CATEGORIES

Trend Alert: Nude

11.1.2019

Vaikka vielä tarvotaan talvessa, on monella jo katseet keväässä. Vuosi on vasta alkanut, mutta siitä huolimatta vierähtänyt käytiin ryminällä. Tulen lähiaikoina tekemään koosteen koittavan kevään vaatetrendeistä, mutta sitä ennen haluan jakaa niistä kanssanne suurimman suosikkini.

Koen beigen omaksi värikseni ja käytän sitä paljon tyylissäni. Kevät / kesä 2019 muotinäytöksiä katsellessani sain huomata, että nuden eri sävyt tulevat olemaan yksi saapuvan sesongin suurimpia trendejä. Rakastan elegantin puuterista sävypalettia, joten innolla odotan sitä inspiraation määrää mitä beigen aallon rantautuessa saa omaankin vaatekaappiin.

Nuden vaaleat sävyt näyttävät erityisen hyvältä valkoisen, tummemman kamelin sekä farkun rinnalla. Beigen sävyjen kirjo on ajattoman tyylikäs ja niihin vaatekappaleisiin kannattaa panostaa. Joten jos sinulta löytyy vaatekaapistasi jo esimerkiksi vaalea villakangastakki tai beige lämmin neule pidä niistä hyvää huolta. Sillä ne näyttävät tyylikkäältä muodista riippumatta. Itse tulen pitämään silmällä sitä täydellistä nude neulehame + neule yhdistelmää.

 

Style tip:

Pue samaa sävyä päästä varpaisiin luodaksesi erityisen elegantin lopputuloksen.

Picture sources here

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anna

  Hei. Rakastan nudea värinä, mutta monesti tuntuu, että se on näin vaalealle suomalaiselle iholle hankala väri käyttää, koska se imee kasvoilta lopunkin värin. Olisiko tähän vinkkiä?

  • Hanna Vayrynen

   Sävyillä on valtavasti eroa. On ns. kylmempää nudea ja lämipämpää nudea, joka taittuu enemmän keltaiseen sinisen sijaan. Mutta yksi tapa on asustaa esim kultaisilla yksityiskohdilla ja koruilla, ne tuovat lämpöä kasvoille. Myös aurinkopuuteria kannattaa kokeill kasvoille, sillä tuo sitä kaivattua hehkua kun säät eivät sitä tuo! :)

 • Julia

  Moi! En nyt halua olla mikään poliittisen korrektiuden poliisi mutta tarkoitatko siis “nudella” beigeä/muita vaaleita sävyjä? Koska ihmiset voivat olla nakuna muunkin kuin ns. (vaalean) beigen värisiä… Ajattelin vain sanoa siltä varalta ettet ole tietoinen tästä keskustelusta, kiva juttu muuten :)
  Tästä on ollut jonkun verran juttua enkunkielisissä muotijulkaisuissa, tässä esim LA Timesin analyysi: https://www.latimes.com/fashion/la-ig-color-nude-20160622-snap-story.html

  • Hanna Vayrynen

   Olen miettinyt useasti samaa. On tosiaan erikoista, että tämä tietty vaalea sävy on yleisesti nimitetty nudeksi, vaikka meitä tosiaan on kaunis kirjo monia sävyjä alastomana.