CATEGORIES

Hetken himotus

19.9.2019

Syksy tulee tällä hetkellä ryminällä. Ilmassa alkaa tuntua kiva kirpeys, puissa näkyy jo aavistus ruskan merkkejä, iltaisin kynttilät palavat ja sohvannurkka kutsuu löhöilemään lämpimän viltin alle. Syksyn saapuessa käytän aina enenevissä määrin nahkahousuja ja -hameita sekä fiilistelen taas kaikkia pumpulinpehmeitä kashmir-neuleita. Muutama viikko sitten Max Maran lehdistöpäivänä näin rekissä upean syyshameen, joka on jäänyt pyörimään mieleeni. Koska huomaan tasaisin väliajoin sitä miettiväni päätin ihastella hametta teidänkin kanssa. 

Eikö ole upea? Täydellinen ja varmaan myös lämmin syys/talvihame. Viime vuonna Max Maran valikoimissa oli hyvin vastaava ylipitkä maksihame. Muistan ihailleeni sitä street style kuvissa jo silloin. Tänä vuonna mallistosta löytyi hyvin samanhenkinen hame, mutta käytännöllisemmällä midimitalla. Tuo kuvissa näkyvä maksihame on upea ja näyttävä, mutta sille ei varmasti olisi yhtä paljon käyttöä. Hintaa hameella on sen verran että sitä ei osta ilman perusteellista punnintaa. 

Mikä teidän tuomio on? Yay or nay?

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • H

  Siis aivan ihana, ehdottomasti yay!! Rupes itseäkin himottamaan ?

  • Hanna Vayrynen

   No jes -en ole siis yksin himoitsemassa! :D

 • Merja

  Ihana hame ja helppo yhdistää beigen, vaalean, mustan tai harmaan yläosan kanssa. Takiksikin sopii erimittaiset ja tyyliset versiot.

  • Hanna Vayrynen

   Eikö! Olen ihan samaa mieltä! <3

 • Jaana

  Tää toimii ns. modernisti yhdistettynä niin, että koko muu asu on hyvin sleek – Suomen syksyssä ja talvessa näkisin tiukan mustan poolon + nahkasaappaat kapealla korolla. Niin, että tuo hame on se staple-piece siinä asukokonaisuudessa. Noissa kuvissakin just keskellä kun on yhdistetty rokahtavaan mustaan toppiin, niin toimii.

  Omasta mielestäni tällaisessa ruudussa on sama “vaara”, kuin edim. mustavalkoisessa kukonaskel-kuviossa. Tekee helposti sellaisen, miten sanoisin, tylsän/mielenkiinnottoman/liian varmanpäälle pelatun kokonaisuuden. Muodille pitää antaa tilaa. Tuo hame on kyllä ihanasta persoonallinen, kun siinä on nuo hapsut ja ei ole näinollen ihan perushame. Biker-nahkatakki olis ihana myös tuon hameen kanssa.

  • Hanna Vayrynen

   Voi niin totta! Nään nuo kaikki sieluni silmin! :D Ja minäkin juurikin pidän noista hapsuista – tuosta vähän vain lantioille heitetystä vilttimäisyydestä! :D <3

 • Haidi

  Menee kyllä kategoriaan upeita kuvia ja lookeja, mutta itse en osaisi käyttää. Tai pitäisi olla joku eventti mihin laittaisi päälle. Upea kylläkin ?

  • Hanna Vayrynen

   Sinä – hameihminen? :D Sinä varmasti osaisit tuota midiä käyttää! :)

 • Sara

  Aivan upea hame eli yay! Voisin hyvin kuvitella sen sinun päällesi. :-)

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos Sara kovin! <3