CATEGORIES

Ihan Gugguuna

10.10.2017

*Bloggaaja toimii yhteistyössä Gugguun kanssa*

Blogin kautta minulla on ollut ilo ja kunnia saada tutustua moniin suomalaisiin yrittäjiin muodin ja kauneuden alalla. On ollut mahtavaa saada viettää aikaa niin monien inspiroivien ja rohkeiden ihmisten kanssa, jotka ovat tehneet omista unelmistaan totta. Monista heistä on tullut myös ystäviä ja pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Suomalainen lastenvaateyritys Gugguu on tästä hyvä esimerkki. Viisi vuotta sitten esikoiseni synnyttyä Gugguun takana hääräävä sisarpari otti minuun yhteyttä kysyäkseen josko minua kiinnostaisi kokeilla heidän lastenvaatteitaan. Ihastuin heidän yksinkertaisen raikkaaseen ja samalla leikkisään tyyliin kertaheitolla. Nyt tässä ollaan viisi vuotta myöhemmin, kolmen lapsen äitinä ja lapset edelleen ihan Guugguussa.

Boys’ outfits
jackets GUGGUU / saatu
hoodies GUGGUU / saatu
bigger brother’s t-shirt Duudsonit Activity Park
younger brother’s t-shirt H&M
pants GUGGUU / saatu
shoes ADIDAS

Olen todella otettu, että saan lasteni kanssa edustaa heidän merkkiään. Suomalaisuus ja kotimainen yrittäjyys on itselleni tärkeä asia ja siitäkin syystä olen niin iloinen, että saan tehdä heidän kanssaan yhteistyötä.  Gugguu on nykyään Suomessa hyvin tunnettu merkki ja malliston suosikki kappaleet myyvät hetkessä loppuun. Gugguun fanit odottavat klassisten housu- ja paitamallien uusia kausiväriä tuolin reunalla ihan hysteriaksi asti. Ennen heidän valikoimissaan oli vain college-housuja ja -paitoja. Nykyään heiltä löytyy uima-asuja ja ulkovaatteitakin.

Tänä syksynä heidän kausivärinsä ovat jotenkin erityisen paljon mieleeni. Valkoista, mustaa, savunsinistä ja vaaleanharmaata – niin kaunis sävyjen harmonia. Ja voi että miten rakastankaan heidän takkejaan. Poikamme kulkivat niissä läpi koko viime talven. Näissä kuvissa tosin näkyvät heidän kevyemmät takkinsa, jotka nekin olleet erittäin kovassa käytössä läpi kevään, kesän ja syksyn.

Jos sinäkin olet laillani ihan gugguuna Gugguuhun, niin muistahan seurata Strictly Styleä facebookissa ja Instagramissa – nimittäin kohta polkaisen käyntiin mahtavan arvonnan yhdessä Gugguun kanssa!

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tuuli

  Olette kyllä tyylikäs ja sekä sisäisesti että ulkoisesti kaunis perhe :) Gugguun tytöt on tehneet kyllä kaunista jälkeä ja itsekin fanitan noita vaatteita vaikka oma talous ei tule koskaan antamaan myöden niiden ostoon :D Mutta loistavaa työtä kuitenkin!

  • Kiitos todella kauniista sanoista! <3 Gugguun tytöt ovat tehneet loistavaa työtä, mutta hei käyhän osallistumassa arvontaan! Jos vaikka onni suosisi! <3 Tänään polkaisen facen puolella toisen! <3

 • Haidi

  Vitsi miten suloisia ja niin tyylikkäitä teidän pojat on! :) blogissasi olen aina Gugguun vaatteita ihaillut, vaikka omaan elämään eivät ole ajankohtaisia hankintoja :D

  • Kiitos Haidi! <3 Ja voi että miten kiva, että iskee sinullekin vaikka ei oma ajankohtainen tuote! :)

 • ariel

  blogiasi kauan seuranneena ihmettelen kun ennen hollannissa asuessa varjelit nimeäsi ja paikkaa missä asuit. sitten annoit haastatteluja joissa oli koko nimesi ja miehesi. Sen jälkeen peitit lapsesi hymiöillä tai sydämmillä ja nyt niiden naamat näkyy todella selvästi, että jokainen tunnistaa vägäleuat jos vastaan tulee. Kommentteja

  • Elämä muuttuu ja tilanteet muuttuu. Aikoinaan halusin varjella nimeäni kun tein tätä vain harrastuksena ja blogimaailma oli silloin 8 vuotta sitten ihan toisenlainen. Halusin myös että minua seurataan minun ja minun juttujeni takia – ei välttämättä siksi kuka mieheni on tai mitä mieheni tekee. Kun blogista tuli työ niin monen asian joutui uudestaan katsomaan. En ole koskaan edelleenkään antanut haastattelua mieheni kanssa yhdessä. Niistä olemme kohteliaasti vielä kieltäytyneet. Mutta kyllä – nykyään teen töitä ihan omalla nimelläni ja haastattelut annan omalla nimelläni. Lasten kuva asiaa olen blogissani pari kertaa sivuuttanut – voit lukea siitä enemmän tässä ja tässä postauksessa. En koe erilaisten hymiöiden olevan kovin toimivia. Käytin niitä hetken, mutta koin niiden enemmänkin pilaavan kuvat ja postauksen tunnelman. SIksi julkaisen kuvia missä kasvot näkyvät osittain tai vähän kauemaa tai vähän sumeana. Niin, että lapset eivät aivan selkeästi olisi kuitenkaan silmät auki edestä tunnistettavissa. Näin kuitenkin suuremmalta yleisöltä jää varmasti vähän huonompaan muistiin se miltä pojat näyttävät. Koska ikävä tosi asia on, että kyllä tänä päivänä kaiken voi tosiaan netin syövereistä kaivaa jos haluaa, mutta siksi yritän blogissa pitää kuvat juurikin tällaisena.

