CATEGORIES

Trenditiistai: Patchwork

11.9.2018

Syksy otetaan vastaan helmat hulmuten. Silkkiset slip skirtit, valloittavat vekit, silkkihuiveista inspiraationsa saaneet värikkäät mekot sekä tummilla yön niityillä kukkivat kukkaprintit. Näiden lisäksi on havaittavissa vielä neljäskin vahva trendisuuntaus helmojen harmoniassa, nimittäin boheemi ja tilkkutäkkimainen mekko. Vastaavia mekkoja nähtiin paljon syystalven muotilavoilla. Mm. Calvin Klein, Etro sekä Sacai näyttivät siitä esimerkkiä. Muotijätti Zara on yksi nopeimpia tuomaan näyttävät muotisuuntaukset kaikkien saataville, sekä samalla muokkaamaan niistä käyttöystävällisempiä. Zara ei petä tämänkään trendin kohdalla. Näyttäviä tilkkumekkoja on valikoimissa nyt monia.

Zaran tilkkuversiot eivät ole kuitenkaan minua niin vakuuttaneet, että olisin itse alkanut tämän trendin perään haikailla. Mutta Michael Korsin valikoimassa törmäsin niin kauniiseen yksilöön (kuva keskellä), että mieleni muuttui. Sen värimaailma oli minulle täydellinen; mustaa, kultaa sekä ruskean eri sävyjä. Todella upeat syksyn sävyt, joita täydensi erittäin kaunis kukkakuvio. Upea syysmekko, jonka rinnalla näyttää hyvältä niin lenkkarit, nilkkurit kuin ylipolvensaappaatkin.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Merja

    Lähes joka päivä tupsahtelee näitä ihania kollaaseja. Löytyy kyllä ideoita jokaiselle. Meinasin laittaa kirpputorille suklaanruskean biker-mallisen nahkatakkini, kunnes yhtäkkiä maailma on täynnä suklaanruskeaa. Jopa mustaan yhdistettynä, joten takki ei lähdekään kiertoon. Kiitos Hanna.

    • Hei aivan mahtavaa jos vanha vaate sai tämän syksyn trendien myötä uutta tuulta alleen ja uusia ideoita yhdistelyyn! <3

  • Anonyymi

    Vau, tosi upea tuo MK:n mekko!

    • Eikö olekin! :)