CATEGORIES

Our newborn baby boy – by Niki Strbian

16.9.2012

Suloisen sunnuntain kunniaksi tässä muutama kuva, joista on tullut minulle jo hyvin rakkaita. Kuvat on ottanut sama mahtava Niki Strbian, joka ikuisti pitkän odotuksemmekin filmille.

En tiedä kuinka kiittää teitä lukijoita siitä, että minulle häntä aikoinaan suosittelitte. Tämän takia, minulla on nyt kokoelmissani valtava määrä mitä upeimpia kuvia muistona elämämme upeimmista hetkistä. Haluan ehdottomasti suositella kaikille odottajille raskausajan- sekä vastasyntyneen kuvausta. Nämä ainutlaatuiset hetket tuntuvat kiitävän ohi oikein silmissä. Niin onnellinen olen, että päätimme tähän ryhtyä ja saimme nämä sydämissämme kantamat rakkaat hetket myös kuviksi kotimme seinille.

Koska päädyimme Nikin kanssa tekemään pienoista yhteistyötä, sovin jakavani osan kuvistamme täällä blogissa myös. Suoraan sanottuna, minun tekisi mieli jakaa kanssanne kaikki Nikin ottamat kuvat. Sen verran ylpeydestä pakahtumaisillaan tämä mamma on pienestä pojastaan. Järki kuitenkin aina muistuttelee, että netissä vaan kaikkea ei kannata jakaa. Joten tästä syystä en pääse ultimate suosikkejani kanssanne jakamaan. Näissä vauvakuvissa prinssimme oli vain kaksi viikkoa vanha. Hänen tyytyväinen sydämiä sulattava ilme tekee kuvista entistäkin taianomaisempia.
Valitsin kuitenkin näytettäviksi kuvia, missä hänen kasvonsa eivät ole selvästi näkyvissä. Pahoitteluni tästä, mutta toivottavasti ymmärrätte. Jotta saisitte osviittaa myös niistä parhaimmista kuvista, poimin teille pari, josta sitten sumensin/peitin kasvot. Harmi kyllä, näin niistä katoaa se suloisuuden taika, mutta ehkä saatte ainakin ideaa tällaisten kuvien ainutlaatuisuudesta.

Tällaisten kuvien arvo kun on itselle mahdotonta mitata. Rakkaimmista kuvista kun tulee maallisen omaisuuden arvokkaimpia esineitä nyt ja tulevaisuudessa. Ihanaa sunnuntaita teille kaikille ja räpsikää paljon kuvia rakkaistanne!

You probably remember the pics of my pregnancy taken by the lovely Niki Strbian? Well, we also arranged her to photograph our newborn baby boy when he was only 2 weeks old. I can’t fully express how glad I am, that we decided to have this special time in our lives immortalized. The pictures turned out absolutely amazing. Even more amazing than our expectancy pics (can you believe it?!). Haven’t found the same “breath taking”-mode from my Canon yet that Niki obviously has… ;)
I am such a proud mama that I’d love to share all of Niki’s amazing pics with you guys, but common sense just won’t allow me to share pics of my newborn online. Hope you understand.

However, I will share a few pics that won’t show his face. Because my favourites obviously are the ones that show his gorgeous and satisfied facial expressions, it’s a shame that I won’t share the best ones here. In order for you guys to get some idea how the some of the best ones do look like, I have blurred just a few pictures for you guys.

I wish you all a sweet Sunday. Enjoy your loved ones and remember to eternalize those special moments on film as well. They are absolutely priceless posessions.

157 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kuvat ovat niin järisyttävän kauniita, että mulla tulee kyyneleet silmiin <3 Kaikkea hyvää teidän perheellenne, olette onnekkaita!

 • Ihanat kuvat!! =)

 • Mk

  ihania kuvia. itse menetin pikkuiseni eilen, tuntuu katkeran suloiselta katsella tällaisia todella, todella kauniita kuvia. Paljon hyvää teidän perheellenne ja toivon teille monia onnellisia vuosia.

  • Mrs.V

   Purskahdin itkuun. Olen todella pahoillani. En osaa sanoa mitään muuta kuin että ajatukseni ovat kanssasi. Halauksia.

 • Nina

  Aivan mielettömiä! Meni ihan kylmänväreet katsellessa ja se on jo paljon pelkästään ihan tuntemattomien ihmisten valokuvien selailusta =) Ja pisteet sinulle, kun osaat hienosti rajata yksityisyytesi (ja vauvasi yksityisyyden) täällä netissä.

  • Mrs.V

   Kiitos Nina kovasti! :) Niin ihanaa tietää, että siellä ruudun toisella puolella on niitäkin, jotka ymmärtävt toiveen pitä kiinni jostain yksityisyyden rippeistä! :D

 • Siw

  Aivan täydellisen ihania kuvia, jotenkin pysähtynyt ja harras tunnelma! Niin pieni söpöläinen (vaikka nassua ei näykään) <3

  Heti näytin avomiehelle että "sittenkun meillä on joskus vauva niin haluan tällaset kuvaukset kanssa ja kato täällä on myös kuvasarja odotuksen ajalta sellasen haluan myös!!!" :D "Aijaa, varmaan sitten sellaset pitää ottaa, ne on kyllä aika kivoja" Haha xD

 • Tanza

  Aivan upeita kuvia! En ymmärrä yhtään miksi joidenkin nyt piti tarttua siihen että kasvoja on sumennettu, höh.

  Jatka samalla tyylillä blogiasi, täältä saa paljon inspiraatiota asuihin!

 • Saara

  Aivan ihania kuvia. Näistä välittyy sellainen todellinen äidin- ja isänrakkaus, tai ainakin sellainen millaiseksi sen kuvittelen, itselläni kun ei vielä ainakaan kokemusta ole :)

  Kaikkea hyvää teille! :)

 • Paulina

  Aivan ihania kuvia,jotenkin niin kauniisti on kuvaaja vanginnut tuon lapsen viattomuuden ja herkkyyden !
  Meidän pikkumies tuli maailmaan 19.7 ja kyllä se äitinä oleminen on vaan maailman ihanin asia vaikka siitä glamour on välillä todella kaukana nim. “muutamat kakkakatastrofit on jo tullut koettua” :)

 • Kertakaikkiaan upeita ja herkkiä kuvia. Elämä muuttuu jatkuvasti ja hienoa, että osa niistä muutoksista ovat noin kauniita.

