CATEGORIES

Kesän klassikkomekko

18.4.2019

Auringon paistaessa ties monetta päivää putkeen ja lämpötilan noustessa viikonloppuna täällä etelässä jopa +16 kieppeille on sopiva aika lähteä fiilistelemään kesämekkoja. Muoti tarjoaa vaikka mitä vaihtoehtoja: kuten eläinkuosia, räiskyviä neonvärejä ja runsaita röyhelöitä, mutta oma suosikki on tänäkin vuonna klassinen little white dress. Tosin itse suosin pidempiä mekkoja, joten ristitään LWD osaltani long white dressiksi. Kyseinen mekko näyttää hyvältä vuodesta toiseen ja värin raikkaus pukee jokaista.

Tänäkin kesänä valkoinen kesämekko on trendikkäimmillään viileän rouheana puuvillana, jonka etumusta korostaa näyttävät puiset napit. Kesäfiilis on taattu kun pellavamekon yhdistää olkisiin asusteisiin kuten hattuun ja punottuun laukkuun. Viimeistele look hennoilla koruilla ja rennon mukavilla slip on-sandaaleilla. Itse olen hetken etsinyt sitä täydellistä pitkää ja rentoa shirt dressiä, mutta löysin sen hiljattain Massimo Duttin valikoimasta. Muotoa ja särmää se saa kun lisää nahkaisen vyön. Joka kesän lemppari ja toimii aina. Parhaat valkoiset klassiset kesämekot löysin H&M:n, Mangon ja Massimo Duttin valikoimista, jotka poimin tähän postaukseen. Zarasta en yllätyksekseni löytänyt ainuttakaan täydellistä versiota.

1.Mekko, Mango 49,99e 2.Hattu, H&M 12,90e 3.Mekko, Mango 69,99e (only online) 4.Mekko, Massimo Dutti 99,95e 5.Mekko, H&M 49,99e 6.Punottu laukku, Massimo Dutti 129e 7.Ruskea vyö,  H&M 14,99e 8.Sandaalit, Massimo Dutti 79,95e 9.Mekko, Massimo Dutti 99,95e 10.Mekko, Massimo Dutti 129e

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Haidi

    Viime vuonna ekaa kertaa keksin, että pitäisi löytää valkoinen mekko! Nuorempana oli yksi täydellinen, joka nykyään tippuu kategoriaan trikoo rätti, mutta silloin se toimi ? pitäisi löytää tälle seuraaja!

    • Hanna Vayrynen

      Hei katso Massimo ja Mangon valikoimat! Sieltä löyty musta tän hetkinen parhaimmisto!