CATEGORIES

Trenditiistai: 10 trendikästä syyskenkää

9.10.2018

Viime viikolla kyselin teiltä trenditoiveita. Mistä muotisuuntauksista haluaisitte kuulla lisää? Sain teiltä valtavan määrän loistavia ideoita ja niistä ensimmäisen toteutin jo heti seuraavana päivänä, kun kyselitte hyvien teddytakkien ostopaikkojen perään. Nyt seuraavaksi keskitytään syksyn kenkiin. Alle listasin 10 ihaninta syyskenkätrendiä.

1.Dad Sneakers (Zara, 49,95e)
Tämä on ehkä syksyn mukavin trendikenkä. Maskuliiniset faijalenkkarit, jotka tuovat yllättävää ronskiutta muuten naisellisiin asuihin. Tämä trendi ei ole oma lempparini, mutta muotikansa rakastaa näitä.

2.Kontrastikärki (Zara, 69,95e)
Viimeaikoina on näkynyt paljon Chanel-viboja antavia teräväkärkisiä ja kaksivärisiä nilkkureita. Erityisen ihastunut olen Zaran nilkkurimalliin, jossa on musta kärki, mutta kenkä on muuten nudenvärinen. Kenkä ei vain ole käytännöllisin Suomen syyssäissä, sillä se jättää kantapään avonaiseksi. Zaran mallistosta löytyy nyt myös kontrastikärkinilkkurit sukkabuutsien muodossa.

3.Valkoiset nilkkurit (Zara, 79,95e)
Jo viime syksynä alkanut valkoisten nilkkureiden boomi jatkaa marssiaan tähänkin syksyyn. Vaikka aran värinsä takia ne eivät ole käytännöllisimmät syyssäissä, niin silti minua viehättää niiden asukokonaisuuksiin tuoma raikkaus.

4.Kissatassut (Zara, 89,95e)
Tämän syksyn trendikkäimpiä kuoseja on leopardi. Sitä näkyy nyt kaikkialla. Mikäli kissakuosiset vaatteet tuntuvat liian räiskyviltä, aloita pienesti asusteista. Leopardikuosiset nilkkurit ovat erinomainen valinta, ne ovat räväkkyydestään huolimatta klassikot.

5.Mokkanahkaiset saappaat suklaanruskeana (Neil J Rodgers, n.700e)
Tämän syksyn hittimateriaaleihin kuuluu sametti, ja sen rinnalle sopii erinomaisesti mokkaiset asusteet. Pehmeän viettelevät mokkasaappaat tuovat jokaiseen asuun ripauksen luksusta ja lämpöä. Suklaanruskea on hetken kuumin trendiväri ja suklaiset saappaat ovatkin monen muodinseuraajan himotuslistalla.

6.Rypytetyt polven alle ylettyvät saappaat (Zara, 119e)
Joka syksy ylipolvensaappaat ovat kuumaa kamaa, mutta tänä vuonna niiden rinnalle on noussut hieman polven alle yltävät rypytetyt saappaat.

7.Sukkabuutsit (Zara, 59,95e)
Itse en vieläkään ole täysin lämmennyt tälle jo tovin muodissa kiikkuneille sukkabuutseille, mutta olen kuullut niiden olvan niin äärimmäisen mukavat päällä, että olen valmis antamaan niille mahdollisuuden.

8.Ylipolvensaappaat (Stuart Weitzman, n.800e)
Jokasyksyinen trendi, joka pidentää ihanasti mekkojen ja hameiden käyttöaikaa kesästä syksyyn. Itse rakastan omia jenkkimerkki Stuart Weitzmanin yksilöitä, jotka löytyvät minulta mustana sekä harmaana. Tänä syksynä on mieli tehnyt suklaanruskeaakin… Merkiltä löytyy ylipolvensaappaita korollisina ja myös korottomina, mikäli korko epäilyttää. Jos omat ovat vielä hakusessa, suosittelen tsekkaamaan huomenna alkavilta Stockan Hulluilta Päiviltä löytyvät Steve Maddenin vastaavat, jotka ovat vain 99e. Oletan, että ovat yksiä hullareiden halutuimpa paloja… Minusta ylipolvensaappaiden on oltava pehmeän mokkanahkaiset – kiiltonahka tuo liikaa Pretty Woman-viboja. Tämä Stuart Weitzmanin malli on siitä kiva, että niistä saa halutessaan myös rypytettyä alle polven ylettyvän mallin.

9.Mustat nilkkurit (Zara, 59,95e)
Kengät, jotka toimivat kaiken kanssa. Minulta löytyy mustat nilkkurit mustassa nahassa kuin myös mokkanahassa ja ne ovat varmaan eniten käyttämäni kengät. Mikäli haluat mustien nilkkuriesi olevan trendikkäät, valitse tänäkin syksynä sukkabuutsit.

10.Käärmekuosinilkkurit (Zara, 59,95e)
Erilaiset eläinkuosit ovat olleet tämän syksyn hitti. Leon lisäksi käärmekuosi on ollut erityisen suosittu. Itse en niinkään fiilistele tätä printtiä, mutta kengissä se vielä menee. Neutraalissa värissä ne tuovat viehättävää mielenkiintoa muuten tavalliseen samoja värejä toistavaan asuun.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Parisienne

  Tuli tästä mieleen et sä varmasti tykkäisit Jonak Paris:in kengistä :) hyvälaatuisia, tyylikkäitä ja suht edullisia (hinta-laatu suhde) kurkista niiden liikkeeseen ens kerralla Pariisissa!

  • Kävin heti netissä kattomassa ja TYKKÄSINHÄN MÄ! Wau ne ruskeat mokkanahkabootsit! <3

 • Ihania kenkiä! Teräväkärkiset ruskeat mokkasaappaat olisi kyllä ihanat ja varmasti lämpimät talvikengät. :)

  • Eikö! Minäkin ihastelen noita ruskeita yksilöitä!

 • Mä niin tykkään lueskella näitä sun muotivinkkejä! Kiitos taas, heti pistin korvan taakse parit näistä :)

  • Voi ihana kuulla! Kiitos paljon! <3