CATEGORIES

12 x kauneinta uimapukua

18.6.2019

Kesäkuukaudet ovat alkaneet aurinkoisina ja lämpiminä ja nyt ekaa kertaa miesmuistiin näyttää siltä, että juhannuskin tulee olemaan helteinen. Varmasti moni tulee viettämään keskikesän juhlaa tänä vuonna veden äärellä.

Olen viimekuukausien ajan kiinnittänyt erityisen paljon huomiota erilaisiin uimapukuihin. Ennen käytin lähes ainoastaan bikineitä, mutta nyt jo monen vuoden ajan olen suosinut kokouikkareita. Kauniita malleja on niin monia ja vallitsevia trendejäkin on mistä valita.

Kevään hallitseva beige-trendi näkyy uimapuvuissakin. Niin tumma- kuin vaaleanruskeat uimapuvut ovat muodikas valinta. Kun kokonaisuuden viimeistelee kultaisilla koruilla on kokonaisuus hyvin elegantti. Sen lisäksi yksiolkaimiset röyhelöt (2), raidat (3), pallokuosi (4) sekä yllättävästi leikatut cut-out-malliset uimapuvut (8) ovat olleet viime vuosien hitti. 

Itse suosin hyvin klassisia uimapukuja. Väreinä musta, valkoinen, ruskean eri sävyt ja oliivi ovat niitä, mitkä viehättävät eniten. Ostin alkuvuonna ennen Dubain-matkaa kaksi uimapukua ruotsalaiselta Scampi-merkiltä ja olen tykästynyt niihin hurjasti. Oliivinväristä Acapulco-mallia (12) ei ole enää jäljellä, mutta muita värejä kylläkin. Pidän myös kovasti Rio-mallista (10) ja minulla on kyseinen malli mustaruskeilla raidoilla. Tosin tuo kokoruskea viehättää minua suuresti myös. Uimapukuvalikoimaa selatessani ihastuin myös tuohon H&M:n oliivinvihreään malliin, jolla on vartaloa tukeva shaping-ominaisuus. Värejä oli monia erilaisia mistä valita. Näistä kaikista kahdestatoistamallista käyttäisin jokaista ja uskon, että kaikki ovat klassikoita omalla tavallaan.

1.Beige Leah swimsuit, Bubbleroom 39,95e 2.Red ruffle Pieces swimsuit, Zalando 39,95e 3.Pink stripes mint & berry, Zalando 27,95e 4.Polkadot H&M 34,99e 5.Black and white Calvin Klein, Boozt 109,90e 6.Classic black YAS, Zalando 34,99e 7.All white swimsuit, Zara 29,95e 8.Cut out O-Neill, Zalando 79,95e 9.Shaping olive swimsuit, H&M 29,99e 10.Rio Tan, Scampi 124e 11.One shoulder Oysho, Zalando 35,99e 12.Bandeau Acapulco, Scampi 145e

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Merja

  Tiedätkö, beige uimapuku on oikeasti aika kamala. Kerran yksi nainen tuli rannalle beigessä uimapuvussa polkupyörällä. Koko porukka katseli naista, koska näytti siltä kuin hän olisi ajellut rannalle alasti.

  • Hanna Vayrynen

   Tässä on kieltämättä tämä riski :D Nude-uikkari kaipaa ehkä sen, että on jo valmiiksi kauniin päivettynyt… :D

 • Laura

  Uu 😍 tuo 1, 10 ja 12 osuu ja uppoaa 👌 Ja kivaa että laitat instaan näitä postaus swibeja, tulee muistettua lukee blogiakin 😘

  • Hanna Vayrynen

   hei ihan mahtava kuulla, että nää swipet palvelevat! Yritän petrata sen suhteen <3