CATEGORIES

Aurinkoiseen Alteaan

1.6.2019

Eilen herätyskello soi 3.30. Pakkasimme mieheni kanssa viimeiset tavarat matkalaukkuihin, heräteltiin lapset, puettiin päälle ja suunnattiin kohti lentokenttää. Mieheni työpaikalla kävi hiljattain suuri organisaation muutos, mikä vaikutti hänen positioonsa niin merkittävästi, että hänellä todennäköisesti peruuntui kaikki kesän lomat. Olen jo ostanut heinäkuuksi lennot Arcachoniin sukumme luo, mutta nyt näyttää siltä, että mieheni ei pääse mukaan matkalle. Vielä toivotaan, josko hän pääsisi edes pitkäksi viikonlopuksi irtautumaan. Sen sijaan hänellä vapautui tälle viikolle viiden päivän loma, joten päätimme toimia nopeasti ja ostimme lennot Alicanteen. Suuntaamme jälleen kerran teillekin jo tutuksi käyneeseen Alteaan, missä äidilläni ja isäpuolellani on asunto.

Meidän perheen lomasääkirous näyttää rauenneen – nimittäin tälle ajalle on ennustettu vain aurinkoa ja erittäin miellyttävää +27 asteen lämpöä. Tästä matkasta tekee erityisen ihanan se, että matkaan pääsi extempore lähtemään meidän rakas ystäväperhe! Heilläkin on kaksi pientä lasta, joten poikamme saavat myös leikkiseuraa. Olen niin innoissani, että he pääsivät lähtemään mukaan! Olen fiilistellessäni tehnyt jo espanjahenkiset soittolistatkin matkalle :D Päivät kuluvat ihanasti altaalla lasten kanssa polskiessa. Illalla kun ollaan saateltu lapset unten maille saamme viettää ystäviemme kanssa rauhallista aikaa keskenämme jutellen ja Espanjan lämpimistä illoista nauttien. Tehdään pimientoksia, syödään manchegoa ja huuhdellaan se alas samettisella Riojalla. Viva España!

6 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • Em

  Kannattaa lukea tämä ja tähän tulevat kommentit: http://www.inhimillinenturhamaisuus.fi/2019/06/suorat-mielipiteet-miehen-suusta-meidan.html

  • Hanna Vayrynen

   Luin, ymmärrän suuttumuksen, mutta en allekirjoita tämänkään tekstin kaikkia väittämiä. Kommenteissa tosin oli muutama hyvä perustelu missä oli hyviä huomioita.

 • Em

  Kivat maisemat, mutta edelleen äärettömän vaikea käsittää sitä Podcastia. Seisotko sen takana?

  • Hanna Vayrynen

   juuri tänään tuli postaukseni aiheesta.

 • Haidi

  Kuulostaa kyllä täydelliseltä yllätys lomalta ja aivan mahtavaa, että saitte vielä ystäväperheen mukaan :) toivotaan, että miehesikin pääsee vielä Ranskan reissulle mukaan! Nauttikaa nyt upeista säistä ja Espanjasta <3

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana hurjasti ja toivottavasti teillä oli huikeat polttarit! Ihanalta näytti ! <3