CATEGORIES

Lahja pienelle – Vilac kilpa-auto

12.2.2013

*Kilpailun sponsoroi Ombrellino*

Yksi ehdoton hitti lastenlahjoissa on Vilacin potkuautot. Meidän pikkumiehemme sai kummivanhemmiltaan oman valkoisen kiitäjänsä, joka kiinnostaa nyt jo huimasti seitsemänkuista kiljukallea. Kilpa-auton suositusikä on 1-3 vuotta. Siihen saakka täyden ilon siitä saa äiti, jonka mielestä se on todella kaunis lisä lastenhuoneessa.

Ystävieni hieman vanhempien lasten vieraillessa, haetaan auto lähestulkoon ensimmäisenä huoneesta. Pikkujalat tepsuttelevat sen liikkeelle ja ilo on ylimmillään. Selkeä suosikkilelu.

Pidämme itse tästä autosta niin paljon, että hankimme vastaavan paloautonpunaisena myös ystäväperheen uudelle tulokkaalle. Sillä voi rämäpääpojat sitten jonain päivänä yhdessä kisailla <3

Kun ilmoitin tästä uudesta Strictly Baby Style, lahja pienelle – postaussarjasta blogissani, otti eräs hyvin herttainen nainen minuun yhteyttä. Hän esitteli itsensä ja kertoi pitävänsä yhtä Helsingin vanhimmista leluliikkeistä äitinsä kanssa Pohjoisesplanadilla. Kyse on tietenkin aivan Stockmannin kupeessa sijaitsevasta viehättävästä Ombrellino-liikkeestä. Hän oli nähnyt mm. tämän Vilacin leluauton vilahtelevan blogissani, ja siksi ehdotti pientä yhteistyötä lahjaideat -postausten tiimoilta.

Vaikka kyseinen lelukauppa olikin minulle helsinkiläisenä hyvin tuttu, käväisin lukemassa lisää heistä Ombrellinon nettisivuilta. Ihastuin nopeasti heidän tarinaansa:

“Ombrellino on perustettu 1978. Tyttäreni Paola oli silloin vuoden ja Martina syntyi seuraavana vuonna. Tytöt ja Ombrellino ovat kasvaneet yhdessä. Tavaravalikoimat ovat kehittyneet heidän ja ystävieni lasten myötä. Tytöt muistelevat usein sitä jouluaaton aukioloaikaa, jonka he viettivät myyntitiskin takana lattialla toivoen, ettei kukaan tulisi ostamaan mitään.”

Nopeasti vastasin tälle ihastuttavalle, perheyritystä nykyisin pyörittävälle kahden lapsen äidille, Paolalle, että mielelläni teen heidän kanssaan pienimuotoista yhteistyötä. Heidän valikoimastaan kun löytyy vielä leijonaosa niistä tuotteista, jotka ovat nopeasti vieneet paikan pikkumieheni, kuin minunkin sydämessäni.

Ombrellino olisi halukas arpomaan yhden Vilacin potkuauton teidän, ihanien Strictly Style-lukijoiden kesken. Auton värivaihtoehtoina on valkoinen, punainen ja keltainen (eli siis auton hankinnassa aina tämä tärkein valinta), joista onnen potkima saa valita mieleisensä pienelle rakkaalle ihmisille. Vilacin autoja, sekä Ombrellinon muuta leluvalikoimaa, voit käydä ihailemassa heidän nettisivuillaan täällä.

Täten kaikkien tähän postaukseen kommentoiden kesken, arpoo Ombrellino yhden Vilac kilpa-auton (arvo 110e). Kisa on käynnissä tulevaan sunnuntaihin, kello 21.00, asti. Jätä merkkisi kommenttiboksiin (muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut onnettaren suosiessa kiinni), mikäli lähipiirissäsi on joku rakas pieni ihminen, joka riemusta kiljuen toivottaisi auton mukaan vauhdikkaisiin leikkeihin. Arpaonnea <3