 • Niin upeita, kauniita ja herkkiä kuvia <3.

 • Mari

  vaude! kyllä tästä saa paljon inspiraatiota kuviin jos ja kun itsellä on joskus lapsi/lapsia:)

 • Voi miten upeita kuvia! <3

 • Rii

  Todella ihania kuvia! Erityisesti tuo missä on isot ja pikkuiset jalat sylikkäin, niin älyttömän söötti ja herkkä <3 :) Taidettiin itse asiassa törmätä teidän pikku perheeseen eilen iltakävelyllä, en kyllä siinä hetkessä osannut laskea 1+1, kärryt+koirat, että sinähän se olit, kun ihastelin mielessäni vaan teidän NIIN iloisen näköisiä hauvoja! :) Näyttivät vaan hymyilevän! :D Sitten illalla lueskelin blogeja ja tajusin että ai niin, sinullahan on kaksi rotikkaa sekä yksi kärräiltävä pikkuprinssi :D Hauska sattuma! Mukavia iltakävelyitä jatkossakin koko laumalle ja rapsutuksia koirille!

  • Mrs.V

   Voi että! :) Ens kerralla vetäise hihasta – meidän koirat on nimittäin ÄLYTTÖMÄN iloisia kun niitä ihastellaan tai niille joku hymyn suo :D Vaikka rotikoilla on ollut huono maine, onneksi ollaan täällä kyllä valtaosaksi iloisia hymyjä saatu vastineeksi ja meidän karvaiset kakarathan kokee sen samantien kutsuksi rapsutuksille :D :D Törmäillään! :)

 • Sofia

  Sanattoman kauniita kuvia! Rakkauden tunne välittyy kauniisti kuvista :). Kiitos muutenkin tasokkaasta blogista, joka jaksaa päivä toisensa jälkeen ilahduttaa minua ja varmasti montaa muutakin lukijaa.

 • Sitruuna

  Upeita kuvia! En ole kommentoinut koskaan aikaisemmin, enkä edes säännöllisesti lue blogiasi – jokin siinä silti vetää puoleensa vaikka tyylimme ovatkin ihan erilaiset. Luulen, että se on kunnioittava ja mukava asenteesi lukijoita kohtaan, jaksat aina vastata asiallisesti ja lämpimän oloisesti, pidäthän kiinni tästä tyylistä! :)

  Jotenkin ilahduttaa myös se, että olet tuonut esille sen, että jokainen lapsi todella on ihme, ei itsestäänselvyys. Oma suuri toiveemme lapsesta ei ole vielä toteutunut, mutta ehkä vielä joskus mekin olemme tuossa tilanteessa. Kiitos siis onnea ja toivoa jakavista kuvistasi. Onnea ja siunausta koko teidän perheelle, kaikkea hyvää!

  • Mrs.V

   Hei ihana. Kiitos paljon kauniista sanoistasi. Olen vahvasti sitä mieltä – että elämässä tärkeintä on rakkaat ihmiset sekä se, kuinka sitä muita ihmisiä kohtelee. Se tulee aina elämässä takaisin. Minusta on aivan ihanaa jakaa täällä kommenttiboksissa ajatuksia asiasta jos toisesta ja TE teette tästä blogin pitämisestä mielenkiintoista ja ihanaa. Kuinka sitä ei voisi arvostaa?:) Joten näin kiireessä pienen lapsen kanssa, tuntuu välillä kamalalta kun en ehdi teille kaikille vastata. Ehdottomasti haluaisin, mutta nyt toistaiseksi en siihen vain ajallisesti kykene. Onneksi kaikki (Ainakin melkein) sen ymmärtää :)

   Ja tuo on niin totta… Omassa lähipiirissä on paljon ollut hyvin erilaisia tapauksia ja meillekään ei ollut itsestäänselvyys vaan kyllä siinä yrityksessä tovi meni… Minusta siitä on tärkeä jutella avoimesti, sillä jotenkin meille naisille (ainakin itselle) se oli hyvin vaikeaa aikaa takapakkeineen ja toivottomuuden tunne on niin painava… On se niin uskomattoman vahva vaan tämä psyyke… Kuinka se voi kropan laittaa ihan tilttiin. IHan hirmuisesti onnea ja voimia teille yrityksessä. Toivon, että teidänkin harras unelmanne kävisi hyvin pian toteen!

 • annina'

  Ihania,ihania,ihania!!!Aivan huippu ihania kuvia!
  Olet ihana kun laitoit nuita kuvia tänne blogiinkin<33

 • Iina

  Voi miten kauniita kuvia, meinasi ihan itku tulla. En osaa sanoa mitään muuta. Oi.

 • Anonymous

  Samanlaiset nenät miehillä :)

 • Lora

  Ihania ja tunnelmallisia kuvia olette saaneet aikaiseksi Niki S:n kanssa, kiitos kun jaoit osan niistä täällä blogisi puolella :)

  Sain itse pitää sylissä ystäväni pientä nyyttiä viikonloppua – tuntui kuin koko maailma olisi pysähtynyt kun tuijotimme toisiamme pikku hurmurin kanssa. On ne pikkuiset niin suloisia.

  Ihanaa syysviikkoa!

