oli pikku uIkkareita kesäisin?!

  • Joo kyllä meilläkin on pojilla melkein aina päällä noi surffipaidat. Helpottaa huomattavasti. Mutta tosiaan vuosi vuodelta auringonhaittavaikutuksista tiedetään enemmän. Meidän perheessä aina ollaan läträtty rasvoilla – ihan omassakin lapsuudessa. Aurinkoon ei mennä jos ei ole reippaasti voidetta. Se oli aina selvä. :)

 • Tämä on hyvä tieto. Nyt kun vielä uimakenkiä löytäisi talvella, oli nimit etsinnässä, eikä löytynyt. Täytyy siis katsastaa, jos tuolla olisi niitäkin!
  http://westendmum.fi

  • Hei millaisia uimakenkiä? :) Meillä on menty aina vain crockseilla! :D Vinkkejä muistakin siis otetaan vastaan ilolla! :)

 • Heli

  Olipas mukava, kun olit nostanut myös tyttöjenkin uimapukuja esille :) mutta ehkä olisin kaivannut, että uimapuvut olisivat malliltaan olleet peittäviä kuten poikien uikkarit. :)

  Muuten minusta on todella ihanaa, että blogistasi näkyy sinun elämäsi eli postauksia tulee kauneudesta, muodista mutta myös lasten muodista :)

  • Hei mukavaa, että pidit! JOo voi että pahoitteluni, etten tajunnut lisätä tyttöjen surffipaitoja, koska niitäkin oli vaikka kuinka paljon ihania. SUosittelen kurkkamaan Zalandon sivulta. Minä tosiaan noita poikien uikkareita selatessani ihastuin niin moneen tytön asuun että sydämet vaan hyppivät silmissä :D Kiitos niin kovin tästä kannustavasta palautteesta! :)