CATEGORIES

Trenditorstai: Teddytakki

4.10.2018

Jos viimetalvena hurahdit teddyyn niin pidä takistas kii! Sillä tänäkin syystalvena muhkean lämpimät nallekarhutakit ovat muotia. Viime talvena listasin bloggaajien suosimat takkitrendit ja tämä oli ehdottomasti yksi suosituimmista. Erityisesti pitkät suklaanruskeat nallet ovat nyt kuumin trendi. Alla näkyvä H&M:n yksilö on suorastaan täydellinen. Paitsi muodikas, niin myös erittäin toimiva takki Suomen kylmissä sääolosuhteissa.

Parhaalta teddytakki näyttää valkoisen ja ruskean eri sävyjen kanssa puettuna. Kokeile myös mustien nahkahousujen tai kokodenimin kanssa. Vaalea denim tuo näyttävää raikkautta syksynruskeaan asuun. H&M:ltä löydät edullisemmat karvaiset kaverit, mutta jos haluat satsata tähän takkiin joka on kuin lämmin halaus, kurkkaa Max Maran ylellinen Teddy Bear Icon-malli.

Picture sources all on Teddy Coat – Pinterest board

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Monsku

  Kiitos postauksesta, itsekin ehdotin juuri tätä aihetta! Takit näyttävät superhyviltä noissa kuvissa, mutta minun musta ihanuuteni vaan muistuttaa karhua. Tiukat housut kyllä sopivat hyvin ja vähentävät nalle-efektiä… Myös toimiva vinkki on jättää takki auki – etenkin kun ollaan vielä +0C yläpuolella :)

  • Voi kiitos vinkistä! :) Ja voi että, nämä ovat ihania ja juurikin joidenkin tiukkojen nahkahousujen kanssa ihan superit!

 • Merja

  Naurattaa muistot taas niin kamalasti. Viimeksi kun ns. nalletakit oli muotia oltiin aika rahattomia tyttöjä. Joten eikun kangaskauppaan ja tekoturkista ostamaan. No, sitähän sitten ostettiin leobardikuvioisesta alkaen kaikkia saatavissa olevia värejä metritolkulla. Ja eikun singeri surraamaan ja tein varmaan kymmenen tekoturkkia joten kaikki sai omansa. Minä itse pidin pitkän leon, mikä oli mielestäni upein.

  • No siis vähänkö hienoa että OSAAT TEHDÄ ITSE sellaisen!! Minä en kuuna päivänä osaisi! :D Joten just mahtava veto!

 • I

  Voisiko tänne blogiin saada stoganoff-reseptisi? Näytti niin ihanalta instassa! Luuletko sen toimivan lihan sijasts myös halloumin tai vegemakkaroiden kanssa?

  • On tulossa, kunhan vaan taas teen sitä! :) Lähiviikkojen aikana varmasti! :) Itse koen, että stroganoffin juju ja ydin on juurikin siinä äärimmäisen mureassa ja pehmeässä pitkään haudutetussa lihassa, mutta toki kannattaa kokeilla itselleen sopivempia vaihtoehtoja! :)

 • Ninni

  Mä ajattelin että sun instastories kyselyihin vastataan niin että sinä vaan näet ketkä kysyy/vastaa. Kun jaat kysymyksiä niin niistä näkyy kysyjän kuva ja nimi. Minä en halua että minun kysymys/ vastaus jaetaan nimellä ja kuvalla sun ig:ssä. Sinulla on seuraajia aikalailla. Joku voi kysyä vaikka Hollantiin muutosta niin että ei halua muiden kuin sinun näkevän tämä.

  Tämä oli varmasti epäselvä kirjoitus, mutta toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan.

  • Hei anteeksi kovasti, en ajattelemattomasti tajunnut, että joku ei tosiaan haluaisi että oma kysymys on näkyvillä omalla ig-nimellä. Kiitos huomiosta, poistin kyseisen IG-kuvan! :)