 • VAU miten upeita kuvia!:) jos joskus samaan elämäntilanteeseen päädyn, täytyy ehdottomasti harkita kuvaajalle menemistä. Eikä edes harkita vaan mennä:)

 • Niina

  <3 voi mikä herkkyys ja rakkaus näistä kuvista välittyy <3. Olen lähes sanaton ( ei siis lainkaan minun tyylistäni ) niin upeita kuvia teistä kolmesta. Lapsi äidin sylissä on jotain todella kaunista, mutta en tiedä mikä minut aina herkistää vielä enemmän, kun näen pienokaisen isän käsivarsilla, eihän se tänä päivänä ole mitenkään tavatonta, että isät osallistuvat enemmän lasten hoitoon kun minun lapsuudessani ( olen siis syntynyt seitkytluvulla ) mutta joku selittämätön tunne on teidänkin kuvissa jossa poikanne on isän käsivarsilla. Kunnioitan ehdottomasti päätöstäsi pitää lapsen ja isän kasvot poissa blogistasi ja mielestäni kenelläkään ei tulisi olla oikeutta tätä päätöstäsi kyseenalaistaa. Olen lukenut blogiasi nyt tämän vuoden ja en ole kokenut mitään tarvetta alkaa selvittämään taustojasi, enhän tee sitä kenenkään muunkaan bloggaajan kohdalla, olen vain ihmetellyt miksi aina säännöllisin väliajoin tämä halusi pysyä blogimaailmassa anonyyminä kyseenalaistetaan….surullista =( Olen myös positiivisesti yllätynyt miten jaksat kirjoittaa vastakommentin lähes jokaiseen lukijan kommenttiin, kiitos siitä. Minua pikkasen hymyilytti kun jätin koneen keittiön pöydälle auki, kun olin lukenut päivityksesi niin mieheni rullaili kuvanne läpi ja tokaisi ……hän se siinä =) Silloin tajusin tämän ihmisten uteliaisuuden =) Kuulasta syksyä teille!!!

  • Mrs.V

   Hei Niina!

   Kiitos ihan huimasti sinulle siitä, kuinka olet kunnioittanut pyyteettä minun päätöksiäni blogini suhteen. Onneksi ehdoton valtaosa on kaltaisiasi ystävällisiä ja järkeviä naisia, jotka ymmärtävät miksi olen tällaiseen ratkaisuun päätynyt. Tai ainakin kunnioittavat sitä, että se on _minun_päätökseni. Ja kyllä, minutkin se jaksaa yllättää, miksi niin kovasti se kyseenalaisestaan? Uteliaisuus on hyväkin piirre, mutta se pitää kanavoida oikein. Mutta kertoo jotain, että poikkeuksetta vain anonyymit valittavat anonyymiydestäni. Nurinkurista ehkä? :)
   Kiitos ihan hirveästi siitä, että annat minulle aikaasi <3 Te lukijat olette blogini suola ja teette tästä minullekin tekemisen arvoista! Minusta on ihana vaihtaa täällä ajatuksia asioista – puolesta ja vastaan :) Aivan ihanaa syksyä sinne teillekin – ja kiitos kovasti tuestasi <3

 • Tiina

  Aivan sanoinkuvaamattoman kauniita ja koskettavia kuvia. Ihana perhe olette ja vaikutat todella lämminhenkiseltä ihmiseltä :)

 • Katja

  Kauniita ja herkkiä kuvia, joista välittyy onnellisuus. Mukava, että jaoit täällä näitä kuvia, vaikka se ei varmasti ollut mikään itsestäänselvyys. Onnellista syksyn jatkoa sinulle ja perheellesi! :)

 • Sasha

  Mielettömän kauniita kuvia! Tunnelman voi aistia todella voimakkaasti ja työ, jonka valokuvaaja on tehnyt, on häikäisevää.

  Enkeleitä kanssanne kulkemaan <3

 • ANna

  voi miten ihania kuvia!!:) ja kuinka kauan meinaatte täällä koti-suomessa olla,palaatteko enään ollenkaan asuinmaahanne?:)

  • Mrs.V

   Kiitos! :) Tällä hetkellä asuinmaa on ihan koti-Suomi pienen miehemme kanssa <3 Edellisestä maasta muutimme jo pois:) Saa nähdä muutetaanko vielä tulevaisuudessa jonnekin muualle. You never know :)

 • Olen itse ihaillut Nikin työtä jo muutaman vuoden ajan, mutta tällä kertaa ei voi kyllä muuta sanoa kuin että WAU. Miten joku ihminen onkin niin taitava että pystyy vangitsemaan nuo herkät hetket perheonnea <3 vaikka varmasti tehtävä on hitusen helpompi kun kyseessä on noinkin hieno perhe ;)
  Ja yhdyn ihan täysin Irenen mielipiteeseen.

  Ihanaa alkanutta syksyä koko teidän perheelle :)

 • S

  Hups, kuitenkin sydämisen eikä sydömisen :D

 • S

  Olet tehnyt alusta asti selväksi että vedät tiukan rajan mitä täällä julkaiset ja mitä et. En ymmärrä miksi se ketään haittaa onko kuvissa sutattu miehesi ja vauvanne naama. Oho, olipas vähän tönkösti sanottu mutta pointti tuli varmaan selväksi ;)
  Olet mielestäni todella kaunis, hauskan ja lämminsydömisen oloinen :)

  • Mrs.V

   Kyllä – samaa mieltä, mutta mielipiteitä ja tapoja nähdä asia on niin paljon kun meitä ihmisiäkin. Kiitos kun kunnioitat minun päätöstäni :)

 • Ooij kuinka upeita kuvia ja niin taidokkaasti kuvattu! :)

  • Mrs.V

   Kyllä! Niki on niin taitava!:)

 • a

  Kauniita kuvia. Ei jää epäselväksi kumman nykerönenän pikkuruinen on perinyt :)

  • Mrs.V

   Isän poika <3

 • pelhamwife

  Nämä kuvat <3

  • Mrs.V

   Joo-o! <3

 • primrose

  Oi, aivan uskomattoman suloisia kuvia! Kyllä näistä välittyi tunnelma ja herkkyys aivan ihanasti, vaikka olitkin “lisännyt yksityisyyden suojaa” :) Tällainen kuvaus on kyllä ihana idea!

