CATEGORIES

Stokke Tripp Trapp

15.4.2013

Aiemmissa postauksissa on vilahtanut kuvia pikkumiehemme omasta paikasta pöydän päässä. Minulle oli pitkään hyvin selvää, että tahtoisin pojalle Stokken Tripp Trapp -syöttötuolin ja nimenomaan tummanruskeana valkobeigeraidallisilla tyynyillä. Se istuu saumattomasti sisustukseemme ja sen ulkomuoto viehätti omaa silmääni lastentuoleista eniten. Sen pitkä elinkaari oli suurin plussa. Joku ehtikin pyytää tästä kokemuksiani, joten tässä teille muutamia ajatuksiani tuolista.

stokketripptrappIMG_0539

Kuten jo aiemmassa postauksessa kerroin, olimme niin onnekkaita, että saimme tuolin Stokkelta. Valtava kiitos tästä Polhem PR-toimiston A:lle, joka tästä haaveestani tiesi ja teki siitä totta.

stokketripptrappIMG_0530 stokketripptrappIMG_0536

Tuolin kokoamisessa meni hetki, sillä emme löytäneet pakkauksen sisältä lainkaan kokoamisohjetta! Onneksi tänäpäivänä apu on heti käsien ulottuvilla: eikun googlettamaan. Kokoaminen oli juuri niin helppoa kuin sen oletti olevan. Silti on rauhoittavaa saada oletukselleen konkreettinen ohje kuvituksen tukemana, ettei pahimmassa tapauksessa mene mutterit lopullisesti jumiin. Tuolista puhumattakaan ;)

stokketripptrappIMG_0593

Niinkuin jokainen Stokken materiaaleja tietävä ja blogiani pidempään lukenut saattaa arvata: Halusin beigevalkoraidalliset pehmusteet, tummanruskeaan tuoliin ja ruskeilla muoviosilla. Ruokahuoneemme kun on yhteinäistä tilaa keittiön ja olohuoneen kanssa, tahdoin tuolin sopivan tilassa vallitsevaan värimaailmaan. Sehän suorastaan näyttää siltä, että se olisi aina ollut siinä. Kuin siihen tarkoitettu <3

stokketripptrappIMG_0598

Ja vaikka väri on vaalea, eivät tahrat ole koituneet ongelmaksi. Tosin siihen varmaan auttaa sekin, että poikani on hyvin siisti syöjä (ainakin toistaiseksi..). Eipä muuten tule äitiinsä siinä suhteessa! Kaikki tahrat olen saanut poistettua puhdistuspyyhkeillä rapsuttamalla kohtaa, johon on juuri ruokaa tippunut. Monella ystävättärelläni on sama tuoli omille kullannupuilleen. Kuulema häviää myös sotkuisemman syöjän teokset tuosta vaaleastakin materiaalista kun koneessa kerran käyttää. Jos et kuitenkaan jaksa olla lapsenvahdin lisäksi myös tahravahtina, on valikoimissa monia muitakin värejä. Jotkut ovat jopa pinnaltaan vahattuja, mikä auttaa entistäkin vaivattomampaan puhtaana pitoon.

stokketripptrappIMG_0615 stokketripptrappIMG_0664

Nyt on muuten laskettu huomattavasti alemmaksi tuota jalkojen sijaa. On nimittäin sen verran kiipeilevää sorttia tämä minun apinani. Pitänee pohtia vielä valjaiden hankkimista tähän tuoliin mielenrauhan vuoksi. Onko kellään niistä kokoemuksia?

stokketripptrappIMG_0610 stokketripptrappIMG_0642 stokketripptrappIMG_0649

Stokken Tripp Trapp vei meillä voiton turvallisuuden ja hyvän ulkomuodon lisäksi myös elinkaarensa ansiosta. Tripp Trapp kasvaa lapsesi mukana, jopa ihan vauvasta aikuisikään asti. Sen istuinosan että jalkatuen korkeutta ja syvyyttä voidaan säätää yksilöllisesti. Näin siitä saa hyvän tuolin aikuisellekin, kun esimerkiksi juhlissa tarvitaan lisäpaikkoja pöytien ääreen.

stokketripptrappIMG_0724 stokketripptrappIMG_0629

Tuo Stokken Table Top on myös ollut kätevä. Auttaa pitämään pöydän puhtaana ja alustan kuvaa voi myös vaihtaa maun mukaan. Meillä laskeskellaan apinoita ja virtahepoja aamupuurolla, mutta halutessasi voit vaikkapa teettää alle haluamasi valokuvan.

