CATEGORIES

Pääsiäinen

22.4.2019

Toinen pääsiäispäivä. Valtaosa toivottavasti nauttii vielä viimeisestä lomapäivästään, mutta minun on tänään pitänyt järjestellä muutamia työasioita alkavaa viikkoa varten. Olen tarkistanut laskutuksen, lähettänyt kuitteja eteenpäin kirjanpitäjälleni, koonnut raportteja, varmistanut ensi viikon yhteistyötapaamisia, ottanut kuvia, editoinut kuvia, käsitellyt julkaisuvalmiuteen kaupallisen yhteistyön Instagramissa, järjestänyt kalenteria sekä aikatauluttanut huomenna alkavaa pätkäistyä työviikkoa. Ilokseni saan tehdä nämä kodin mukavuudesta – tai ainakin melkein. Siirryin oloasussani ja karvatohveleissa taloyhtiömme kerhohuoneeseen, koska kaikki kolme poikaame ovat kotona ja silloin muuhun keskittyminen on, noh, haastavaa. Miehenikin joutui jo tänään palata töiden pariin, joten nuorin siskoni tuli ihanasti leikittämään poikiamme muutamaksi tunniksi jotta saan välttämättömät työtehtävät hoidettua.

Kulunut viikonloppu on sujunut kuitenkin ihanan rennoissa merkeissä. Meillä ei ollut mitään muita suunnitelmia kuin sunnuntain pääsiäisdinneri isäni luona. Aikatauluttomuus on eräänlaista luksusta monilla tänäpäivänä. Sää on ollut kerrassaan upea, joten olemme pääsääntöisesti viihtyneet ulkona. Lauantaina ja sunnuntaina käytiin läheisellä tekonurmella pelaamassa futista. Lauantaina käytiin myös pullalla ja kahvilla juuri avautuneen Cafe Birgittan terassilla. Keskustassakin käytiin pyörähtämässä ostamassa kahvia Nespresson liikkeestä ja hakemassa maailman herkullisinta tuorepuristettua veriapplesiinimehua Foodmarket Herkusta (obsessed). Hyvin iisisti on siis otettu.

 

Tänä viikonloppuna on pyöräilty paljon. Meidän 6- ja 4-vuotiaat pyöräilevät molemmat taitavasti, mutta melkoisella vauhdilla tulee perässä meidän 2-vuotiaskin. Hän harjoittelee tasapainoa vielä tasapainopyörällään, mutta kovaa vauhtia hänkin tulee jo isoveljien perässä! Me olemme kokeneet tuollaisen tasapainopyörän olevan erinomainen apu pyöräilemään oppiessa. Kun tasapainottelun sillä hiffaa, tulee polkeminen ilman apupyöriä nopeasti mukaan. Ensi kesänä meillä on todennäköisesti kaikki kolme poikaa pyörillä ja elämä kaupungissa helpottuu entisestään.

Mainitsinkin jo Instagramissa, että olen viimeaikoina suosinut pojillani mustan ja valkoisen lisäksi oliivinvihreää sekä beigeä. Rakastan niiden coolia ja urbaania värimaailmaa. Näistä asuista on tullut paljon kyselyitä IG:n puolella joten:

jackets GINA TRICOT / saatu

hoodies H&M

green pants H&M

balck pants GUGGUU

shoes ADIDAS

 

Sunnuntaiyönä kotonamme oli käynyt myös pääsiäispupu kylässä ja jätti pojille jälkeensä aarrekartan. Innostuksen vallassa ja sokerinkiilto silmissä pojat löysivät heille piilotetut pääsiäiskorit. Sen jälkeen sokerihumala onkin ollut melkoista. Meillä kundit ovat taistelleet tänä viikonloppuna ennätyspaljon. Koko ajan on joku ärsyttämässä toista. Viikonloppu on ollut minun ja mieheni osalta yhtä tuomarointia.

Mutta vaikka kuinka heidän nahistelunsa poraa ajoittain aivoon, niin silmän käänteessä he osaavatkin olla maailman herttaisimpia toisilleen ja kaikki ärsytys on kuin taikasauvan iskusta unohtunut. Life with kids.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mari

  Miten ihana poikatrio! Ihanaa kun hekin näkyvät kuvissani vaikka ymmärrän samalla täysin halusi pitää huoli yksityisyydestä. :) Heistä tulee vielä kuin kolmoset kun pituuserot tasoittuvat! Onko kaikilla samanväriset silmät, jos sopii kysyä?

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos <3 Kyllä, tuo yksityisyysasia on aihe mitä punnitsen ja huolehdi jatkuvasti. Kaikista ihanimmat kuvat jää aina julkaisematta ja ylpeänä äitinä mielellään näyttäisi kaiken, mutta kun on se huoli ja halu suojella. Näin nyt mennään toistaiseksi, että aivan selkeitä kuvia suoraan edestä ei ole, mutta sivuprofiilista / sumeita / hattu päässä / aurinkolasit päässä takaapäin kuvia on :) Ja kaikilla on eri väriset silmät <3

 • Jamelia

  Terkut Hollannista. Tutun kuuloista et välillä nahistellaan X4poikaa ja yks pikku tyttö komentaa perään vielä ?
  Mun on pitänyt monesti kommentoida sulle
  Nyt sen tein?
  Ihania nuo poikien asutkin…

  Jamelia jos muistat mut?

  • Hanna Vayrynen

   Tottakai muistan! <3
   Ihana kuulla sinusta! Ja kiva kuulla, että sielläkin ymmärretään just mitä tarkoitan :D Kiitos ja isot terkut sinne. Meillä pieni Hollanti-kaipuu päällä, tullaan varmaan vielä lähiaikoina käymään vanhassa kotimaassa <3

 • Haidi

  Teidän pojat on aina niin tyylikkäitä! :) pääsiäisen aikatauluttomuus oli ehdottomasti parasta täälläkin. Sai mennä fiiliksen mukaan ja aloitettua terassin kesäkuntoon laitoin!

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos! Ja kyllä, meilläkin siivoiltiin hieman nurkkia ja vaan nautitttiin hyvästä säästä! :) Ihanaa kun sielläkin on ollut rauhallista, mutta tuotteliasta! :)