CATEGORIES

9 x beige tärppi

7.3.2019

Kukaan ei ole voinut välttyä rakkaussuhteeltani beigen kaikkiin kauniisiin sävyihin. Luunvalkoinen, kermanvaalea ja kamelinruskea ovat olleet minulla jatkuvassa käytössä. Listasin teille hiljattain suosikkitakkini tästä elegantin värisestä trendistä, nyt listaan teille loput beiget tärppini. Mitä kermaisen houkuttelevia vaatekappaleita minä suosin tänä keväänä?

Kuten näkyy, beigeä puetaan nyt kauttaaltaan. Kauluspaidat, bleiserit, hameet, housut ja mekot toistavat kaikki tätä harmonista väriskaalaa. Omasta vaatekaapista puuttuu oikeastaan näistä tärpeistä vain laadukas beige bleiseri sekä suorat nilkkapituiset chinot. Toivon, että kotimaisella Andiatalla tulisi jotain vastaavaa myyntiin vielä tämän kevään aikana. Kaapistani löytyy valmiiksi runsaamminkin pehmoisia beigejä cashmere-neuleita, kamelinruskea silkkihame, kermainen kauluspaita sekä hiljattain ostin kevättä varten tuon beigen polkadot-mekon Mangosta.

1.Silkkipusero, H&M 79,99e 2.Chinot, Zara 39,95e 3.Polkadot-mekko, Mango 49,99e 4.Pliseerattu hame, Zara 49e 5.Cashmere-neule, Zara 129e 6.Käärmekuvioinen silkkihame, Anine Bing 269e 7.Kamelinvärinen bleiseri, Zara 99,95e 8.Neulehame, Mango 29,99e 9.Neulepaita, Mango 35,99e

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sanna

  Ihania! Kiitos kun laitoit selkeästi ostospaikat ja hinnat, pitää tsekata! Katso muuten ’Seed Heritage’ Instassa. Niillä on ihania beigen ja poltetun oranssin sävyjä tässä mallistossa! Se on aussimerkki, eli paikallista syysmallistoa. Itseäni kiehtoo vaaleansininen yhdistettynä ruskean ja oranssin eri sävyihin.

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihana kuulla, että oli palveleva! :) Ja hei pitääpä tekata, rakastan juurikin ruskean ja poltetun oranssin yhdistelmää! ja toimii tosi hyvin esim vaaleiden farkkujen kanssa!

 • Haidi

  Jokin uusi hame tai neule uppoaisi kyllä hyvin vaatekaappiin, jos sopiva osuisi kohdalle! :)

  • Hanna Vayrynen

   Ne toimii aina <3

 • Merja

  Kyllä se pliseerattu hame on varmaan tänä keväänä kotoutettava.

  • Hanna Vayrynen

   Mä en voinut vastustaa vaan tein sen jo tovi sitten. Love it <3