tripptrapp stokketripptrappIMG_0738

Kyseinen tuoli kustantaa normaalisti n.170e, mutta esim Stockan Hulluilla Päivillä sen sai hintaan 120e. Onko täällä paikalla onnekkaita, jotka tuon tuolin saivat haamuilta anastettua?

stokketripptrappIMG_0764 stokketripptrappIMG_0745

Joten hyvin tyytyväinen tuolinomistaja ilmoittautuu. Siinä on jo nyt koettu monet riemukkaat hetket ja lisää rakkaita muistoja syntyy päivittäin <3

27 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • henna

  Heippa :) Ihana tuoli, juuri tuota väriä olen itsellenikin himoinnut. MUTTA tuota väriä ei löydy mistään ja jos käytettynä löytyy, niin ei löydy tummanruskeaa baby settiä! Joten mistä ihmeestä ne sulle tuollaisen loihti? Muistatko babysetin ja tuolin (vai onko sama) virallista värin nimeä? En löydä suomalaista puhelinnumeroakaan mistä voisi asiaa tiedustella..

 • Inkeri

  Meillä on musta stokke nyt kolmannella käytössä ja en voi kuin suositella. Valjaat on aivan ehdoton lisävaruste, meidän vilkkaat pojat eivät pysyisi tuolissa ollenkaan ilman. Meillä sormiruokaillaan ja sotku on sen mukaista. Onneksi pehmusteet voi pestä pesukoneessa ja kun tuolin pyyhkäisee ruokailun jälkeen niin siistinä pysyy. :)

 • äiti myös

  Heippa!

  Meillä on myös 8kk pikkumiehellä käytössä tämä samainen syöttötuoli eri värisenä vain. Muutoin tuoli on oikein hyvä ja miellyttää silmää, mutta poikamme potkii itseään pystyyn vaakatasossa olevasta ylemmästä rautaputkesta (jota ei voi laskea harmiksemme alaspäin=( Saa siinä pelätä, että heilahtaako joku päivä vielä laidan yli!!!

 • Lottis

  Ihana blogi=)
  Ps. Mitä kukkia noi on tossa pöydällä?

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Ne ovat liljoja :)

 • Marjaana

  Meille hamstrattiin Hulluilta Päiviltä noita oikein kaksin kappalein – yksi omaan kotiin ja yksi mummolaan vietäväksi :)

  Miten teillä on Tripp Trappin pinta kestänyt puhdistusta? Olen kuullut että toisilla maali/lakkapinta ei olisi pidemmän päälle kestänyt kostealla pyyhkimistä… Että mitenköhän noita sitten kannattaisi siistiä pikkuprinssin sotkuista? Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

  • Mrs.V

   Hei minä kuulin samaa, mutta vain tuosta valkoisesta versiosta? Tosin vain netistä. Minulta löytyy muutamaltakin kaverilta valkoisena eikä heillä ole ollut mitään ongelmaa? Omassa ruskeassa ei ole ollut minkäänlaista ongelmaa, mutta tosin tuoli on meillä ollut vasta hyvin lyhyen aikaa ja pikkumies melkoisen siisti. Täällä kommenttiboksissa onkin moni tuolin jo vuosikymmeniä omistanut, joten heidän sanoistaan päätelleen uskoisin heidänkin olevan oikein tyytyväisiä maali/lakkapintaan? Ja onneksi olkoon vielä saaliistasi!

 • lenssu

  kyllä stokkeenkin kannattaa hommata ne “jatkopalat” ns. takajalkoihin ettei varmasti kippaa! Hintaa niillä 8€ eli ei ainakaan kustannuskysymys! Vuodenikäisellä on ainakin jo voimia niin et voi saada tuolin keikkumaan pöydästä tukea ottaen!

 • kristiina

  Olen todellakin samaa mieltä kanssasi Stokken laadusta! Olen 19-vuotias ja minulle syöttötuoliksi ostettu tuoli on edelleen lapsuudenkodissani jokapäiväisessä käytössä työpöydän tuolina. Eihän se aikuiselle ole mikään ergonomian (eikä tyylinkään…) riemuvoitto, mutta toimii hyvin kun ei tarvitse kovin montaa tuntia istua paikallaan. Toivottavasti teidän tuolinnekin on yhtä pitkäikäinen!