  • Mrs.V

   Kiitos! Mahtava kuulla, sillä en halunnut perhekuviamme nettiin pyörimään niin hyvä että näistä anonyymimmeistä silti tunnelma välittyy! :) Ja kyllä – onneksi tuli tehtyä! :)

 • Marya

  Upeita kuvia :) Itsekin kummastelen päätöstäsi (en blogissasi yleensä, vain juuri tämän postauksen kohdalla) peittää miehesi ja lapsesi kasvot, harrrmi, olisin kovasti halunnut ihailla kuvien koko tunnelmaa :D Kiitos kuitenkin siitä, että jaoit palan taivastasi kanssamme :) Ja lämpimästi onnea pienestä miehestä <3 <3 <3

  • Mrs.V

   Kiitos Marya! :) En tosiaan halua perhekuviani nettiin, mistä kuka tahansa ne voi poimia itselleen ja käyttää vääriin tarkoituksiin (kokemusta on…). Menneisyys on opettanut olematta liian sinisilmäinen netissä… Kiitos vielä paljon! :)

 • Irene

  Hei!
  Olen lukenut blogiasi vuosia ja näistä kuvista minulle selvisi myös miehesi ammatti, se ei tosin kiinnosta minua pätkän vertaa. Älä käsitä väärin, onnea hänellekin omassa jutussaan, en vaan koe että minun olisi mitään hänestä tiedettävä että pystyisin nauttimaan sinun blogistasi. On ihan hassua että ihminen, ketä ei ole ikinä tavannut, voi tuntua melkein ystävältä! Olet hyvin sydämellisen tuntuinen ihminen. Tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin mitään, näiden kuvien myötä oli vain pakko. Onnea vielä kerran teidän koko perheelle!

  • Mrs.V

   Irene, tiedätkö…. KIITOS paljon! :) Luulen, että käsitin aivan oikein, ja tuo on se juuri mihin olen pyrkinyt ;) Kiitos ihan huimasti seurastasi vuosien varrella ja samaa voin sanoa sinusta! Hyvää alkanutta viikkoa Irene! :)

 • Anonymous

  Hmm… Kaikki, jotka haluavat tietää nimesi tietävät sen jo, ja näkevät halutessaan Facebookin profiilikuvastasi myös poikasi kasvot. Itse en ymmärrä vauvan kasvojen piilottelua kun kaikki vauvat omiin silmiin näyttävät samalta… Ehkä jonain päivänä ymmärrän, kun itse olen äiti joskus :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  • Mrs.V

   No juuri näin! Oliviassahan esiinnyn ihan omalla nimelläni.. Netissä vaan pidän kiinni nimimerkistä, että ihmiset ymmärtäisivät pikkaisen paremmin että tämä ei ole lifestyle-blogi. Siinä on vaan se ero, että jokaisen (myös lapsen) kuuluu minusta itse saada päättää mitä julkisessa ympäristössä hänestä näkyy ja mitä ei. Jos hän esimerkiksi joskus päättäisi hakea aikuisiällä sellaiseen virkaan, ettei ole kiva jos ihan vauvakuvia on paljon netissä esillä. Facebook on rajoitettu ystävilleni ja jos minut sieltä joku haluaa kaivaa ja moiseen vaivautuu, on näkyvä kuva hyvin pieni ja hädintuskin näkyvissä…Ja tosiaan, jonain päivänä ei näytä varmastikaan kaikki vauvat samalta! :) Samaa sulle!

   • Emy

    Mäkin olen miettinyt tätä asiaa… jotenkin nurinkurista, että ensin sä haastat jonkun oikeuteen (ainakin näin ymmärsin) nimesi ja tietojesi “levittämisestä” ja sitten kuitenkin paljastat itse nimesi Oliviassa, koska Olivian porukka niin haluaa.. No, varmaan tässä taustalla on sinulla ajatus ja ymmärrän kyllä, että sinä haluat olla se, joka päättää, kuinka paljon annat itsestäsi “julkisuuteen” :) En vain ehkä ymmärrä, miksi nimesi (ja asuinmaasi…ja koiriesi nimet…) oli lähtökohtaisesti niin salaista tietoa. Ehkä olet vain niin iso “stara”? ;) No joka tapauksessa, mitä tätä nyt vatvomaan. Tuntuu vain, että asiat herättää enemmän mielenkiintoa kun niitä salaillaan:D Mut ehkä se on tarkoituskin?;) Ihanaa syksyn jatkoa pienen prinssinne kanssa!

    • Mrs.V

     En ole ketään haastanut oikeuteen nimeni levittämisestä :) Mutta äärimmäisen törkeästi kerran nettiin (Wikipediaan) laitettiin nimeni lisäksi mieheni nimi, mieheni ammatti, osoitteemme ja muita henkilötietoja joiden levittäminen on lainvastaista…. joten se on jo hyvin törkeää. Varmasti ymmärrät. Vain minulla, on oikeus päättää minne yksityisyyteni rajan vedän. Juuri niinkuin totesit, se kuuluu ihan perustuslaillisiin oikeuksiimme pääättä ITSE yksityisyytemme rajasta. Olen blogannut jo vuosia. Ei sitä aloittaessa tiennyt minne kaikkialle tämä vielä veisi. Blogit eivät olleet silloin mitenkään tiedettyjä. Minäkin aloitin ihan yhdestä lukijasta. Se että ihmisiä on yh’äkkiä huimasti ruudun toisella puolella, oli melkoinen yllätys. Kyllä sitä joutuu aina välillä muuttamaan ja miettimään joitain asioita uusiksi. Mielummin niin, että antaa vähemmän kuin liian paljon julkisessa ympäristössä. Näin minun mielestäni. Ja minäkin halusin, että minun juttujani luetaan puhtaasti sen takia, että tyylistäni tai tavastani kirjoittaa pidetään. En halunnut, että kukaan lukee blogiani ns. “vääristä syistä”, mikä myös tapahtui aikanaan naivi tyttönen ollessani (ajatuksella – ketä kinnostaa), josta otin opikseni. Nyt koen sen myös saavuttaneeni, josta olen äärimmäisen iloinen. Kiitos siitä siis teille! :) Olivialta minua ei ole kukaan mihinkään painostanut, vain kysyivät asiasta että miten lehden kanssa toimitaan ja mitä he toivoivat. Itse koin, että aika on oikea voivani rauhassa esiintyä omalla nimelläni lehdessä, omana itsenäni. Blogissa edelleen pidän kiinni nimimerkistä, sillä netissä on vaikeampi pitää kiinni juuri siitä rajasta, kun anonyymit voivat huudella ja kysellä muka mitä tahansa kun vastuuta sanomisistaan ei tarvitse ottaa. Kertoo varmasti jotain, että koskaan ei ole kukaan tällaisia asioita minulta tivannut omalla nimellään… Eikö siis yhtä nurinkurista ole se, että vain anonyymit valittavat lievästä “anonyymiydestäni” ;)

