CATEGORIES

Dubain suosikkihotelli: Westin

22.3.2019

Olen Instagram-tarinoiden puolella jakanut ahkerasti hetkiä lomaltamme, sillä netti on aika ajoin ollut sen verran heikko, että kuvien lataaminen palvelimelle on kestänyt pienen ikuisuuden – jos edes onnistunut. Siksi myös blogissa on ollut hiljaisempaa. Kuvia olen ottanut monia satoja, joten niitä on varmasti vielä tulossa täälläkin. Yksi yleisimpiä kysymyksiä tällä viikolla on ollut missä hotellissa asumme ja mitä pidämme siitä? Olemme aikaisemmilla kerroilla asuneet mm. Atlantis Palmissa, Jumeirah Beach Hotellissa, Sofitel Jumeirah Palm Beach Resortissa, Kempinskissä sekä Le Royal Meridien hotelleissa. Nyt täytyy todeta, että tämänkertainen Westin nousee tällä hetkellä lemppariksemme. Tässä syitä miksi.

Toimiva sijainti. Olemme hyvin usein majoittuneet Palmusaarella olleisiin hotelleihin. Ne ovat kuitenkin aina hieman eristyksissä ja kaikkialle on liikuttava melkein taksin voimin. Siksi pidän Dubai Marinan alueesta, jonka kyljessä Westin myös on. Alueella voi kävellä ja eilenkin kävelimme JBRn rantabulevardille koko porukan kanssa. Lasten kanssa liikkuessa suosisinkin siksi Marinan alueen hotelleja, sillä täällä paikkoihin pääsee myös jalan.

Kompakti hotellialue. Pidän siitä, että hotellista löytyy kaikki tarvittava, mutta samalla se ei ole liian iso. Välimatkat eivät ole hotellin sisällä liian pitkiä. Esim Atlantis Palm hotelli on hyvin kookas ja välimatkat melkoisia lasten kanssa moneen kertaan päivässä liikuttavaksi.

Useita allasalueita. Lapsille löytyy jopa kaksi omaa allasta, josta toisessa on aurinkokatos sekä pieni vesiliukumäki. Kaikki altaat ovat lämmitettyjä.

Erittäin hyvät ravintolat hotellilla. Erityisesti pidämme italialaisesta Bussolasta, jonka ruoka on paitsi erinomaista, mutta itse ravintola on myös hyvin kaunis pikkuvaloineen ja keskeltä baaripöytää nousevine oliivipuineen. Myös hotellin kalaravintola rannassa on erittäin kehuttu. Dubaissa asuvat suomalaiset ystävämme kehuvat sitä kaupungin yhdeksi parhaista kalaravintoloista.

Hyvät ja tilavat huoneet sekä kekseliäät yhdistelmäratkaisut. Isäni (aka supermofa) on matkassamme mukana, joten päädyimme toivomaan yhdistelmähuonetta. Tässä hotellissa yhdistelmähuoneita on paljonkin ja niihin on keksitty hyvin innovatiivinen ratkaisu. Keskeltä huonetta menevän oven sijaan ulko-oven edessä on vielä syvennys, jonka saa suljettua ovilla. Tämä syvennys sulkee sisäänsä kaksi vierekkäistä huonetta ja näin laajentaa huonetta ylimääräisellä eteisellä. Lapset voivat ravata näiden huoneiden välillä, mutta silti molemmissa huoneissa on oma rauhansa. Erittäin toimiva!

Visuaalisesti hyvin kaunis ympäristö. Täällä on selkeästi mietitty yksityiskohtia. Pastelliraidoilla sommistettu jäätelöbaari ja valkoturkoosi rantabaari ovat ilo jo pelkästään silmällekin!

Paljon aktiviteetteja lapsille. Meidän poikien suosikki on futiskenttä maaleineen, mutta alueelta löytyy myös shakkilauta sekä koristelineet.

Kids Club. Se on auki päivittäin 10-17 välisenä aikana ja hotellihuoneen hintaan kuuluu, että 4-7-vuotiaat lapset voi halutessaan jättää sinne paikan ohjaajien ja lastenhoitajien valvontaan. Kids Clubilla on paljon kiipeilytelineitä sisällä ja ulkona sekä paljon ohjattua tekemistä kuten kasvomaalausta, futista, muistipelejä jne. Sisäalueen poikamme ristivät Dubain HopLopiksi sen yllättävän ison sisäkiipeilytelineen ansiosta. Me olemme olleet täällä yhdessä poikiemme kanssa, mutta paikalla olleet ohjaajat ovat olleet huikeita. He ottavat lapsiin aivan ihanalla tavalla kontaktia ja selvästi meidänkin pojat lämpenivät heille nopeasti. Tässä samassa hotellissa 7 vuotta käyneet hollantilaiset ystävämme (joilla myös kolme lasta) kehuvat Kids Clubin ohjaajia vuolaasti. Koko tämän ajan samat työntekijät ovat pysyneet ja he tuntevat heidän lapsensakin nykyään erittäin hyvin. He ovat myös palkattavissa lastenhoitotehtäviin illalla, jos vanhemmat haluavat esimerkiksi käydä kahdestaan syömässä.

Vaikka hotelli on erittäin toimiva lapsiperheille, on se sitä myös pariskunnille. Allasalueelta löytyy myös iso adults only osio, minne jokainen hiljaisuutta ja rauhaa toivova voi vetäytyä nauttimaan päivästä.

Kaiken kaikkiaan siis erittäin toimiva hotelli. Suosittelen lämpimästi ja voisimme itsekin tulla tänne uudestaan!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hellyrei

  Hei,

  Mainitsit että tällä kertaa teillä on yhdistelmä huone. Kiinnostaisi tietää miten yleensä majotutte reissussa kun teillä on kuitenkin 3 lasta? Huone jossa parisänky + 3 sänkyä vai vuodesohva :D? Tällä hetkellä perheeseemme kuuluu 3 hklöä joten mahdumme kaikki vielä toistaiseksi samaan huoneeseen :D miten sitten kun lapsia enemmän kuin yksi?

  • Hanna Vayrynen

   Moikka!
   Hotellit valikoituu usein sen mukaan missä on perhehuone. Vielä myös kun lapset ovat näin pieniä, onnistuu monissa hotelleissa vielä ihan normihuoneen ottaminen kaikille yhdessä. Usein sohvasta saa sängyn tai nuorimmalle tuodaan oma pinnasänky. Joten vielä ei ole ollut ongelmaa, mutta kun pojat tuosta kasvaa niin pitänee ottaa juurikin vain perhehuoneita tai väliovellisia huoneita! :) Esim nyt meillä on kaksi huonetta, toisessa king size ja toisessa 2 x queen beds. Minä ja mieheni nukutaan king koossa, vauva pinniksessä / meidän välissä ja isommat pojat yhdessä toisessa queen sängyssä ja mofa toisessa :)

   • Hellyrei

    Hei Hanna,

    Mahtavaa. Kiitos vastauksesta! :) ja mukavaa lomaa!