 • Jaana

  Stokken TrippTrapp ei ole suotta maineensa veroinen. Ystäväni osti ns. kopio-Stocken, jossa tuolin jalat olivat aidosta TrippTrappista poikkeavat. Ei mennytkään kauaa, kun lapsi tuolissa istuessaan työnsi jaloilla pöydän reunaa, jolloin syöttötuoli kippasi ja kaatui taaksepäin. Ihan kauhea tilanne, sillä lapsi tietysti löi päänsä lattiaan hurjan kaatumisen päälle :'(. Loppujen lopuksi säikähdys oli sekä lapsella että äidillä tilanteesta se suurin suru, eli mitään fyysisiä vaurioita ei onneksi tullut. Nuo Stocken aidot tuolit on kyllä ihan huippuja ja niissä on joka yksityiskohta mietitty turvallisuuden maksimoimiseksi. Meillä on kans tummanruskea tuoli, jossa pehmusteet roosan sävyisellä kissakuosilla. Tuoli siirtyi pienemmälle tytölle nyt, sillä 3-vuotiaallemme on kovin tärkeää saada istua samanlaisella tuolilla, kuin äiti ja isä :-).

 • Pia

  Yhdyn hehkutuksiin ja lisään vielä oman kokemukseni yhdestä “lisävarusteesta” tai “laajennusosasta”. Eli tämä pitkäikäinen, huipputyylikäs jakkara on palvellut meitä tuolta lähes vastasyntyneestä asti. Hommasimme tuoliin vauvakaukalon, newborn-setin. http://www.stokke.com/highchair/tripp-trapp/accessories-range/newborn-set.aspx

  Sepä olikin loistava vekotin. Meillä poika viihtyi siinä ihan mahdottoman hyvin, ja saimme hänet pöydän ääreen, lähelle perhettä samaan tasoon muiden kanssa. Suosittelen lämpimästi! Käyttöikää on tuonne 9 kiloon asti, noin puoleen vuoteen. Monilla menee pidempäänkin. Palvelee myös mahtavasti kiinteiden opetteluvaiheessa, kun istuminen ei ehkä vielä onnistu ja sitteri lattialla on hiukka epäergonominen..
  Me koimme sen jokaisen sentin arvoiseksi ja nyt se pääseekin lainaan ystäväperheen tulokkaalle.

  Meillä kyseinen tuoli on valkoinen, siinä tällä hetkellä valkoinen baby set ja päällysteinä beige-ruskea-pallollinen, vahapintainen pehmuste. http://www.stokke.com/highchair/tripp-trapp/accessories-range/cushion.aspx
  Siitä löytyy aika tyylikkään näköisenä lapsekkaita juttuja, kuten pupuja, siilejä, oravia jne. Ja sävyt sopivat sisustukseen hienosti!

  Mielestäni on mahtavaa, että lastentarvikkeita löytyy myös tyylikkäinä versioina. Puhumattakaan pitkästä käyttöiästä ja muunneltavuudesta.
  Pidän ihan hurjasti lapsi-aiheisista postauksistasi! Itse pian 7-kuisen poikamurun äitinä on ilo lukea niitä ja “jakaa” kokemuksia, heh!
  Iloa kevääseenne!

 • Hei! Juuri viime viikolla tuota syöttötuolin valintaa pohdiskelin (http://www.lily.fi/juttu/tuolivalintoja) ja sain hulluilta sen tilattua :) Kiva kuulla että olet ollut tyytyväinen. Hyvännäköiset nuo pehmusteet muuten! Meidän syöjä vaan ei ole kovin siisti että taidan harkita vielä..

 • Nipsu

  Meillä on sama tuoli valkoisena ja punaisella baby setillä. :) ostin sellaiset valkoiset pehmusteet,joissa on värikkäitä kissoja, siinä on se vahapinta ja on saanut pidettyä puhtaana, vaikka meidän 1v 3kk neiti haluaakin syödä itse nykyään…jälkikin sen mukaista! äidin kauhuksi… :D

 • -Sanna

  Meilläkin on tuollaiset tuolit, nyt ne palvelevat koulupöytien tuoleina :)

 • sofian sohva

  Tuoli on ihana ja niin kaunis <3
  Sain itse juuri tuollaisen kummilta lahjaksi mutta väri on valkoinen joka sopii meidän sisustukseen paremmin. Nyt pitäisi vain tuo istuintyyny hankkia. Tuota Table Topia en olekaan ennen nähnyt, taitaa olla sekin aika kätevä.
  Muistelen että teillä on Stokkelta muitakin tuotteita, ainakin pinnasänky? Onko se ollut hintansa arvoinen?

  • Mrs.V

   Joo pinnasänky ostettiin ensimmäisten joukossa ja en voi sanoa muuta kuin TÄYDELLINEN hankinta. Kasvaa lapsen mukana, käytännöllinen ja todella kaunis. Love it ja suosittelen suurella lämmöllä!

