CATEGORIES

Strictly Baby Style hullut poiminnat

9.4.2013

Ehdinpä vielä koneelle ennen unille suuntaamista! Seuraavaksi *Stockmannin Hullujen Päivien lastentuotteiden kimppuun.

Tänä vuonna en löytänyt mitään “must have“-tuotteita lastenvaatteiden joukosta. Viime vuonna ostin pojalleni sen suloisen harmaan Benettonin college-asun (Milk & love and nothing else), jota on tullut käytettyä ahkeraan. En tiedä johtuuko ostomaltillisuuteni siitä, että poikani on 75cm pituudellaan nyt hieman väliin putoaja. Tai mahdolisesti siitä, että isoäiti on taas rohmunnut valtavat kasat ihania lastenvaatteita pikkumiehelle sekä GAPin tilaus oli sen verta mieluisa, että pienoista vaateähkyä on havaittavissa.

Mutta tarjousten joukosta löysin muutamia tuotteita, jotka minultakin löytyy ja voin niitä lämpöisesti suositella:

Strictly Baby Style-postauksissa olen aika ajoin nostanut esiin lahjaideoita pienelle. Listalla ovat olleet Pentikin pehmoiset puput, mutta vielä en ole niistä ehtinyt kirjoittamaan. Niiden ollessa n.50% alessa, on nyt oiva aika sen tekemiseen.

Kun saimme kuulla odottavamme poikaa, oli nämä puput ensimmäinen ostokseni (valkoisena ja sinisenä) Gantin pienen sinisen tähtitorkkupeiton ohella. Puput ovat samettisen pehmoisia ja kauniin vanhanaikaiset, että olen niitä jo vuosia ennen omaa pikkuistani lahjaksi ostanut muille ja toivonut hartaasti, että ehkä jonain päivänä saan ostaa sellaiset omallekin pienokaiselle <3 Siellä ne nyt koristavat tänäpäivänä meidän pienokaisen huonetta.

Pikkumiehen unileluna toimii yksi valkoisista Pentikin pupuista. Nukuin sen kanssa itse ennen pienokaisen saapuimsta maailmaan, jotta siihen välittyisi mahdollisimman paljon äidin tuttua ja turvallistua tuoksua (who am I kidding – hajua siis :D)

Pentikin pupujen lisäksi huomasin Stokken syöttötuolin olevan 129e tarjouksessa. Normihinta pyörii siinä n.179e tietämillä, joten mukavaa säästöä siitä unelmoiva voi nyt tehdä. Ymmärtääkseni niitä on kuitenkin tarjouksessa vain valkoisena. Itse halusin tämän tuolin ehdottomasti tumman ruskeana ja valkobeigeraitaisilla tyynyillä.

Pienen paikka sopii näin saumattomasti ruokapöytämme päähän. Suuri kiitos tässäkin yhteydessä Stokkelle, joka tämän tuolin meille sponsoroi. Erityiskiitos myös Polhem pr-toimiston upealle A:lle, joka tästä toiveestani tiesi ja himoitsemani tuolin meille toimitti.

Näiden lisäksi huomasin monien Brio puulelujen olevan tarjouksessa. Oma poikamme rakastaa nimenomaan Brion puuleluja (palikat sekä koira) ja olen kuullut, että 2-vuoden ikää lähestyessä, merkin junarata on todella kovaa huutoa pikkumiesten keskuudessa. Kirjaimellisesti ;) Joten jos meidän miehen isovanhemmat ja muut läheiset jo miettivät pikkumiehemme kesällä saapuvia synttäreitä – tässä oiva idea teillekin :D

Siinä minun poimintani perheen pienimmille.
Vielä tähän viimeiseksi ohjeet *Stockmannin verkkokaupassa asioimiseen Hullujen Päivien aikana:

Lähtölaskenta on alkanut jo… Katsotaan uskaltaudunko huomenna jopa tavaratalon keltaiseen viidakkoon, vai yritänkö onneani vain *Stockmannin verkkokaupan puolella.

