CATEGORIES

Uuden vuoden yksi iso muutos

2.1.2019

Hyvää uutta vuotta 2019! Vuosi vaihtui seuraavaan meidän perheessä hyvin rauhallisissa merkeissä. Uudenvuoden aattona käytiin Mäkelänrinteessä uimassa, syötiin grillimakkaraa, katseltiin ikkunasta ilotulitteiden värijuhlaa ja mentiin ajoissa nukkumaan. Taisin nukahtaa sohvalle viittä yli keskiyön Solsidanin pyöriessä taustalla. Rauhallinen ja levännyt startti uuteen vuoteen.

boys outfits

jackets GUGGUU

pants GUGGUU

shoes SOREL / UGG

beanies YOZEN / PIKKUVANILJA

Heti uuden vuoden aattona meitä muistutettiin yhdestä suurimmista muutoksista tänä vuonna. Postiluukusta nimittäin tipahti kouluun ilmoittautumislomakkeet! Meidän esikoinen aloittaa tänä vuonna vielä koulutaipaleensa. Tuntuu jotenkin niin hullulta. Miten tuo juuri syntynyt esikoinen on jo niin vanha, että kesälomalla on edessä penaalin, kynien ja koulurepun hankinta. Me olemme pian koululaisen vanhempia! Minne tämä aika menee?

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kaisa-Maria

  Hyvää uutta vuotta!
  Samat jännät paikat on meidänkin perheessä. Esikoinen lähtee koulutielle syksyllä.
  Ihan älytöntä, kuinka aika tosissaan juoksee lasten synnyttyä.
  Kohta 2-vuotias kuopuksemmekin on jo (omasta mielestään) niin iso, ettei enää suostu istumaan TrippTrappissaan. Hänen pitää saada istua ihan normaalilla tuolilla, kuten isoveljensä :D

  • Hanna Vayrynen

   Siis niin totta. Kliseistä ,mutta lasten kanssa se aika tosiaan lentää! Valonnopeudella!

 • Katja

  Aika tosiaan tuntuu kiitävän eteenpäin kovaa kyytiä ihan jo pelkästään kahden aikuisen (ja yhden kilpikonnan) taloudessa! Todella kauniita kuvia – jälleen kerran :)

  • Hanna Vayrynen

   Kyllä! :D ja kiitos kovasti <3

 • Emmimaria

  Siis mitä!!! ? oikeastiko aika menee näin nopeasti? Miten musta tuntuu, että vasta muutama vuosi sitten olisit tehnyt ihanan postauksen raskaudestasi jossa kerroit odottavasi esikoistasi. Oon ihan järkyttynyt tästä nopeasta ajankulusta.

  Varmaan suuri muutos elämään, kun esikoinen lähtee kouluun. Tulee läksyt ja kokeetkin osaksi arkea ? itse muistan aika hyvin ekan koulupäiväni. Se oli kaikinpuolin mukava!

  • Hanna Vayrynen

   No sanopa muuta! Niin minustakin! :D Mutta samalla tuntuu, että aika ennen lapsia on ollut jotenkin ihan ikuisuus sitten :D
   Ja sama juttu, itsekin juuri tänään mietin, että muistan ajatuksiani koulun alkaessa ja mietin, miten voisin tehdä sen meidän esikoselle mahdollisimman mielekkääksi, kun tämä on aika mieleenpainuva hetki elämässä!