CATEGORIES

Klassinen kissa

12.8.2018

Koulut vierähtivät käyntiin ja raikastavien sateiden jälkeen katseet alkavat kääntyä syksyä kohti. Sen myötä on kiva kurkistaa saapuvan sesongin kuumimpiin trendeihin. Ennen kattavampaa katselmaa ihastelen kanssanne trendiä, mitä itse himoitsen tällä hetkellä eniten: kissakuosia. Olen jo hyvän tovin yrittänyt löytää täydellistä kissahametta. Kaksi täydellistä yksilöä olen jo löytänytkin, mutta valikoimista on oma kokoni loppu. Sillä aikaa kun odotan niiden saapumista varastolle, ihastelen kanssanne tätä viettelevää trendiä, jonka voi pukea monin eri tavoin. Alle kokosin 10 kappaletta, joiden avulla kokoat tyylikkään kissakokonaisuuden.

Kissakuosi jakaa mielipiteet. Toiset rakastavat kehräten, toiset vihaavat karvat pystyssä. Kuosi on siinä mielessä arka, että sen kanssa voi helposti mennä överiksi. Kissakuosi on kuitenkin klassikko, joka kiertää muodissa tasaisin aikavälein. Kissakuosi rakastaa muita klassikoita ja sen eläimellisen räväkkää printtiä onkin hyvä niillä rauhoittaa. Pue siis leohame vaikkapa mustan cashmerevillapuseron, valkoisten lenkkareiden ja mustan olkalaukun kanssa. Kaikki valkoiset, mustat ja beiget vaatekappaleet kesyttävät villimmänkin pedon pehmeäksi kotikissaksi. Mikäli leopardi vaatteessa tuntuu liian päällekäyvältä, kokeile sitä asusteissa. Leopardikuvioiset nilkkurit tuovat heti sähäkkyyttä muuten tavalliseen denimasuun. Talven tullessa muuten mustanpuhuva asu saa ihan uutta ilmettä näyttävän kissakuosisen tekoturkin kanssa. Itse jonotan kynnet syyhyten, että saisin tilattua itselleni tuon Realizationin leo slip skirtin tai Never Fully Dressed -merkin kietaistavan leopardihameen. Jos sinäkin mietit leopardikuosisen vaatekappaleen ostoa, mieti miten hyvältä se näyttääkin näiden klassikoiden kanssa:

kamelinvärinen villakangastakki
valkoinen t-paita
mustat farkut
musta villaneule
valkoiset tennarit
siniset farkut
denim takki

Kyllä. Kissa on klassikoiden ystävä. Kurkkaahan lisää idoita kyseisen printin pukemiseen Leoprard Print Outfit Pinterest -taulultani.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Katja

    https://yle.fi/uutiset/3-10309581 Hei Hanna, luin tän artikkelin vinkattuna Siiri Kiviharjun blogista ja ajattelin että jos muotiblogin pitäjänä säkin haluaisit kirjoittaa tästä? Kauhistuin, kun en todellakaan ole tiennyt kuinka paljon halpa vaateteollisuus saastuttaa.. tulit vain mieleen, kun olet muutenkin puhunut kestävien ja ajattomien vaatteiden puolesta :) olisi mielenkiintoista kuulla aiheesta lisää ja vinkkejä siihen mitä itse voisi tehdä toisin!

    • Hei mä olen lukenut tämän artikkelin muutama päivä sitten ja se puhutteli minua ihan hurjasti. Todella mielenkiintoista ja tärkeää asiaaa mihin haluaisin tarttua todella monella tapaa. Miten tärkeää on miettiä vaatteiden kestävyyttä ja monipuolisuutta – sekä tukea merkkejä, missä hävikit eivät ole tuota tasoa… Kiitos, ihan siis samoissa ajatuksissa täällä!

  • Josefiina

    Mitkä nuo ihanat aurinkolasit kollaasissa? Juuri tuon mallisia etsinyt tuloksetta! Pliis pliis löytäisinköhän noi itselle :D