CATEGORIES

Poikien kustomoidut t-paidat

26.9.2017

Poikieni pukeutumisessa suosin neutraaleja värejä ja coolia tyyliä. Esimerkiksi hennesin erinäiset bändipaidat ovat olleet suosiossa niin äidin, kuin poikien silmissä. Bändipaitoja enemmän tapittaneena mieheni keksi hauskan idean. Mitä jos ikonista RUN DMC:n logoa hieman tuunaisi…? Mitä jos meidän alati liikkuville pojille teettäisimmekin RUN DRG paidat heidän nimikirjaimiensa mukaan?

t-shirts H&M / printed by Paitakulma / design by me
shorts GUGGUU
shoes ADIDAS
Ramones Cap H&M
LA cap Dodgers fanstore

Ostin perus t-paidat Hennesin valikoimasta ja kiikutin ne Abrahaminkadulla sijaitsevaan Paitakulmaan. Photarilla vaihdoin vanhasta tutusta logosta kaksi kirjainta vastaamaan poikiemme nimiä ja toimitin uuden kustomoidun logon heille sähköpostitse. Pari päivää myöhemmin pojat saivat päälleen omat painatetut RUN DRG paidat. Pidän hurjasti mustan valkoisen ja punaisen yhdistelmästä lasteni pukeutumisessa ja tämä hauska nimileikki on kirsikka kakun päällä. Meidän pojatkin ovat täysin ihastuneita printtiin. He pitävät hirveästi siitä, että heillä on veljestiimi paita. Heidän oma pieni jengi <3

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lora

  Tosi ihana idea. Oman paidan vieminenkin siis onnistu, ei tarvitse Paitakulman myymiä välttämättä ostaa? Vaikuttiko tämä hintaan?

  • Eikö olekin ihana! :) Toki vaikuttaa vähän hintaan – mutta ei ne paitakulmankaan myymät paidat hirmu kalliita ole! :) Ei tarvitse siis heiltä ostaa :)

 • Haidi

  Voi vitsi miten ihana idea ja kiva toteutus! :) en ihmettele, että pojat tykkää paidoistaan!

  • Eikö ole? <3 Munkin ihan lempparit nyt <3 Ja tää on just kun harjoitellaan poikien kanssa kirjaimia niin he ovat selvästi innoissaan siitä, että on omat kirjaimet paidassa <3

 • Ihan mahtava idea ja tyylikkäät paidat!

  • Eikö olekin? <3