CATEGORIES

Vaaleat veskat

15.1.2019

Fiilistelessäni tämän kevään trendiväriä nudea ja mielessäni asukokonaisuuksia sen ympärille rakentaessa tajusin, että vaikka laukkukokoelmani on melko laaja, puuttuu sieltä kokonaan vaalean beigen sävyinen laukku. Sen myötä päädyin googlettelemaan kauniita nuden sävyisiä laukkuja, mikäli joku muukin sellaisen perään haikailee. Mikä näistä on sinun suosikkisi? Vai onko sinulla joku muu beige kaunotar kiikarissa? Omat suosikkini ulkonäöllisesti taitavat olla Chanelin klassinen Square Bag kultaisilla metalleilla sekä kulta-beige Prada Cahier -laukku.

Nude on elegantti väri, joka näyttää erittäin hyvältä kauttaaltaan puettuna. Yksivärisessä kokonaisuudessa on aina oma hohtonsa. Ihon sävyiset vaatteet ja asusteet saattavat viedä väriä kasvoilta. Suosi kultaisia koruja ja yksityiskohtia  – ne tuovat lämmintä hehkua vaaleaan väriin.

1.Louis Vuitton Alma  2.Prada Galleria Saffiano  3.Chanel Square Bag  4.Prada Cahier  5.Céline Belt Bag
6.
Chloé Drew  7.Yves Saint Laurent Kate  8.Givenchy Antigona

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Veera

  Chanel ja Céline <3 Jumbo beige klassikko Chanel minulla onkin jo, mutta on tuo pienempi laukku vaan niin ihana, varsinkin kultaisilla metalleilla. Ja Louis Vuittoninkin laukku on super söpö..ja tuo Pradan laukku.. ja YSL… :)

  • Hanna Vayrynen

   Tutun kuuloista pohdintaa… :D

 • Maukku

  ? Noista ehdottomasti lemppari on Chanel (klassikko) ja Celine (menee melkein joka asun kanssa ja ON niin tyylikäs ja “minimal”) ❤️ tohon listaan pitäisi lisätä LV mylockme

  • Hanna Vayrynen

   Niin totta! Klassikoita! Ja ah mylockme on kaunis laukku, onko niitä tosiaan ihan nudenakin? :O

 • ania

  Kiitos ihana näistä ‘vaaleista nahoista’! Niin ovat odotetun kevään juttu. Jos energiaa ja tahtoa riittää, toivoisin, että ottaisit mukaan myös nudet nilkkurit, kohtuuhintaiset ja -korolliset.

  • Hanna Vayrynen

   Hei kiitos paljon! Ja hei se olisi tarkoitus! Yritän toteuttaa nudet kengät jokaiselle budjetille postauksen! :)

 • Pirkko

  Kauniita laukkuja, mut kovan hintaisia. Löytyisikö mistään, vaikka kotimaisten tekijöiden mallistoista edullisempia? Pidän nahkalaukuista, mutta max 500€ on mun hinta. Samuji, Lumi, utua, olisi kiva, jos joskus asukuvissa näkyisi suomalaista designia olevia laukkuja.

  • Hanna Vayrynen

   Hei tästä tulikin todella hyvä toivepostaus pyyntö toiselta lukijalta, missä keräisin samanlaisia trendilaukkuja, mutta kaikki maksimissaan 1000e luokkaa! :) Eli pyrin etsimään nudeaja laukkuja hintahaarukassa 100-1000e! :)
   Minulla on näkynyt asukuvissa esimerkiksi Marja Kurjen laukkuja! :)

 • Jaana

  Eiks toi Céline oo kuitenkin Belt bag? ? Tää nudetrendi on kyllä huippu, tulee heti keväisen raikas fiilis!

  • Hanna Vayrynen

   No onhan se! Kiitos korjauksesta! Muistin aivan väärin! :) Korjaan heti! Ja sama! Ihana balleriinatrendi!

 • Sanna

  Nyt osui ja upposi! Kyllä, nuden värinen laukku on täälläkin ostoslistalla! Itse pidän kovasti myös Mulberryn Rosewater väristä. Se on todella monipuolinen väri. Toivottavasti nude postaussarja saa jossain vaiheessa jatkoa edullisempien (max 1000e) vaihtoehtojen muodossa… :)

  • Hanna Vayrynen

   Hei mahtava idea! Yritän kerätä samanlaisen kollaasin max 1000e budjetilla! Kiitos loistavasta ideasta! Ja onpa muuten kaunis sävy (googletin) !

 • Haidi

  Pradan Galleria Saffiano ja Chanelin Square Bag ovat näistä kyllä omat suosikit! Pradan laukkuja olen muutenkin jo hetken silmäillyt ja pohtinut :) nude laukku kun puuttuisi täältäkin laukku kokoelmasta.

  • Hanna Vayrynen

   Huikeat valinnat! Ja ah, hauskaa näitä on vain ihailla ja kuolailla :)