CATEGORIES

Trenditiistai: Syksyn hittiväri

4.9.2018

Vaikka säässä ei tunnukaan vielä syksyn kirpeys, niin raotetaan silti ovea saapuvan sesongin trendeihin. Ulkona vielä hikoilee villakangastakeissa ja muhkeissa neuleissa, mutta nyt olisi täydellinen hetki saada kauppojen hyllyiltä ne syksyn must-have-tuotteet, kun niitä on vielä jäljellä. Olen kanssanne jo ihaillut silkkihuiveista inspiraationsa saaneita vaatteita, valloittavia vekkihameita, silkkisiä slip-hameita,  kehräävää kissakuosia sekä ryhdikästä ruutua. Nyt siirrytään vuorostaan syksyn trendiväreihin, joista on kolme nousemassa yli muiden. Yllättäen huurteinen sininen on ollut näkyvässä roolissa. Se on yleensä kevään vakiotrendejä hurmaavien pastellien kanssa, mutta nyt nämä jääkuningattaret jatkavat marssian kevään ja kesänkin läpi syystalveen. Toinen vahva trendiväri on tänäkin syksynä punainen, mitä puetaan rohkeasti kauttaaltaan tai raikaan pinkin kaverina. Mutta syksyn trendiväri joka kiehtoo minua eniten, on suklaanruskea. Se on viehättänyt minua ruuduissa jo hyvän tovin, joten siitä inspiroituneena tulen varmasti kokoamaan erilaisia suklaisia kokonaisuuksia yhdistettynä lempimetallini kullan kanssa.

Tumma suklaanruskea näyttää erityisen hyvältä sinaapinkeltaisen, ruosteenpunaisen, poltetun oranssin, kamelinruskean, beigen sekä mustan parina. Myös kauden trendikuosi leopardi näyttää erityisen hyvältä suklaaseen käärittynä. Ihana tuulahdus 1970-luvulta!

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • -

  Moikka! Nyt kun sinulla on hieman jo käyttökokemusta pochette metiksestä, mitä olet ollut mieltä laukun laadusta? Olen kuullut, että joillain on ollut ongelmia saumoissa (ne ns. silikoniset saumaukset). Onko sulla ollut vielä mitään vastaavaa? Entäpä onko ollut helppo yhdistää erilaisiin asuihin? Kiitos kovasti jo etukäteen vastauksesta! Tätä laukkua on etsitty tovikin ja pian voi tuuri osua minunkin kohdalle :)

  • Mulla ei ole ollut mitään moitittavaa! Olen pitänyt hurjasti! :) Tosi helppo yhdistellä ainakin oman vaatekaapin kanssa – ja erityisesti nyt tän suklaanruskeamaniani kanssa ihan spot on!!! :D

 • Olivia

  Hei! Millä oot saanut tän kollaasin tehtyä? Oon yrittänyt etsiä vaikka mistä korviketta polyvorelle tuloksetta…

  • Teen ihan itse photoshopilla kollaasini! :)

 • Merja

  Tuo ruskea väri kuuluu inhokkieni listalle, johtuen varmaan siitä, että olen elänyt ajan, jolloin kaikki oli ruskeaa, keittiökaapeista alkaen. Pienen myönnytyksen annan leo-kuosille, koska sitä jostain syystä rakastan.

  • Ah, juuri vastaavista syistä moni asia kuuluu inhokkilistalle: elänyt jo sen vaiheen vahvasti ja sitten tuli korvista ulos. Ymmärrän! :)

 • Anonymous

  Trenditiistai on yhdyssana. Tätä kommenttia ei tarvitse julkaista :)

  • Olet aivan oikeassa – olipas typerä virhe. Kiitos kovasti kun huomautit! :) Korjaan heti.