CATEGORIES

Vilac auton voitti…

18.2.2013

*Kilpailun sponsoroi Ombrellino*

Ombrellinon kanssa yhdessä järjestämäni Vilac potkuauto – arvonta oli hyvin suosittu. Reilu tuhat teistä toivoi voittavansa tällaisen rakkaalle pienelle ihmiselle. Luin kaikki arvontaan osallistuneiden kommentit niiden tullessa sisään ja kyllä taas otti sydämestä moneen otteeseen. Tämä arvonta oli siitä ihana, että kaikki tahtoivat auton siksi, että halusivat muistaa lähimmäistä. Rakasta, pientä, lähimmäistä. Koskettavia tarinoita siitä, kenelle lahjan antaisivat ja miksi. Niitä luin suupielet ylhäällä tunnista toiseen.

Mutta ketä onnetar sitten suosi tällä kertaa?

Mamma80 kirjoitti näin:

“Oijoi! Nyt pitää toivoa että arpaonni suosisi. Oma pikkumies 1,5 vee oppi juuri miten plaston punaisella mopolla ajetaan joten tällainen auto olisi huikea ”isoveli-lahja” eli pienestä mieshestä tulee kuukauden sisään isoveli toiselle pikkumiehelle :) eli autolla olisi käyttöä monia vuosia :)”

Laitoin sinulle, Mamma80, juuri sähköpostia. Ihana kuulla, että teilläkin auto tulee varmasti olemaan kovassa käytössä. Kiitos myös Ombrellinolle, joka mahdollisti tämän mahtavan arvonnan!

Minulle tämä arvonta oli erityisen mieluisa järjestää. Ihana tietää, että joku pieni ihminen saa tästä vielä ison ilon aikaiseksi. Katsotaan, jos kykenisin näiden muidenkin “Lahja pienelle” -postauksien yhteydessä järjestämään tuotteesta arvonnan. Mitä mieltä sinä olet muuten tällaisista arvonnoista? Uskon, että blogiani lukee moni, joiden kanssa minulla on sama maku. Täten toivon, että tällaiset arvonnat ovat kiva lisä tämän arjen keskelle? Vaikö?

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Miikku

  Hei,
  olen aktiivinen blogien seuraaja ja koskaan aikaisemmin en ole kenellekään kirjoittanut. Nyt rohkaistun, sillä bongasin sivuiltasi tuon ihana Vilac-polkuauton ja olen harkinnut ostaa kyseisen ihanuuden lahjaksi 1v kummipojalleni. Mieheni ainoastaan kyseenalaistaa kestävyyttä yms. Joten kysyisinkin sinulta rehellistä mielipidettä auton toimivuudesta. Kaunishan se on mm. sisustusartikkelina, mutta onko auto mielestäsi kestävä ( voi olla tiedossa aika rajujakin leikkejä ) ja naarmuttaako renkaat lattiaa? Olen todella kiitollinen mielipiteistäsi ja toivotan samalla mukavaa kevään odotusta. Sieltä se pikkuhiljaa saapuu. =)
  -Miikku-

  • Ida

   Hei Miikku!
   Meillä on kaksi tällaista ja ne on kestänyt kolmen herran ajelut, törmäilyautoleikit sienään (seinään jäi jälki, autoon ei), sekä toiseen autoon ja sen sellaiset leikit, eli on TODELLAKIN kestävä.

   Toivottavasti osasin olla avuksi :)

   • Miikku

    Hienoa! Kiitos kommentistasi, auto siis päätyy kummipojan lahjapakettiin. =)

   • Mrs.V

    Kiitos ida suuresti avustasi! :) Todella kiva kuulla näin ensimmäisen lapsen ollessa vasta 7kk! :)

  • Mrs.V

   Heippa! :) Ikävä kyllä oma poikani on vasta 7kk, joten konkreettista tietoa sen kestävyydestä en voi antaa, sillä auto ei ole saanut kokea vielä pidempikestoista kovaa käyttöä. Mutta muutamalta ystävältä olen kuullut, että heillä juuri tämä auto on pysynyt lapselta toiselle ja vielä jopa sen jälkeenkin, kun muihin leluihin kyllästytään. Joten toivottavasti tämän kommentin näkee joku, jolla on pidempi aikainen kokemus autosta aktiivikäytössä ja osaa vastata sinulle asiantuntevasti! :)

 • Mamma80

  Onnetaren suosikki vielä kiittää ja kumartaa (sen minkä jättivatsaltaan pystyy) :) Autosta tulee upea lahja tulevalle isoveljelle joka onkin vaihdikas miehenalku :) kiitos vielä!

 • Yrittäjän tytär

  Arvonnat ovat mukavia ja näistä saa tosiaankin hyviä vinkkejä itselle uusista tuotteista :)

 • Tiina

  Oli aivan ihana arvonta ja niitä toivon kyllä lisää :)
  Ja vaikka arpaonni ei nyt suosinutkaan, tuleva tädin mussukka saa tuollaisen auton silti lahjaksi jossain vaiheessa. Toimi siis mukavana lahjavinkkinäkin tämä arvonta.

  • Mrs.V

   Todella kiva! Pidän tiukkaa linjaa, että täällä näkyvät yhteistyöt ovat tarkassa linjassa blogini/oman tyylin kanssa, ja uskon, että se palvelee teitäkin hyvin. Esim. juuri näiden arvontojen saralla. Erittäin hienoa, että sait tästä hyvän vinkin! Kuten aiemman postauksen kommenteista voi päätellä – todella tykätty tämä auto! :)

 • Nipsu

  Onnea Mammalle autosta! Se näyttää ihanalta! Meidän 4v.poika tuumasi, että “VAU!!!”. Arvonnat olisi kivoja jatkossakin, minulla on hyvin samankaltainen maku, kuin sinullakin… :)

  • Mrs.V

   Todella kiva kuulla. Erityisesti tällaiset arvonnat, missä tosiaan voittaja saa vielä ilahduttaa jotakuta muuta (vieläpä rakasta pientä ihmistä) on minusta kovin kiva idea. Joten siis näitä jatkossakin ? :)