     Eli minussa ei ole mitään salaista, elämäni ei vaan ole tämän blogin aihepiiriä. Jotkut ihmiset aina tuntuvat haluavan palan enemmän kuin mitä heille annetaan – riippumatta siitä mihin raja on vedetty. Minä en ole todellakaan stara, hyvin tavallinen tyttö, joka ei ymmärrä liiallista uteliaisuuutta. Uteliaisuus on todella hyväkin piirre, mutta se pitää kanavoida oikein. Asioita voi selvittää, mutta että joku kokee omaksi asiakseen lähteä jakamaan julkisessa ympäristössä toisen yksityisiä tietoja, niin sitä en ymmärrä. Se ei ole enää uteliaisuutta vaan pahansuopaista. Ja varmasti, jos koko tarinani tietäisit (ja ihan oikean – ei mitään huhupuheita jollain palstoilla :D) niin varmasti ymmärtäisit päätökseni :) Eli ei missään nimessä ole ollut tarkoitus herättää mielenkiintoa – päinvastoin. Halusin, että puhtaasti vain jutuistani pidetään :) Minun blogiini ku pitää itsensä klikkailla. Tänne ei vain “jouduta”. Jos sisältö ottaa päähän, niin sitten jättää lukematta. Niin yksinkertaista! :) Minä kun vielä olen juuri tämän rajan vedon tehnyt, että tämä blogi pysyisi pinnallisena hömppänä – että tänne voi aina tulla etsimään hyvää mieltä ja kivoja kuvia. Ei niin, että valitukseni vaikka naapurin Pertin käytöksestä läjähtää kasvoille ;) Kaikille – jotka ovat minulle itsenään suoraan kirjoittaneet, olen vastannut ihan omana itsenäni ja jakanut ajatuksia asiasta :)

     Eli olisin päättänyt mitä vain, olisi aina ollut joku, joka ei olisi päätöstäni ymmärtänyt. Olen itse hyvin tyytyväinen rajanvetooni. Pidän kovasti teistä lukijoista ja minulla on tunne, että 99% blogiani lukee puhtaasti siitä syystä, että pitää tyylistäni. Kukaan ei pääse sanomaan, että olen tehnyt jotain muuta jonkun toisen varjolla.

     Meitä on vaan niin moneen junaan ja kaikki eivät vain voi nähdä asioita samalla tavalla. Siksi pitääkin vaan kunnioittaa muiden päätöstä heidän omista asioistaan. Kukin toimii niin, kuin heidän oma menneisyytensä ja kokemuksensa ovat heille parhaaksi opettanut. Oma tapa ei tosiaan ole se ainut oikea tapa. Eri asiat sopivat eri syistä eri ihmisille. Kunnioitetaan siis muita ihmisiä heidän päätöksineen, niin kauan, kun se ei muita vahingoita/satuta. Joten ihanaa syksyä sinnekin! :)

 • maii

  Ai, että on niin hellyttäviä kuvia. Kaikista ihanin kuva on minusta tuo viimeinen.

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! :) Ne ovat kaikki minulle hurjan ihania <3

 • Hurjan kauniita ja tunteellisia kuvia :)

  • Mrs.V

   EIkö olekin! Mä haluan canonin ja- jossa on “breat taking”-mode valittavissa ;)

 • Tuisku

  Ihania kuvia! Suosikkini on nuo isot ja pienet jalanpohjat, suloisuus! Ymmärrän hyvin ettet halua jakaa ja näyttää kaikkea, tämä oli oikein sopiva. Btw koska olen itse menossa naimisiin, tuli mieleen, millainen oli sinun hääpukusi?

  • Mrs.V

   Kiitos Tuisku kovasti siitä, että kunnioitat ja ymmärrät minun päätöstäni :) Me kaikki toimimme niin, miten menneisyys on meitä opettanut… Näin minä koen sopivaksi ja kiitos ymmärryksestäsi! Minun hääpukuni oli melkoisen yksinkertainen ja olkaimeton :)

 • Nonna

  Tulin jo toistamiseen katsomaan näitä kuvia nämä, niin uskomattoman upeita nämä ovat! <3 Toivottavasti meillekin joskus suotaisiin moinen onni! Kiitos todella upeasta blogista, saan siitä paljon iloa elämääni :) Kaikkea hyvää teidän syksyyn <3

  P.S. Poitsulla on ihan isin nenu! :)

  • Mrs.V

   Voi – toivotan teille paljon onnea onnelliten tähtien alla vastaavan ilon ja onnen kokemiseen! EI tälle kyllä mikään vertoja vedä! :) Samaa sinulle! :)

   Ps. Niin on! <3 ja otsa ja silmät myös <3

 • Ihania kuvia! Täytyy myöntää, että melkein kyyneleet pyrkii silmiin: niin upea tunnelma on noissa. Ja mää en kestä noita varvaskuvia, cuteness overload <3 Pitää tosiaan pitää mielessä tämä kuvaaja, jos joskus kävisi niin onnellisesti, että itsellekin tulisi tarve tämän tyyppisille kuville… kiitos kun jaat nämä teille maailman tärkeimmät kuvat myös meidän lukijoiden kanssa :)

  • Mrs.V

   Kiitos ihana! JA suosittelen ehdottomasti! Toivon sinulle samaa onnea!! On oma lapsi vaan maailman ihmeellisin ja ihanin asia <3

 • Jennifer

  Ihania kuvia:) noista parhaat on mun mielestä nuo kaksi värikuvaa, ihana idea tuo käsistä muodostuva sydän vauvan pienten jalkapohjien ympärillä ja vauva itsessään tuossa ekassa värikuvassa on ihanan herkästi kuvattu.

