CATEGORIES

12 kauneinta juhlamekkoa kesän juhliin

22.5.2019

Viime päivien sää on muistuttanut siitä, että kesän kaikki ihanat juhlat lähestyvät. Tänä vuonna meillä ei ole lakkiaisia tiedossa, mutta kahdet häät kylläkin. Tukholman-matkalla yritin vilkuilla täydellisiä juhlamekkoja, mutta mitään silmiin pistävää ei tullut vastaan (ellei Natalie Schutermanin ikkunassa ollutta Dior-mekkoa lasketa :D). Hyvin monella muulla on sama etsintä edessä, joten tässä urakkaa helpottava postaus. Kävin läpi suosituimpien vaateketjujen verkkokauppavalikoiman (Zara, Mango ja H&M). Yllätyksekseni en löytänyt heidän valikoimistaan oikein mitään erityisen upeaa yksilöä Mangon yhtä sinapinkeltaista- ja H&M:n persikkaista satiinimekkoa lukuunottamatta. Päädyin selailemaan Zalandon valikoiman ja sieltä löytyi vaikka kuinka monta upeaa vaihtoehtoa. Tähän alle keräsin etsintöjeni kaksitoista suosikkia.

Zalandon valikoimassa mielenkiintoni herätti usein Needle & Thread, Maya Deluxe sekä True Violetin juhlamekot. Suosikkini taitaa kuitenkin olla Pedro del Hierron persikansävyinen satiinimekko (11). Erityisen paljon pidin myös klassisesta, mutta näyttävästä Rachel Zoen mustasta kimallemekosta.

Mikäli asut Helsingissä ja haluat verkosta tilaamisen sijaan käydä kaupungilla etsimässä sitä täydellistä juhlamekkoa ja sovitella ennen ostoa, suosittelen kurkkaamaan mm. Muotikuun, Kaarina Kn, Stockmannin Ted Baker ja Karen Millen-osaston, Max Maran sekä suomalaisen Halon vaateliikkeet. Mikäli mielessäsi on joku hyvin tietty malli ja sävy – oletko koskaan miettinyt mekon teettämistä? Itse olen kerran teettänyt haluamani mekon Katri Niskasella ja monet ystäväni ovat tehneet samoin. Mekkoon pitää silloin hieman enemmän panostaa, mutta lopputulos on uniikki ja juuri sinulle tehty, milloin kaikki on mekossa kohdallaan. Kolmas erittäin hyvä vaihtoehto on tarkistaa vaatelainaamoiden valikoima. Itse ihastuin muutamaankin hushhush.fi valikoimissa olleisiin mekkoihin. Pitäisi itsekin laittaa muutama oma ihana juhlamekko heille vuokrattavaksi – esimerkiksi se samettinen Katri Niskasella teettämäni mekko. Neljäs vaihtoehto on myös kääntyä hyvän ystävän vaatekaapin puoleen – löytyisikö häneltä jotain lainattavaa?

1.Zalando, Little Mistress 105e 2.Zalando, YASkaren 145e 3.Mango Satin Gown 70e 4.Zalando, Closet 130e 5.Zalando, Needle & Thread 465e 6.Zalando, True Decadence 94e 7.Zalando, Rachel Zoe 710e 8.Zalando,True Violet 68e 9.Zalando, U Collection 98e 10.Hennes&Mauritz 70e 11.Zalando, Pedro del Hierro 260e 12.Zalando, Maya Deluxe 200e

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Cami

    Kääk, ihania nuo 1. ja 12! Ihan mun tyylisiä <3 Onneksi olisi yhdet loppukesän häät tuloillaan, joten uudelle mekolle voisi olla käyttöäkin eikä tarvitsisi (kauheasti) keksiä tekosyitä xD

    • Hanna Vayrynen

      Hei ihanaa jos tästä löytyi vaihtoehtoja! <3