Happy h(a)unting everybody! :D

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kaisla

  Hyviä poimintoja!!
  Meillä oli toissa kesänä/syksynä, kun poika oli muutaman kuukauden ikäinen, kovassa käytössä tuo Benettonin huppariasu.
  Ja nuo Pentikin puput <3 Olen ostanut niitä ystävien vauvoille syntymälahjoiksi. Ja oma kullanmuru sai sellaisen jo ennen syntymäänsä minun äidiltäni lahjaksi vauvakutsuillani :) Meillä pupu kulkee mukana kaikilla reissuilla ja ilman sitä ei olla käyty nukkumaan yhtenäkään iltana. Nuhruinen se jo on, mutta siinä taitaa olla näin vuoden ja 10 kk jälkeen aika tuttu ja turvallinen tuoksu…
  Brion junaradasta täytyy sanoa vielä sen verran, että siitä on täpinöissään pojan lisäksi ainakin tää äiti. Meillä radan rakentaminen on tällä hetkellä suosikkipuuhaa, ja sitten matkitaan junan ääntä ;)

  Ihania kevätpäiviä!!

 • Pakko sanoa noista junaradoista, että mä tyttönäkin tykkäsin kauheasti noista pienenä ja nyt päiväkodissa työskennellessä oon huomannu, että pojat sekä tytöt pitää noista paljon ja mäkin ihan innoissaan niille ratoja rakentelen… :)

 • Mimosa

  Meiltäkin löytyy kotoa noita Pentikin ihania pehmoisia pupuja:)

 • Pentikin pupuja on täälläkin rakastettu kaksin kappalein jo ihan nuhruisiksi asti. :) Pienemmällä neidillä oma joutui kerran jopa ristituleen Ykän tullessa kylään ja niinpä se on jo kertaalleen pesty koneessakin.
  Mutta saahan niistä vuosien saatossa vähän paistaakin se, kuinka tärkeitä ne ovat pienille olleet ♥

 • Satu

  Heippa!
  Harkitsen itsekin ostavani tuon ajattoman tyylikkään stokken tuolin pojalleni. Onko teillä ollut käytössä myös tuoliin saatavilla olevat valjaat, ja koetko ne tarpeelliseksi hankinnaksi? Poikani on tällä hetkellä vasta 2 kk vanha, joten ostaisin tuolin etukäteen valmiiksi.. Joka tapauksessa tarpeellinen lisäosa on varmasti vauvasetti (selkänoja ja turvakaari), joka teilläkin varmaan on? Kiitos jos viitsit vähän valaista :)

  • Mrs.V

   Moikka! Meillä on pehmusteet sekä vauvakaari, mutta EI VIELÄ valjaita. Poika täyttää kohta 9kk, mutta ihan vallaton kiipeilijä, joten ne tulee tarpeeseen. Ehkä enemmän antamaan mielenrauhaa, sillä olenhan mä koko ajan vieressä kun poika tuolissa istuu. Mutta kyllä mäkin haluaisin valjaat vielä :)

 • Laura

  Siellä se söpö pikku kaveri istuu, aww :) Muistan, kun oma kummityttö Ella oli tuossa iässä… Ja tätin muru täyttää jo 5 vuotta! Niin se aika vaan menee…

  • Mrs.V

   <3 Kyllä

 • Kivoja poimintoja! Itsellekään ei mitään must have juttuja lastenvaatteista löytynyt, mutta varmasti jotain tarttuu mukaan jos paikalle ahtautuu! :)

 • Pauliina

  Heippa! Itse haaveilin myös tuosta stokken beige-valkoraidallisesta pehmusteesta.. päädyin kuitenkin toiseen todettuani tuon beige-valkoraidallisen olevan ihan “normi-kangasta” ja lähes kaikkien muiden sellaista “vahapintaista” josta saa lian pois vain pyyhkäisemällä… miten saatte omanne pysymään puhtaana, käykö useasti pesussa? :D

  • Mrs.V

   Tiedätkö, mä en ole joutunut pesemään vielä kertaakaan! :D Meidän poika on ihan naurettavan SIISTI syöjä?! :D Ei ois ikinä uskonut kun mun poika on (nim. onnistun löytämään ruoantähteitä päälaeltanikin – don’t ask how I got it there :D) Mutta jokunen pisara tippunut porkkanaperunaa ja olen saanut sen kokonaan pois pyyhittyä babywipeseilla, jos olen tehnyt sen heti ruokailun päätteeksi. Indeed. Miracle.

   • Pauliina

    No mutta kiva kuulla, että poikanne on noin siisti :) meillä ei ihan noin onnistuisi… heh :)

 • hanna

  Ihania poimintoja :) ja juu todellinen hitti se junarata
  todella on :)