CATEGORIES

Pokemon Go

15.1.2017

Minä ja mieheni tykkäämme käydä pienillä kävelyillä. Talvisaikaan se ei ole poikiemme mieluisinta puuhaa. Näillä säillä poikamme mielummin suuntaisivat kuplahalliin potkimaan. Kesä on taas eri juttu, kun he pääsevät itse polkupyörillään ja potkulaudoillansa menemään. Mutta viikko sitten meidän perheeseen saapui Pokemon Go. Esikoisen bestis oli hurahtanut peliin, eikä siinä mennyt montaakaan minuuttia kun oli meilläkin ensimmäinen Pokemon juostu kiinni. Sen jälkeen molemmat pojat ovat päivittäin halunneet lähteä metsästämään näitä hauskoja ja hullunkurisia hahmoja. Sunnuntaikävelymme kesti tänään kaksi ja puolituntia, kun kiersimme Poke-stopeilla keräämässä palloja ja etsimässä pojille uusia Pokemoneja. Pojat olivat aivan onnessaan. Sen verran lujaa ovat pojat peliin hurahtaneet, että uniissaankin niitä jahtaavat. Viime yönä heräsin pariinkin kertaan kun toinen pojista totesi unissaan “Toi on mul jo” ja toinen huusi “Gotcha!” :D

20 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Helsi

  Onko teillä vielä toinen koira, kuvissa sitä ei ainakaan enää ole näkynyt..?
  Tyylikkäitä miehenalkuja ja mies!

  • Meidän vanha rouva jäi meidän Losin muuton jälkeen isällemme. Meidän rouva tykästyi rauhaan ja kaikkeen siihen huomioon, mitä isälläni sai (heillä on aina ollut isäni kanssa erityinen yhteys <3). Ikävä kyllä meidän 11 vuotias rouva alkaa olla niin vanha ja vaivainen, että hän ei jaksa enää poikiemme energiaa. Murina on jatkuvaa, eikä sitä riskiä voi pienten kanssa ottaa. :( Isäni halusi hänet pitää ja rouva nauttii siellä täysillä omasta prinsessakohtelustaan <3 Ja kiitos kovin! <3

 • vivi

  Moi! Onko teillä käytössä bugaboon perus lämpöpussi vai high performance-pussi? Oletteko olleet tyytyväisiä? Meillä ollut kaiserin untuvapussi meidän bugiksissa, mutta se ei vaan toimi, taitaa tuo kuppi-istuin vaatia sen bugaboon oman pussin :)

  • Apuva – hyvä kysymys. Tuo on ostettu viitisen vuotta sitten eikä niinkuin hajuakaan! :/ Mutta tuo on meillä ajanut tarpeemme!

 • NP

  Ihania kuvia ! :) hei mistä miehesi takki mahtaa olla? Ollaan etsitty poikaystävälle uutta talvitakkia ja toi näyttäis todella kivalta :)

  • Hei voi kiitos! Ja ikävä kyllä tuo takki on melkein 10 vuotta vanha! Se on mieheni lempimerkiltä: DSquared2! Joinain talvina heillä tulee samantyylisiä myyntiin. Tästä vuodesta en tiedä. Ehkä voisitte alesta nyt bongata jo tämän vuoden vastaaavia? :)

 • Meilläkin mulla tulee pelattua tätä edelleen aktiivisesti :D Ootan innolla jo tulevia vaunulenkkejä, kun voin samalla kerätä itselle kilometrejä!

  Tuleeko muuten äitiyspukeutumiseen vielä lisää postauksia? :) Vinkkejä kaivattaisiin! <3

  • Hahahah :D Vaunulenkit sai ihan uuden haasteen :D Mutta hei meillä sanoi tänään ekaa kertaa, että reppu täysi? :o
   Joo lisää tulee! Yksi tuossa roikkuu puolivalmiissa tilassa. Voisin sen yrittää saattaa loppuun tällä viikolla! :)

 • Hanna

  Hei!
  Ihan nyt asiasta kukkaruukkuun. Onko noi Sorelin Caribout lämpimämmät verrattuina Uggeihin? Punniskelen nimittäin Sorelien ostamista, mulla on 8 vuotta vanhat Uggit käytössä ja niissä mulla on alkanut varpaat palella tänä talvena.

  • Hei ovat todella lämpimät verrattuna Uggeihin, koska Uggista menee helposti vedet läpi jos ei ole paukkupakkaset! Sorelleista ei kosteus pääse läpi ja ne ovat sen takia ihan älyttömän lämpimät! Me saatiin nämä kengät Sorelilta, joten tämä on vasta minun ensimmäinen talveni kyseisien kenkien käyttäjänä, mutta olen pitänt huimasti ja ulkoiluun / reippailuun ne ovat minun valintani olleet tänä talvena. Mies osti aikoinaan vuosia sitten yhdet itselleen ja vannoo niiden nimeen kylmemmällä säällä.

 • Jeni

  Mä hurahdin tohon myös itse! Esikoisemme on jo koulussa 1. luokalla ja kaikkien hänen kavereidensa mielestä mä oon nyt se cool mutsi, kun jaksan kävellä ympäri kaupunkia poikaporukan kaa jahdaten pokemoneja, haha :D
  Niiiin kivaa! Kesällä tosin vielä mukavempaa, kun näpit ei jäädy.. :D

  • :D Kuule et ole ainut joka on hurahtanut! Olen nyt kuullut muutamaltakin äidiltä, kuinka omilla aamulenkeillä pokemon on päällä, jotta voi kerätä lapselle poke-stopeilta lisää pokemon palloja :D :D :D Ja voi että – kesällä sunnuntaikävelyihin menisi varmaan koko päivä jos uutuuden viehätystä olisi vielä jäljellä :D

   • Toiset kerää lapsilleen, toiset itselleen. Krhm. ;)

    • :D :D No mutta hyvä että koko perhe on innostunut! :D

 • Haidi

  Hehe tämä peli on eksynyt sen julkaisun aikaan jo omaankin kaveriporukkaan, ihan meihin aikuisiin ;> tosin alkuinnostuksen jälkeen pelailut on jäänyt vähemmälle. Koiran kanssa lenkkeillessä pokemonien metsästys tosin on ihan hupaisaa puuhaa! Hauska, että teidänkin pojat on hurahtaneet peliin ja nyt uppoaa sitten talvisäässä lenkkeilytkin paremmin ;)

  • Tämä on kieltämättä kiva uusi kehitys, kun peli pakotta pois sohvalta ja liikkumaan! Ainut missä pitää olla tarkkana, ettei kaupungin vilinässä keskity liikaa pokemoneihin. Pitää opettaa lapsia huomioimaan ympäristö ja sen ehdoilla pelata peliä.

 • Saara

  Hahah, onpas suloista! ?

  • Yllättävän toimiva peli! :)

 • Laura

  Voi kun suloisia poikia teillä!! <3<3

  • Kiitos Laura <3