CATEGORIES

Pojat poolilla

27.3.2017

Olemme jo palanneet takaisin aurinkoiseen koti-Suomeen, mutta blogissa tulee näkymään vielä hetken aikaa fiiliksiä ja asukuvia reissultamme. Harmiksemme lomasäät olivat kaikkea muuta kuin idylliset (ukkosmyrskyjä koko viikon!) mutta onneksi sentään muutamana päivänä päästiin lasten kanssa altaalle. Heitä kun ei haittaa sitten tippaakaan satoi vai paistoi – kunhan pääsi poolille polskimaan. Joten jos vaan ei salamoinut ja ukkostanut, niin meidän perheen löysi altaasta! :D Keskimmäinen oppi matkallamme uimaan itse kellukeilla ja vanhin oppi sukeltamaan ja uimaan joitakin metrejä ilman kellukkeita. Niin iloisia ja ikimuistoisia hetkiä, että säistä huolimatta reissu oli oikein onnistunut.

Oldest brother
surf top *GAP / saatu
swim shorts *ADIDAS / saatu

Middle brother
surf top RIPCURL
swim shorts *ADIDAS / saatu

Youngest brother
swimming outfit *MAYORAL / saatu
hat H&M

Oletteko te muut muuten törmänneet siihen samaan ongelmaan, että kun lähtee lasten kanssa talvella reissuun niin on tuhottoman vaikea löytää heille uima-asuja? Kun ei ole “sesonki” niin esim. surffipaitojen löytäminen on ollut todella haastavaa. Minä päädyin tästä syystä etsimään pojille uusia uikkareita netistä ja sain huomata yhteistyökumppanini *Zalandon valikoiman olevan ihan päätä huimaava! Yli tuhat tuotetta pelkästään lapsille! Sieltä löytyi helposti ja nopeasti koko perheelle uima-asut. Joten jos on reissua tulossa lähiaikoina ja uusille uikkareille on tarvetta – suosittelen kurkkaamaan.

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • M

  Siis tuntuu, että Dubaissa on ollut tosi huonot säät tällä kaudella! Mekin oltiin joku kk sitten ja oli pilvistä aika monena päivänä ja vähän satelikin! Oltiin kans aina ajateltu, että Dubaissa on takuuvarmat hyvät säät. Nauratti myös oma suomalaisuus, kun aurinko iski. Oltiin sisätiloissa ja hirveellä kiireellä ja paniikilla kamat kasaan, pakko mennä ulos HETI :D hyvällä säällähän ei hetkeäkään vietetä sisätiloissa haha.

  • On kyllä! Mutta niin on ollut todella monessa paikkaa! Losikin on nauttinut todella sateisesta talvesta. Ja tosiaan – kyllä mekin iskettiin heti ulos kun aurinko paistoi – ja teki niin kaikki muutkin turistit! :D Ei siis ainoana kansalaisuutena oltu siellä auringon perässä :D

 • Saara

  Hei, ihanan näköinen hotelli. Minkä niminen? Oliko hyvä?

  • Hei sellainen kuin Sofitel Palm. Oli todella hyvä lapsiperheille.

 • Mariii

  Onko teillä ideoita jo kesälomalle vai ei ihan vielä?

  • Minun mieheni töissä ei ikävä kyllä ole kesälomaa. :/ Joten meidän seuraava matka mitä todennäköisimmin ajoittuu marraskuulle.

 • Dubaissa ukkosta?! Onpas ollut huono tuuri :/
  Kun me olimme vuosia sitten sielä, niin meille puolestaan osui historian kylmimmät säät ajankohtaan nähden. Lämpötila kävi välillä 20 alapuolella.

  Onneksi altaalla ja vedessä pystyy olla vaikka sataa :)

  https://faijahommia.fi/

  • No aijaa!!! :D Tämä oli meidän yhdeksäs kerta kohteessa ja ennen “huono sää” Dubaissa on ollut jos päivän aikana on näkynyt pilvi :D Ja juuri näin. Onneksi altaalla pystyy olemaan sateesta huolimatta – tosin ukkosella ei voinut :/

 • Nanette

  Oi ihana loma teillä ollut, vaikka sää ei kauheasti suosinut. Mutta onneksi Dubaissa on paljon muutakin tekemistä. Tekeminen ei täällä todellakaan lopu kesken:D Vaikka oonkin jo asunut täällä sen 3 vuotta niin joka vapaapäivä keksii kyllä tekemistä:)

  • Kyllä! :) Ja se on juuri näin ja se tuli sanottuakin pariin kertaan ääneen reissussa. Siellä on onneksi vaikka mitä tekemistä lastenkin kanssa. Mielelläni kuulisin sinulta muuten listan mielestäsi parhaista ravintoloista ja tekemisestä – jos ei aurinko paista tai ei poolipäivä maistu (what!?) :D Ihanan aurinkoisia päiviä sinne! Sääennusteista näin, että nyt pitäisi sitten taas paistaa urakalla!? :D