CATEGORIES

Safarille

4.4.2019

Kuten aiemmin mainitsin, Safarin aavikoilta puhaltelee nyt muotimaailman kovimmat tuulet. Hiekansävyt, khakinvihreä, raikas valkoinen sekä kastanjanruskea ovat tällä hetkellä minunkin himotuslistani kärjessä. Isot rintataskut, rouheat kankaat ja toiminnalliset vaatteet ovat kevään pukeutumisen keskiössä. Vaikka kyseessä on hetken trendi, on tämä samalla hyvin klassinen tyylisuuntaus. Tasaisin väliajoin aavikon haalean maanläheiset sävyt nostavat päätään paahtavan auringon alla.

Ja mitä sitten tällä hetkellä himoitsen? Yksi trendikkäimpiä kappaleita ovat rouheat ja ylisuuret boiler suitit, mutta sellainen minulta löytyy jo vuosia sitten ostettuna. Nyt minua kiehtoo tuollaiset Safari-takit. Tuo H&M:n kappale on erittäin kaunis, mutta sekin on jo ehditty myydä loppuun. Klassiet valkoiset mekot ovat myös suuresti mieleen ja Massimon valikoimasta ostinkin jo tuon kollaasissa näkyvän kappaleen. Edelleen minua viehättää Massimo Duttin valikoimassa oleva ylisuuri valkoinen kauluspaita, joka menee erinomaisesti mekosta. Myös ne täydelliset slip-on sandaalit ovat minulla ostoslistalla. Olen käyttänyt ruskeat Valentinot Rockstud-sandaalini niin puhki, että olen jo muutamaan kertaan käyttänyt niitä suutarilla. Niiden rinnalle kaipaisin saman väriset, myös tyylikkäät ja yksinkertaiset sandaalit, jotka sujahtavat jalkaan helposti. Flatteredin valikoimassa sekä Massimo Duttilla oli muutamatkin varteenotettavat.Tälle trendille sytyn siis erittäin vahvasti ja varmasti tulette näkemään paljon vastaavia kokonaisuuksia päälläni tässä kevään / kesän aikana.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maaju

  Onkohan teiän podi jäänyt tauolle vai onko mun podcast sovelluksessa jotain vikaa? Voi toki olla, että oon missannut jonkun tähän liittyvän ilmoituksen. Kaipailen teidän höpöttelyjä maanantaipäivien piristykseksi :)

  • Hanna Vayrynen

   Moikka! Se on tosiaan tauolla ja paltaan takaisin tokalla tuottarilla Toukokuun alussa! :) Kiitos kun kuuntelet! <3

 • Merja

  Voi itku, kun tuo H&M:n takki on loppuunmyyty. Se olisi ollut ihanan rento matkatakki, 15-20 asteiseen Kroatiaan, jossa voi tippa vettäkin tulla. Olen ihan pulassa, koska trenssi tai bleiseri ei oikein käy, jos jonnekin saarelle mennään jollain paatilla.

  • Hanna Vayrynen

   No sanopa muuta, ihan huikee takki ja harmi kun on mennyt jo kuumille kiville!