  • Mrs.V

   Kiitos JennifeR! Kaikki ovat kerrasssaan upeita <3

 • Jennifer

  Täydellisiä kuvia, voi että<3

  • Mrs.V

   Samaa mieltä <3

 • Aivan upeita. Harmi kun en itse tajunnut aikanaan otattaa vastaavanlaisia. Nyt tuota yhdeksänkuista härrävärkkiä ei enää voi asetella kuviin. :)

  • Mrs.V

   Mutta hei! Ottakaa perhekuvia muuten! ALle vuoden ikäinen kuitenkin on melkein vauva!:D ehkä sitten seuraavan kanssa viimeistään…? ;D

 • Sanni

  Aivan uskomattoman kauniita kuvia. <3
  Teidän kaikkien kolmen onnellisuus huokuu noista kuvista ja antaa meille muillekin toivoa elämään ja tuo hymyn huulille. Ihanaa, että jaat onnesi meidän lukijoiden kanssa. Kiitos! :)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon Sanni. Siihen pyrin kaiken puolin, että blogi toisi hyvää mieltä sitä lukeville. Ihanaa, että tämä täyttyy sinun kohdallasi! :)

 • -S-

  Wow! Aivan ihania, upeita, suloisia. Niin herkkiä.. :) Voimia ja mahtavia, rakkaudentäyteisiä hetkiä arkeenne!

  • Mrs.V

   Kiitos ihana kovasti!! Samaa sinne!

 • Cayenne

  Niin ihania kuvia että tuli oikeasti itku!!! Oma lapsi on suurin onni mitä ikinä voi kokea. Te olette aivan älyttömän siunattuja pienen pojan vanhempia, paljon rakkautta ja onnetoivotuksia teille. <3

  • Mrs.V

   Näin se taitaapi olla… Ainakin omakohtaisesti. Kyllä, ei ole hän todellakaan mikään itsestäänselvyys vaan pitkä ja harras toive! :) ps. ja ensi kerralla jos satut kärräilemään ohi niin tuu vetäseen hihasta!! :)

   • Cayenne

    Ooh, no jos minä uskallan. :) Näytät ihan joltain Hollywood-tähdeltä livenä, ja minä, noh, juuri siltä miltä vauvan äiti stereotyyppisesti näyttää. :D

    • Mrs.V

     Kuules pyh pah! Jos olet se ihana nainen upealla hymyllään joka talomme ohi kärryjen kanssa käveli yksi päivä niin kuule stereotypia vauvan äideistä on yhtä aurinkoa! :)

 • Heinis

  Kuvat ovat todella ihania <3 Voin todella kuvitella, että ne ovat jotain kultaakin kalliimpaa! Hienoa, että miehesikin suostui mukaan ko. projektiin <3

  • Mrs.V

   Sitä ne ovat <3 Ja kyllä – hän piti kovasti myös kuvista ja kiltisti oli projektissa mukana:)

 • An

  Ihan mielettömiä kuvia! Tykkäsin näistä jopa enemmän kuin niistä odotusajan kuvista. Onko miehelläsi vihkisormuksen sijaan tatuoitu vasen nimetön? :)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Vaikka olin älyttömän ihastunut jo ensimmäisen kuvaussession tulokseen, olin vieläkin rakastuneempi näihin <3 Kyllä se on tuo pikkuihme joka taitaa olla syynä…;) Ja kyllä – hän on tatuoinut nimettömänsä sormuksen sijaan:)

 • meow

  Aivan upeita kuvia :)

  • Mrs.V

   Kiitos – ja kunnia Nikille! :)

 • Ihania, kauniita kuvia! Nauttikaahan vauvastanne!

  • Mrs.V

   Kiitos! :) Ja kyllä – täysin rinnoin – kirjaimellisesti ;D :D :D

 • SIIS AIVAN IHANIA! <3

  • Mrs.V

   <3 <3 EIkö ole <3

 • Camilla

  Lovely pics! <3

  • Mrs.V

   Thanks Camilla! :)

 • Kuvat ovat kyllä huikaisevan upeita ja jokainen aivan kuin valmis kehystettäväksi seinälle taideteokseksi. <3

  • Mrs.V

   No juuri näin! Nyt vielä kun saisin ne sinne seinille!! Ne ovat betonia ja mun teräsnaulat ei sinne uponneet….;/ Pitää kutsua appiukko avuksi! :D

 • sofia

  vallan ihania kuvia<3

  • Mrs.V

   Kiiots <3 Kunnia NIkille! :)

 • soofia

  Aivan ihania kuvia! Todella koskettavia ja rakkaus on kyllä aistittavissa:)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon soofia! :) Rakkautta kyllä riittää! <3

 • Ella

  Hei, mahtavia kuvia!
  Tunnelma välittyy hienosti:)
  Tiedän kuka sun mies on mutta, kiva kun jaoit hänestä muutaman kuvan täällä.

  • Mrs.V

   Kiitos paljon Ella! :)
   Ah, pieni maailma!:) Mies ei mielellään esiinny julkisesti kuvissa, joten hänen pyynnöstään myös pidän hänet täältä poissa – eikä hän muotiblogiini kuulukkaan:)

 • Äärimmäisin upeita kuvia! Kuvista kuultaa ihana onni ja taianomaisuus! Olen kanssasi ehdottoman samoilla linjoilla tuosta ettei netissä kannata ihan kaikkea julkaista. :) Sumennuksista huolimatta kuvien tunnelma tulee selvästi esille ja se on ihana!!:)
  Aivan upea pikku prinssi teillä!:)

  • Mrs.V

   Kiitos huimasti Elle Marie kauniista sanoistasi ja ymmärryksestäsi! :) Ihanaa, että se onni oli silti näkyvissä vaikka tyytyväiset katseet sumensinkin <3 Kiitos paljon – olen hyvin samaa mieltä kanssasi! ;)

 • Jenny

  Ihania kuvia <3 Nämä ovat niin aitoja ja ennen kaikkea luonnollisia :) Itse en henkilökohtaisesti pidä niistä kuvista, joissa vastasyntynyt on aseteltu epäluonnollisiin asentoihin. Ne eivät ole minusta söpöjä, vaan minua ne alkavat ihan puistattamaan… :(

  • Mrs.V

   Kiitos paljon Jenny! Itseasiassa, meidänkin pojasta otettiin yksi sellainen kuva, missä hän nojaa käsiinsä… Olin ennen ihan samaa mieltä kanssasi sen tyylisitä asettelu kuvista… Mutta yhden sellaisen mekin saimme (luotan vaan niin täysin Niki Strbianin näkemykseen) ja siitä tuli ihan suosikkini… En olisi ikinä uskonut!

