CATEGORIES

6 syystrendiä: 3 suosikkia ja 3 inhokkia

21.8.2018

Ilmassa alkaa leijailla syksyn tuntu. Katuja koristaa pudonneet lehdet, puut ovat alkaneet kellertyä ja kostean kylmenevässä säässä on pirskahdus syksyn ihanaa raikkautta. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt on viimeistään hyvä aika kerrata syksyn suurimpia trendejä. Ennenkuin tehdään kattavampi katsastus sen repertuaariin, poimin teille postaukseen kolme hetken suosikkitrendiäni, sekä kolme inhokkia.

Kolme suosikkitrendiä

Ruutukuvio
Tämä klassikkokuvio on nauttinut paikastaan muodin aallonharjalla jo muutaman vuoden. Ajattomuutensa vuoksi ruutu on myös yksi minun suosikeitani. Erityisen paljon minua on viime aikoina viehättäneet ruudulliset villakangastakit sekä ruskea mokkaruutu.

Leopardikuvio
Kuten olette huomanneet, klassinen kissa on minun suosikkejani tänä syksynä. Käytä leopardikuosia pienesti asusteissa tai huomattavasti asuissa. Tänä syksynä villikissat ovat kävelykatujen kuningattaria.

Silkki/satiinihameet ja -mekot
Viime viikolla demonstroin neljä erilaista tapaa pukea silkkinen slip skirt päälle. Sensuelli silkki on erityisen viehättävä juurikin hameissa ja mekoissa. Ole supertrendikäs ja metsästä itsellesi Realizationin aina nopeasti loppuunmyyty silkkinen leohame, joka on nyt instagramin it-hame.

Kolme inhokkitrendiä

Pyöräilyshortsit  ja capri-housut
Toivottavasti ilmojen viiletessä kylmemmät asteet ajavat nämä housut takaisin vaatekaappiin. Kyseistä housumallia on näkynyt niin trikoona, kuin myös farkkuna. Muistan käyttäneeni itse capreja joskus yläasteen kynnyksellä, mutta uudestaan en usko trendiin sortuvan.

Dad sneakers
Tämä trendi tunnetaan myös nimellä ugly sneaker trend – ja se on kyllä harvinaisen osuva nimi. Tämä massiivinen ja maskuliininen lenkkari on itsessään tosiaan melko ruma, mutta pidän kyllä siitä miten se rikkoo muuten hyvin siroa ja sensuellia asukokonaisuutta.

Dior saddle bag
What goes around, comes around. Muistan tämän laukun olleen valtava trendi minun ollessa vielä ala-asteella. En lämmennyt laukkumallille silloin, enkä lämpene nytkään. Silti olen iloinen, että vanha laukku tekee paluun. Toivottavasti sen ensimmäisellä kerralla ostaneet ovat pitäneet siitä kiinni, sillä nyt on uusi kierros taas alkanut!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Merja

  Täällä kammotuslistalla ovat vyölaukut. Lihava pallomahainen mies ja keinonahkainen vyölaukku. Sitä näkyä ei hevin unohda eikä halua nähdä uudelleen.

  • :D tää on myös trendi joka oli iso 1990-luvun alussa. Kaikki tällaiset hieman erikoisemmat trendit jotka ovat jo kerran olleet itsellä jotenkin aiemmin läsnä niin saattavat aiheuttaa tällaisia ihme muistikuvia, jotka ei ole itselle niin miellyttäviä :D Mulle sama esim. caprihousuissa :D

 • Merjamark

  Täällä kammotuslistalla ovat vyölaukut. Lihava pallomahainen mies ja keinonahkainen vyölaukku. Sitä näkyä ei hevin unohda eikä halua nähdä uudelleen.

 • Rk

  Ihanaa kun uskallat tuoda oman mielipiteen julki. Monet bloggarit vaan apinoi toisia ja pukeutuvat trendien mukaan, vaikka miten hirveitä ne olisivat. Esim. aika harvaa pyöräilyshortsit ja faijalenkkarit pukevat…. :D

  • Haluan vielä painottaa, että olen kyllä nähnyt näitä puettuna ja on ihmisiä joiden päällä näyttää kaikki ihan törkeän hyvältä. JOpa nämää! Minun päälläni nämä ei näytä :D EI vaan jotenkin ulkonäöllisesti minua miellytä.

 • Ah, mä rakastan valkoisia farkkucaprejani ja olen mennyt niillä puoli kesää! :D Kuinkakohan monet asukuvatkin ovat nähneet. Sen sijaan eläinkuoseja kammoan kovasti.

  • Hei ihanaa että olet pitänyt! :) Vahvuutta onkin tietää mistä itse tykkää ja mistä ei! :) Jokaisella on omat luottovaatteet! <3