CATEGORIES

Huomaa tämä hittihame

3.8.2018

Säät ovat pitäneet huolen siitä, että viimeiset viikot ovat olleet todellista mekkojen juhlaa. On ollut niin kuuma, ettei ole tullut mieleenkään pukeutua housuihin. Säät alkavat hiljalleen taas viiletä, mutta vielä ei kesästä irti päästetä! Viime vuonna erityisen kovassa huudossa oli sensuellit slip-dressit, joita näkyi erityisen paljon puettuna mm. valkoisten t-paitojen päälle. Mikäli kaapistasi kyseinen mekko vielä löytyy kannattaa se taas kaivaa kaapin perukoilta, sillä syksyn trendikkäimpiä hameita liehuvien vekkihameiden rinnalla ovat nyt slip-skirtit eli silkkiset (tai satiiniset) pidemmät ja hennot hamoset. Vanha slip dress menee helposti hameestakin, kun sen päälle lisää neuleen syksyisempien ilmojen saapuessa.

1. Vila, 30e
2. Anine Bing, 200e
3. &Other Stories, 79e
4. H&M, 40e

Itse ihastuin tähän trendiin tovi sitten kun näin tyttöihastukseni – Anine Bingin päällä kyseisen hamosen. Hänen verkkokaupassaan oli saatavilla kolmea eri väriä ja minä menin ja tilasin itselleni tuon hameen beigenhohtavana. Miten täydellinen kaveri kaikille muhkeille ja hennommillekin neuleilleni. Ihanan naisellinen trendi, joka vei minut kertaheitolla mukanaan!

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • A

  Niin ihana! Taidan itsekin tilata ?
  Näetkö että tätä voisi myös käyttää myöhemmin syksyllä myös mustien sukkisten kanssa? ? monien kenkien ja yläosien kanssa kyllä on ihana ?

  • Mustat sukkikset saattavat omaan silmään olla ehkä vähän liian raskaat näin sensuellin hameen kanssa, mutta jos ne ovat läpikuultavat niin ehkäpä? :) Mä nimenomaan haluan käyttää kyseistä hametta nyt sandaalien, mutta sitten myös lenkkareiden ja nilkkureiden kanssa. Ja mustakin älyttömän ihana! :) Uskon silkkihameen olevan myös pitkäikäinen sekä tuo midi-pituus on käytännöllinen Suomessa asuvallekin! :D

 • Haidi

  No tälle trendille lämpeän minäkin! Näin hame/mekko ihmisenä, joka rakastaa neuleita voikin aloittaa sen oman täydellisen yksilön metsästyksen ;) ja minkä ihanuuden oletkaan itsellesi kotiuttanut! Innolla odottelen millaisia asuja kasaat sen ympärille.

  • No siis sulle just täähän on myös ihan mahtava! <3 Kiitos ihana! Niin mäkin! :D