CATEGORIES

Summer sandals

20.6.2019

Rakastan kenkiä ja lämpimien säiden ollessa täällä on aika kaikille ihanille kesäkengille, jotka ovat läpi pitkän ja kylmän talven uinuneet syvää talviunta. Kauniit korolliset versiot ovat aiheensa erikseen, mutta tässä muutama tasapohjainen suosikkini.

Valkoisten lenkkarien lisäksi kuljen pitkälti arjessa joillakin näistä kengistä nyt kesäkuukausien ajan. Olin ennen vannoutunut balleriinojen fani, mutta nyt viimevuosina olen niitä harvemmin käyttänyt. Jalkaan sujahtaa ennemmin valkoiset Adidaksen Stan Smithit tai sitten slip-on-malliset sandaalit. Erityisen ihana valikoima on ollut tänä kevät/kesänä Massimo Duttilla. Olen myös pitänyt ruotsalaisesta kenkämerkistä Flatteredistä, jolle kolleegani ja ystäväni Linda on suunnitellut pari omaa kenkämallia. Arkikäytössä ovat usein myös Chanelin espadrillot, jotka ovat mukavat jalassa ja sopivat ihanasti erilaisten rentojen kesäkokonaisuuksien pariksi. Yksinkertaiset ja toimivat havaianat lähtevät aina mukaan aurinkolomille ja poolin reunalle. Nyt juhannusmökille mukaan lähtee nopeasti jalkaan sujahtavat Massimo Duttin ruskeat ajattomat sandaalit.

1.Valkoiset ballerinat KappAhl 2.Ruskeat Valentino Rockstudit 3.Chanelin Espadrillot 4.Ruskeat slip-on sandaalit Massimo Dutti (tämän kesän valikoima) 5.Vihreät slip-on rusettisandaalit Flattered x Linda Juhola 6.Mustat leokuvioiset pistokkaat Flattered 7.Olkiset slip-on sandaalit Massimo Dutti 8.Mustat havaianas-sandaalit

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Jennimbus

    Kiva postaus :) Omia kesäsuosikkejani on kevyet kangastennarit ja tuollaiset Valentinon tyyppiset sandaalit, jotka pysyy jalassa menossa kuin menossa. Näihin kenkiin olisi ollut kiva nähdä asuesimerkit postauksessa :)

    • Hanna Vayrynen

      Mahtava idea! :) Olisi pitänyt linkata olemassa oleviin, koska niitä on paljon, mutta ehkä luon uudet asukokonaisuudet jokaisen ympärille nyt lähiviikkoina :)