CATEGORIES

Lahja pienelle – ABC puupalikat

26.2.2013

Löysin kaverin vinkistä hiljattain jotain, mitä olen lastenhuoneeseen etsinyt siitä saakka, kun raskauden ensimmäisen kolmanneksen virstanpylväs saavutettiin. Nimittäin kissojen ja koirien kanssa yritin löytää puisia ABC-palikoita, joilla voisin myös poikani nimen halutessani palasista koota. Olin jo lopettanut etsinnät, kun lastenhuone.fi nimisestä liikkeestä löysin viime viikolla täydelliset palikat, jotka olivat vielä kauniin pehmeän väriset. Sopii tytöille, kuin pojille.

Tässä yksi ihana vauvalahjaidea niitä miettiville.

Omat palikat valitsin sen perustein, että pystyn halutessani kokoamaan niistä poikani nimen esille. Tämä lahja tyydyttää varmaankin enemmän äidin sistusintoa, kuin lapsen leikkejä. Pitääpä antaa omalle Puuha-Petelle nuo käteen ja seurata reaktiota. Brion värikkäät puupalikat ovat viimeaikoina saaneet osakseen poikkeuksellisen kovaa paukutusta. Ehkä nämäkin voisivat siis miellyttää näissä leikeissä…?

Huomiseksi yritän ehtiä postaamaan teille kuvan, missä meidän lastenhuone on saanut ihan uutta väriä – leluista. Väriä on joka lähtöön, ja tämä vaihe on vasta aluillaan! <3

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Essi

  Teidän lastenhuone näyttää niin siistiltä, eikä mitään ylimääräistä näy tai muovisia leluja lattialla:D!

  • Mrs.V

   Oota oota! Tänään tulossa kuva realismista kun poika on nyt ruvennut lelujen päälle ymmärtämään! :D

 • Emmi L.

  Oi miten ihanat! Mä aina täältä bongailen vauvajuttuja, tosin kaverin lapselle. Olen päättänyt, että koska en itse halua lapsia niin hemmottelen kavereiden lapset piloille. Juuri eilen kävin postittamassa Saksaan paketin kaverin pikkuiselle :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Anna

  Aivan ihanat palikat. Etsiskelin nettisivuilta mutta en löytänyt näitä sieltä, todellakin harmi jos ovat jo päässeet loppumaan eikä näitä enää saa. Teidän lastenhuone on todella kaunis :)

  • Mrs.V

   Heij!! En minäkään itseasiassa missään vaiheessa löytänyt niitä nettisivulta, vaan kävin heidän omassa liikkeessään Suomenojalla. Suosittelen LÄMPIMPÄSTI. Todella upea kauppa, mistä saa paljon hyviä ideoita lastenhuoneen sisustukseen (liike täynnä erilaisia sisustettuja lastenhuoneita). Kuulin tästä paikasta vasta hiljattain ystävältäni, kävin vielä samana päivänä ja ihastuin päätä pahkaa! Eli suosittelen soittamaan heille liikkeeseen. Jos et asu lähistöllä, niin he varmaan pystyvät postittamaan myös haluamasi palikat? Olettaisin näin heidän nettikaupan takia :)

   • Anonymous

    Paljon palikoilla oli hintaa? :)

    • Mrs.V

     En ikävä kyllä muista. Mutta soita ihmeessä Lastenhuone.fi:hin (ostin ne sieltä) ja kysy heiltä hintaa.

 • jasu

  Kauniit ovat. Mutta olet oikeassa siinä, että nämä ovat äidin (tai isän) silmäniloksi, ei lapsen. Vauva ja pieni lapsihan ei vielä erota kuin selkeitä värejä (musta, valkoinen, punainen), joten häneltä jää huomaamatta näiden kuvien hienostuneisuus. Joten jos lapsen iloksi palikoita hankkii, suosittelen kirkkaanvärisiä näiden sijaan.

  • Anonymous

   Höpöhöpö, kyllä jo vajaan vuoden ikäinen lapsi näkee yhtä selkeästi värit kuin aikuinenkin. Ja nopeastihan ne lapset kasvavat. Pikkutaapero varmasti paukuttaa ja rakentelee palikoista torneja ihan mielellään oli ne sitten minkä värisiä tahansa :)

 • Katja

  Ihanat palikat <3 Juuri tuollaiset haluaisin myös meidän tulokkaalle! Yritin etsiskellä nettikaupasta, mutta ei sattunut silmään… Voisiko olla niin että olisivat jo loppuneet? Harmi :( Muutenkin lastenhuoneenne on aivan todela suloinen!