CATEGORIES

Talveen valmistautumista

15.10.2017

*Bloggaaja toimii yhteistyössä Gugguun kanssa*

Rakastan ruskan aikaa. Koko Suomen valloittava värinäytelmä on ollut kauneimmillaan nyt viime viikkoina. Oranssin, keltaisen ja punaisen sävyissä hohtavat puumeret ovat värittäneet kaupungin taianomaisen kauniiksi. Vaikka Suomen talvi onkin hyytävän pitkä, on näissä neljässä vuodenajassa ehdottomasti puolensakin.

Lokakuu on alkanut hyisevän koleana, joten jo muutama viikko sitten vaihdoin eteisen kaapista kevyet kesätakit lämpimämpiin talvitakkeihin. Viime talven luottotakit pojille oli Gugguun mustat toppatakit. Niitä tuli siis käytettyä hyvinkin ahkeraan. Voi että miten pidenkään niiden yksinkertaisesta leikkauksesta, neutraaleista sävyistä ja muhkeasta karvahupusta.

Boys’ outfits
jackets GUGGUU / saatu
pants GUGGUU / saatu
shoes ADIDAS

Teistä monet ihastelivat takkeja läpi viime talven. Siitä syystä päätimme yhdessä Gugguun ihanien naisten kanssa järjestää arvonnan. Nyt talven kynnyksellä sinulla on mahdollisuus voittaa lapsellesi ja ystäväsi lapselle vapaavalintaiset toppatakit Gugguun tämänhetkisestä valikoimasta. Kilpailu ja sen ohjeet löytyvät Strictly Stylen Instagram-tililtä, missä käynnistin kisan jo alkuviikosta. Tämän lisäksi facebook-sivultani löytyy toinen arvonta, missä voit voittaa 70 euron arvoisen lahjakortin Gugguun verkkokauppaan. Aikaa osallistua arvontoihin on enää tämä päivä, joten toimihan ripeästi jos sinäkin olet laillani Gugguuhun ihastunut. Onnea kaikille arvontaan ja kaunista ruskan värittämää viikonloppua kaikille! <3

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • AnnaEA

  Osallistun arvontaan! :) Ihanaa syksyä sinulle Hanna!

  • Moi ANna! Arvontaan osallistutaan joko facebookin kautta tai Instagramin kautta, mutta ikävä kyllä ne sulkeutuivat eilen. Toivottavasti ehdit niihin kuitenkin osallistua? :)

 • Iina

  Olen itse Anjan päivän lapsi ja tuntuu että herään eloon aina syksyn saapuessa. Mikäs sen ihanampaa kuin kahlata kahisevan lehtimeren läpi nuuhkien syksyn tuoksua <3 Love it!!!

  • Syksyssä on kyllä aivan oma ihana tunnelmansa. Aurinkoiset päivät ruskan keskellä ovat ihania! Samoin sateisissa päivissä on oma tunnelmansa jos on varusteet kunnossa tai saa olla sisällä kynttilän valossa sateen piiskatessa ikkunaa <3

 • Haidi

  Suomen ruska on vaan niin upea <3 tänä vuonna päätettiin kaverien kanssa lähteä ihailemaan ruskaa ja kävelemässä pieni patikkareitti n.6,5km upean järven ympäri :) oli kyllä ihan mahtava! Ja voi vitsi miten ihania kuvia olet teidän pojista saanut otettua (:

  • Voi että! Minäkin kaipaisin luontopolulle! <3 Synttäripäivänä otin rauhallista aikaa minulle ja kuopukselle ja käveltiin pitkin Helsinkiä, ihailtiin maisemia ja kuuntelin kirjaa. Oli aivan ihanaa <3 Kiitos – otin kuvat vaan illalla ja alkoi olla jo aika pimeää – ehkä tässä ensi viikolla saisi vielä aurinkoisempia ruskakuvia! :)