 • Heidi

  Täällä toinen tyytyväinen Tripp Trappin omistaja ilmoittautuu :) Itselläni on 11-kk tyttö ja reilu kuukausi sitten alkoi tuolissa kiipeily. Jalansijan laskeminen ei auttanut kun hän pääsee tuoliin polvilleen. Ruokailuhetket alkoi olla yhtä komentamista kun neiti pyrki jatkuvasti kiipeilemään. Ostin valjaat ja tilanne rauhoittui heti! Eli voin lämpimästi suositella. Lisäksi valjaissa on tuo sama valko-beigeraidallinen väritys :)

 • Nana

  Stokket ovat todistetusti todella kestäviä – vanhempani ovat säästäneet minun lapsuuden Stokkeni (ostettu noin 23 vuotta sitten), ja tarkoituksena olisi istuttaa oma lapsi tuohon samaiseen tuoliin sitten joskus muutaman vuoden päästä. :)

 • Stokken omat valjaathan ovat melko hinnakkaat, niin me päädyttiin sankkimaan ihan vaan lähiprismasta Pikku Piian valjaat hintaan 8,90, ja hyvin on toimineet. Poika osaa itse pujottaa kätensä valjaiden rei’istä ja istuu vallan tyytyväisenä, eikä enää kiipeä pöydälle. :)

 • Lona

  Ihana pikkumies teillä <3 :).

  Ihanaa kun kirjoitat stokken tuotteista.. ja teidän kokemuksista. Tieto näistä tuotteista kiinnostaa.. ja pian se on minullekin ajankohtainen.. Kiitos!

 • Täällä asia tulee ajankohtaiseksi n. 6 kk:n päästä. Stokken Tripp Trapp on mietintälistalla, mutta tosi monella tuntuu olevan se ja ajattelin vielä kartoittaa muitakin vaihtoehtoja sitten lähempänä. Tummanruskea tuoli sopisi meidänkin tämän hetken sisustukseen tai sitten se pitäisi olla valkoinen

 • Newbie

  Meillä on muuten samanlainen setti, mutta valkoisella Stokkella :) Suosittelen valjaita! Meillä ruokailuhetkistä ei olisi tullut mitään ilman niitä!

 • Itse nappasin tämän tulevalle prinssillemme, tosin haamun takimasta lisäerästä niin kuumille kiville nämä aamulla menivät!
  Ensimmäinen ostos Minillemme onkin tämä syöttötuoli :) Newborn lisäosan ansiosta tosin saamme otettua tuolin käyttöön heti vastasyntyneestä lähtien. Pääsee Minikin osalliseksi ruokahetkiin eikä tarvitse sitteriä nostaa pöydälle tai lattialla pitää!

  Olisin kiinnostunut kuulemaan vaikkapa samantyylisen postauksen muodossa tuosta Stokken sleepi-sängystä, sekin kun meidän ostoslistalla olisi :) Itseäni eniten mietityttää nuo pyörät; kun lapsi oppii nousemaan/liikkumaan sängyssä on turvallinen?

  • Mrs.V

   Heippa! Onneksi olkoon ensiksi loistokaappauksesta! :D

   Sängystä: Suosittelen lämmöllä! Juuri nuo pyörät tekevät sängystä aivan mahtavan! Kun lapsi on vastasyntynyt, on sitä pientä kehtoa ihana liikuttaa mukanasi huoneesta huoneeseen <3 Ja pieni näyttää olevan niin ihanassa omassa pienessä pesässään siellä <3 Ja pyörät saa halutessaan lukkoon! Meidän apina kiipeilee ihan huolella, eikä meillä ole olleet pyörät lukossa, eikä ole ollut mitään varaa. Halutessaan ne pyörät saa poiskin! :) Joten ehdottoman hyvä tämä sänky! Sehän kun muuntuu ajan myötä vaikka miksi!

 • J

  Hän on jo niiiin iso poika!:) “hoitolapsillani” oli pienempänä sellaiset valjaat, ja mun mielestä ne oi kyllä kätevät! Saa kääntää selkänsä edes hetkeksi;)

 • Laura

  Ihana pikku kaveri :)

 • Lapsirakas

  Hei! Ensinnäkin, kiitos mahtavasta blogistasi! Vaikutat todella hyväsydämiseltä ihmiseltä ja olet todella kaunis, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin :) Olen itse vasta 18-vuotias, joten lapsi ei ole vielä ajankohtainen asia, mutta silti tykkään lukea juttujasi lapsiin liittyvistä asioista! Mutta voih – en malta odottaa sitä päivää kun saan oman pienokaiseni syliin <3 siihen asti tyydyn muiden lapsien hellimiseen ja sinun lisäämiin ihaniin vauvakuviin! Lapsesi saa selvästi paljon rakkautta teiltä ja hän vaikuttaa oikein suloiselta tapaukselta, jaksamista lyhyiden yöunien kanssa!