CATEGORIES

Kesän kuumin korutrendi

25.4.2019

Lämpötila nousee ja monien haavekuvissa esiintyy jo kuumat kesäpäivät. Mielessä on hetket kun jalkoihin sujahtaa helpot sandaalit, päälle valikoituu hulmuavan hengittävä pellamekko, aurinkolasit suojaavat häikäisevältä auringolta ja matka käy kohti kesäterassia ystävien kanssa. Mutta mikä onkaan saapuvan kesän kuumin korutrendi? Helmelliset ja näyttävät hiuspinnit pitävät edelleen pintansa, mutta tänä vuonna vieläkin suurempaa nostetta näyttää kokevan korut, missä simpukka paistattelee kirkkaimmassa valokeilassa.

Viime vuonna näitä näkyi jo monen ulkomaalaisen vaikuttajan päällä. Muistan nähneeni mm. monilla ruotsalaisilla bloggaajilla, kuten Kenzalla ja Janni Delerillä valkoisista simpukoista tehtyjä choker-kaulakoruja. Tänä vuonna nähdään edelleen simpukka-chokereita, sekä hennompia yksittäisiä simpukkariipuksia sekä lomafiilistä henkiviä simpukkakorvakoruja. Pääväreinä ovat ehdottomasti luonnollinen valkoinen sekä kullattu versio. Monilla ketjuilla on nyt paljon simpukkaa valikoimissa ja kaikki kollaasit simpukkakorut olen kerännyt vain muotijätti H&M:n tämänhetkisestä valikoimasta.

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Julia

  Moikka, hei ei liity postauksee mitenkää mut ettekö tee enää podia, vai onks joku tauko menossa? Se on nii huippu et iha kaipailen jo uusii jaksoi:)

  • Hanna Vayrynen

   Moikka!

   On tulossa uusi tuottari! :)
   Me jouduttiin ottamaan pieni breikki kun minulla ja metillä meni aikataulut niin pahasti ristiin perhelomien takia, ja sitten vielä lisäksi meidän äänittäjäkin oli poissa studiolta niin päätettiin ottaa tämä hetki rakentaen uutta. Täten nyt toukokuuna alussa, 6.5. ma alkaa 2. tuottari! :) Kiitos kun seuraat <3

   • Julia

    Hei kiitos vastauksesta ja iha huippuu ku jatkuu, oot nii ihana tyyppi:)