 • s

  Voi että, kuinka ihania kuvia! <3

  Vaikka osa kuvista onkin hieman "kliseisiä", on niissä silti se oma tunne ja sinun/teidän tyyli, ei kyllä voi muuta kuin ihastella :)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon s! Tosiaan, onhan noita asetelmia paljon vastaavissa kuvauksissa käytetty :) Mutta juuri näin – ne ovat nyt omia ja meidän tyylisiä harmonialtaan:)

 • Hanna

  Aivan UPEITA kuvia!

  • Mrs.V

   Kiitos Hanna :)

 • Todella kauniita kuvia, kiitos itsellesi kun jaat kuvaajavinkin! :)

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Kuule ilo on minun puolellani. Haluaisin hehkuttaa hänen taitoaan loputtomiin! :)

 • pinja

  <3 Ihania kuvia!!

  • Mrs.V

   Kiitos pinja! Samaa mieltä!

 • Ihan mielettömiä kuvia!! <3 Täytyy itsekkin sitten joskus lapsia hankkiessaan muistaa otattaa tälläisiä kuvia, niin ihania!

  • Mrs.V

   Kiitos! :) Suosittelen lämpimästi! :) IHan kullan arvoisia!!! <3

 • Miia

  Todella upeita kuvia. Näytätte todella kauniilta perheeltä!
  Tuosta sinun yksityisyyden suojasta olisin halunnut kysyä, että miksi suojelet miehesi yksityisyyttä? tarkoitan, että miehesi on kuitenkin julkisuuden henkilö ja esierkiksi vauvanne syntymästä luki lehdissä. Ymmärrän kyllä, että suojelet lastasi, mutta eikö tuo sinun miehesi henkilöllisyyden peittely ole turhaa. Luen blogiasi ainostaa siitä syystä, että pidän tyylistäsi ja näytät todella upealta ja onnelliselta. En siis miehesi tai lapsesi vuoksi. Kuitenkin tämä turha peittely-yritys aiheuttaa ihan turhia uteluita ja keskusteluita palstoilla.

  • Mrs.V

   Kiitos hirmuisesti! :) Voi, en minä voi kirjoittaa blogiani miettien aina miten joku saattaa miettiä tai ottaa asian. Varsinkin, kun tässä en ketään loukkaa. Aina on joku, joka ei ymmärrä päätöstäni. Oli se mikä tahansa. Tässäkin on niin yksinkertainen asia, että miehelläni on oma ammattinsa ja minulla omani. Hän ei kuulu tänne blogiin ja kunnioitan hänen pyyntöään myös pysyä poissa siitä. Blogini ei myöskään mitään elämääni liittyviä asioita muuten käsittele (paitsi tämä äitiys nyt toki tuo vähän uutta näkökulmaa kaikkeen luonnollisesti) niin siksi en koe edes tarvetta hänestä mitään täällä sanoa. Ei sen kummoisempi juttu. Kiitos kovasti siitä, että pidät tyylistäni! :) Aina on uteliaita, jotka haluavat tietää palan enemmän riippumatta siitä mihin rajan vetää. Siltä ei voi julkista blogia kirjoittamalla välttyä niin ei voi muuta kuin kohauttaa hartioita ja jatkaa eteenpäin tehden omaa juttuaan. Kiitos sinulle siitä, että suoraan minulle kirjoitit ihmetyksesi! :) Aina ei voi ymmärtää.

 • <3 Aivan ihania kuvia, kaikki. Silti aivan ylitse muiden oli tuo teidän pusukuva. <3 Niin suloinen ja koskettava. Onnea näistä ihanista (ja niistä muista) kuvista, ihan varmasti itsekin haluan joskus tulevaisuudessa ikuistaa odotusajan ja vauva-ajan. :)

  • Mrs.V

   Se taitaapi olla munkin suosikki näistä jakamistani kuvista :) Kiitos paljon mijo!

 • Siis aivan sanoinkuvaamattoman upeita kuvia!! Ja mikä rakkauden määrä niistä välittyy! Mun ehdottomia suosikkeja on kuvat, jossa te kaikki kolme olette <3

  • Mrs.V

   Kiitos Maija kovasti! Minun myös! :)

 • Tytto

  Upeita upeita upeita kuvia! IHANIA! Todella iso kiitos, että jaoit nämä kauniit ja rakkaudentäyteiset otokset meille kaikille :) Todella suloinen tuo isoista käsistä ja pikkuruisista jaloista muodostunut sydän-kuva. Upeinta en osaa päättää, kaikki ovat ihania.

  • Mrs.V

   Voi miten ihana, että näistä muutamasta kuvasta välittyi niiden tärkeys:) Ja tosiaan – mä en voinut edes jakaa niitä upeimpia. Suosittelen lämpimästi Nikiä omiin kuvaajatarpeisiisi myös! :)

 • Maisa

  Eihän tässä voi muuta sanoa kun että järjettömän upeita kuvia! Onnea ja tsemppiä tulevaan vielä :)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! :) Tsemppiäkin varmasti tarvitaan kun tuo aktiivinen taoaus tuosta saa vielä jalat alleen!! :D

 • Näitä voisi katsoa vaan uudelleen ja uudelleen:’)
  <3

  • Mrs.V

   Joo arvaa vaan kuinka monta kertaa mä oon sen tehnyt! :D

 • Madde

  Siis nää kuvat ovat todella upeita!! Näistä kuvista näkee selvästi rakkauden sinun ja miehesi välillä sekä suuren suuren rakkauden poikaanne! :) <3

