CATEGORIES

Kevään suosikkimallistot

7.5.2019

Olen jo aikaisemmin käynyt kanssanne läpi tämän kevät/kesän suosikki- sekä inhokkitrendejä. Inhokkejani ovat mm. pöyräilyshortsit sekä Paavo Pesusinen bleiserit. Tänä keväänä erityisen paljon minua ovat puhutelleet beigen eri sävyt päästä varpaisiin puettuna, sekä safarinhenkiset asut lämpimissä maanläheisissä väreissä. Klassisia tyylejä kun molemmat ovat trendikkyydestään huolimatta. Mutta mitkä ss/19 mallistot olivat minulle ne inspiroivimmat? Millä merkillä oli inspiroivimmat asut catwalkilla?

Burberry ss/19

Nudea nudea nudea. Beigen kaikki kauniit sävyt päästä varpaisiin puettuna on kauniin eleganttia ja sensuellia. Burberryn näytöksessä minua viehättivät myös kevyen ilmavat vekkihameet. Yllä näkyvistä kokonaisuuksista pukisin jokaisen sellaisenaan päälleni. Burberryn näytös taisi olla suosikkini kaikista näkemistäni.

Myös Burberryn näytöksessä oli havaittavissa safarihenkeä. Erityisen paljon pidin siitä miten rohkeasti eläinprinttiä oli yhdistelty keskenään heidän näytöksessään. Ensimmäinen asu, jossa on yhdistetty tiikeritoppi, leopardihame ja lumileopardikorkkarit oli yllättävän kiehtova. Pidin siitä miten kokonaisuutta oli onnistuttu rauhoittamaan ruskealla vyölaukulla. Myös salvianvihreä sekä utilitary-tyyliset mekot ja haalarit näyttävillä taskuilla ovat suuresti mieleeni. Uskomatonta, mutta vyölaukut ovat edelleen vahvasti muodissa eivätkä näytä poistuvan muodin aallonharjalta läheskään niin nopeasti kuin oletettiin. Hieman on alkanut harmittaa, etten vieläkään ole hankkinut omaani!

Max Mara ss/19

Max Maran näytöksessä pidin erityisen paljon klassisesta safarihengestä. Monia kokonaisuuksia, jotka pukisin innosta kiljuen päälleni! Juurikin luunvalkoinen, khakinvihreä sekä konjakinruskea ovat olleet suurimpia himotuksenkohteitani viimeisten kuukausien ajan. Yksi suosikkimallistojani Burberryn rinnalla.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Haidi

    Burberryn näytös lookit uppoaa kyllä täälläkin! Muutamia eläinkuosisia mekkoja/hameita on tullut jo kaupassa siliteltyä, mutta vielä en ole uskaltanut kotiuttaa ? ehkä tässä vielä

    • Hanna Vayrynen

      Mäkin olen tovin jo niitä fiilistellyt, mutta toistaiseksi vasta kaapista löytyy KÄÄRMEENNAHKAINEN vekkihame?! Leo puuttuu kokonaan. Olen vain hyvin nuuka sille millainen kuvion ja värin siinä on oltava. Ehkä se vielä löytyy! :)