   Summasummarum. Aika muuttuu. Asiat muuttuu. Joskus tekee hyvää pysähtyä ja arvioida tilannetta uudestaan. Muista, että puhut kuitenkin pienistä lapsista. Toivon kaikista ratkaisusta huolimatta silti kunnioitusta ja hyvää käytöstä. Näin kommenttihistoriasta että edelliseen postaukseen olit kertonut painivasi myös lapsesi sairauden kanssa joka varmasti kuormittaa arkeasi. Toivotan sinulle kaiken kanssa hurjasti voimia ja rakkautta. Kiitos sinulle että olet ollut mukana nämä vuodet ja toivottavasti tämän kommentin myötä haluat myös ymmärtää minua ja muita, vaikka voin ymmärtää, että se voi olla juuri nyt vaikeaa kaiken keskellä.

   • Arvostan

    Vaikka itse olen vielä melko nuori, 18-vuotias, täytyy sanoa kuinka suuresti arvostan sinun tapaasi kohdella muita! Niin kärsivällisesti, kauniisti ja lempeästi kohtaat hekin, jotka negatiivisesti tai ilkeästi blogiisi kirjoittelevat. Olen itse sitä mieltä, että jos omat asiat ovat hyvin, on helppo olla hyvä muillekin. Tietystikään kaikilla ei elämä ole helppoa ja siksi tirhautuvat negatiiviseen kommentointiin, kai sekin on jonkinlainen huomion tarpeen merkki. Väärä tapa sitä hankkia, mutta sinusta näkee kuinka heitäkin tahdot palvella ja lämmöllä kohdata, erittäin arvostettavaa! Kiitos ihanasta blogista! Täältä olen myös itse oppinut tyylivinkkien lisäksi sitä, kuinka muita tulee kohdella. Ja nuo Gugguut, ne on ihania ja niitä tulee kummilapsille ilolla osteltua!

    • Kiitos sinulle ihan hurjasti kauniista sanoistasi. Olen todella iloinen jos tämä välittyy, koska juurikin heille joilla on vaikeaa (tosin onhan meillä kaikilla ristimme kannettavana, mutta ihmisten aallokkojen korkeus vaihtelee) tarvitsevat sitä lämpöä ja ymmärrystä eniten. Sinähän sen sanoit, jos on asiat hyvin niin on helpompi olla myös hyvä toiselle. Mutta me emme myöskään ole olosuhteittemme vankeja. Me voimme myös vaikuttaa omaan toimintaan. Toivon, että hyvällä voi saada heräämään pienenkin hyvänmielen tunteen toisessa. Kiitos niin suuresti, että seuraat <3 Vaikutat kovin kauniilta ja empaattiselta nuorelta naiselta! <3

 • Noora

  Sun pojat on niin suloisia ja siististi puettuja ? Gugguu on myös meidän lempimerkkimme lastenvaatteissa. Ihanan laadukkaita tuotteita, eettisesti tuotettuja ja mikä parasta kotimaisia ?

  • Voi kiitos <3 Ihanaa vielä kun saan pukea. Varmaan sekin kohta muuttuu :D Ja ihanaa kuulla että täällä on muitakin Gugguun faneja! :)

 • Iina

  Teidän pojat on kyllä aina niin tyylikkäitä! Kuten sinäkin ;)
  Minä ostin meidän aistiherkälle Gugguun ulkoilutakin. Kyllä kirpaisi hinta vaikka olikin alessa. Mutta se lapsen riemu! ”Äiti tämä on ihanan tuntuinen! Tai tää ei siis tunnu! Tää on hyvä!” Meillä on esikoinen on todella tarkka vaatteistaan. Välillä ihan rasittavuuteen asti. Onneksi nyt tämä takkiasia on ainakin ratkaistu. Mukava tietää että koululaisella hyvä ja vedenpitävä takki koulussa. Ja kaikenlisäksi vielä todella kaunis :)
  Mukavaa viikkoa!
  Iina
  @eimitaanuutta

  • Voi kiitos Iina <3 Ja hei ihana kuulla, että takki on herkällekin noin ihana! Meillä tykätään takeista myös ihan hurjasti, mutta ihanaa kuulla että ovat muistakin poikkeuksellisen ihania! Minustakin kauneimpia lastentakkeja koskaan! Hyvä Gugguu! <3