  • Mrs.V

   Kiitos! Ihana kuulla <3 Maailman upeimpia juttuja kyllä <3

 • vau, oon täysin sanaton.
  Upeita kuvia, niin ihana ja aito tunnelma kaikissa. Oikein paljon onnea teille vielä tästä suloisuudesta ♥

  • Mrs.V

   Kiitos hirmuisesti <3 Ihanaa jos onnemme ja ilomme välittyy ruudun toiselle puolelle :)

 • bec

  Todella kauniita kuvia.. Saimme kuulla iloisen uutisen viime viikolla, ja pian meidänkin elämässä koirien tassujen lisäksi tepastelee pikku jalat.. Ja sama kuvaaja meillä kiikarissa, ottanut myös monen ystäväni kuvat.. Nyt pitäisi vielä malttaa ja nauttia raskaudesta.. :D:D
  näistä kuvista oikein näkee sen rakkauden mikä pienen ympärillä on.. <3

  • Mrs.V

   Voi että miten ihanaa! Paljon onnea teille mielettömästä ihmeestä! <3

 • Inkeli

  Hauska kun tunnistin sun miehes :D Mutta ihania kuvia kyllä :)

  • Mrs.V

   Pieni maailma :) Eipä siinä mitään erikoista, mies ei vain halua esiintyä miuotiblogissa :) Tää on mun juttuni, hänellä omansa :)

 • Susanna

  Todella kauniita kuvia :)

  • Mrs.V

   SUosittelen kurkkaamaan lisää upeita kuvia Nikin omilta sivuilta! :)

 • Haidi

  Suloinen sunnuntai. Niin kauniita, ja kyllä se tunnelma sieltä välittyy vaikka oletkin sumennellut! Voin vain kuvitela kuinka arvokkaita nämä kuvat ovat sinulle. Todella kauniita, herkkiä ja jotenkin viattomia. Täynnä rakkautta, oikein kauniita kuvia! Muuta ei voi sanoa kun wau :)<3

  • Mrs.V

   Kiitos ihana Haidi. NIin ihnasti vaan jaksat ilahduttaa minuakin kommenteillasi, vaikka tässä en ole kaikkeen ehtinyt vastaamaankaan. Wau itsellsi <3

   • Haidi

    Ei sillä väliä ole ehitkö aina vastaamaan, olethan jo tekstin kirjoittanut meille luottavaksi! :)
    <3

 • Voi että miten ihania!! Mielettömän herkkiä ja näistä näkee teidän rakkauden. Ihanaa. <3 Ikimuistoisia hetkiä kannattaa kyllä ikuistaa, ihanat hetket menevät joskus niin kovin nopeasti ohi. Kaunista sunnuntaita! :)

  • Mrs.V

   Kiitos kovasti ihana muru, ja kiitos myös sinulle siitä, kuinka jaksat minua täällä kommenttiboksin puolella ilahduttaa kauniilla sanoillasi ja ottamalla kantaa eri aiheisiin :) Samaa sinulle! :)

 • SH

  Rakastan näitä kuvia, ihan liikutuin niitä katsellessa<3 itsekin pienen ihmeen äitinä on helppo samaistua kuvien tunnelmaan!

  • Mrs.V

   Voi miten ihanaa! Onnea sinne hirmuisesti myös!

 • Lara

  Voi miten kauniita, niin kauniita kuvia! Pakko vielä sanoa että nuo sumennukset näyttävät vähän siltä kuin miehesi ja poikasi loistaisivat jotain kaunista valoa. :)

  • Mrs.V

   Voi miten ihana kuulla, että sumennus ei ihan täysin niitä pilannut! :) Meinasin jättää kokonaan jakamatta, mutta halusin ehdottomasti jotenkin tuoda tätä Nikin upeaa silmää ja ajatusta esiin.

 • möörve

  Ihaaaniiaaaaaaa!! Ja niin ihana perhe! Voikaa hyvin :)

  • Mrs.V

   Kiitos ihana <3 Samaa sinne!

 • Voi ihania! :)

  • Mrs.V

   Kiitos ELli! Kunnia Nikille!

 • Anni

  Voi etta, aivan ihania kuvia <3 niin hyvin valittyy kuvista rakkaus <3 ihan tuli tippu linssiin talle toopelle :') onnea viela kovasti teidan pienesta rakkauspakkauksesta! Olen lukenut blogiasi jo aivan alusta asti ja niin ihana nahda etta teidan pieni toive on tullut toteen <3
  Oikein hyvaa Sunnuntain jatkoa sinne xxx

  • Mrs.V

   Miten ihana kuulla <3 Olen niiiin iloinen, että olet ollut kanssani niin pitkään! TUlee niin hyvä mieli, että jaksat antaa palan varmasti kiireistä arjestasi minulle <3 Kunnia. Kiitos ja syvä kumarrus! Samaa sinne Anni!! xxxxxxx

 • Iss

  Apua kuinka ihania!!! Niin herkkiä ja koskettavia <3 Aah

  • Mrs.V

   Kiitos Iss! :)

 • Niin upeita kuvia <3 <3 Täällä tuli ihan kyyneleet silmiin näitä katsellessa, niin herkkä fiilis välittyi <3

  Aurinkoista sunnuntaita sinne :)

  • Mrs.V

   Kiitos ihana Celina <3 JA onnea vielä sinnekin!!!!! Ihania uutisia oli tytöillä kertoa!!!! <3

   • Kiitos <3 Kyllä nyt eletään onnellisia aikoja koko ystäväpiirissä <3

 • ka

  Ihan täydellisen ihania!<3

  • Mrs.V

   EIkö olekin! Kyllä Niki osaa!

 • <3

  • Mrs.V

   <3

 • Oi että.. Siis niin loistavia kuvia! Miten joku voi kekisä ottaa tuollaisia kuvia?? Ainutlaatuisia, aivan kuten teidän pieni prinssinnekin. Ihana postaus näin sunnuntaille!

  • Mrs.V

   Kiitos ihana Helkku! <3 Indeed – Niki on ihan uskomaton!!! <3 Ihanaa sunnuntaita sulle ja sun sulopussukalle myös! <3

   ps. UPEA se sun Zaran musta peplum-mekko!!! <3 Olet kaunis!!