CATEGORIES

Ensimmäiset päivät Alteassa

3.6.2019

Neljäs päivä Espanjassa vierähti käyntiin tänään. Edelliset kolme päivää ovat kuluneet visusti talolla oleskellessa ja allasalueella riehuessa. Olemme poistuneet talolta vain ruokakauppaan. Suomesta ostin mukaan kaksi puhallettavaa joutsenta vesileikkeihin. Ne ovat olleet niin valtava hitti, että ostimme ruokakaupan viereisestä lelukaupasta vieläkin isomman joutsenen… Saatoin siis ehkä hieman innostua, mutta tuo isompi on ollut erityisesti pienempien poikeimme mieleen, sillä se on niin vakaa, että siinä pystyy helposti hengailla ja pyöriä ilman kaatumisen pelkoa. Tällä lomalla kun ollaan vaan ja hengaillaan.

Tänään poistumme talolta ensimmäistä kertaa kun näytämme ystäväperheellemme Altean vanhaa kaupunkia. Nyt ensiksi kuitenkin suuntaamme altaalle nauttimaan jälleen aurinkoisesta päivästä. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonyymi

  Ihania lomakuvia! Teetkö kohteesta vielä parempaa postausta, vinkkejä yms?:)

 • Santtu

  Hei,
  Altea vaikuttaa kivalle kohteelle suht edullisine lentoineen. Onko sinulla hotelli- tai majoitussuositusta 7- ja 9-v lasten kanssa sinne matkustaville? Ylettyykö Benidormin ja Alicanten bileporukat Alteaan..? Täytyy vielä kahlata blogisi, jos löytyy muita vinkkejä sinne.

  • Hanna Vayrynen

   Voi ikävä kyllä minulla ei ole antaa omaa hotellisuositusta alueelle, mutta ainakin air bnb:llä on monia ihania kohteita erityisesti tuolla altea hillsseillä. Me olemme kerran sieltä asunnon ottaneet air bnb:n kautta ja oli oikein toimiva!

 • AnnaF

  Moikka! Nyt on pakko antaa palautetta ja valitettavasti tällä kertaa huonoa sellaista..kuuntelin viimeisimmän podinne liittyen miesten mielipiteisiin. Joudun jättämään jakson kesken, sillä se oli mielestäni todella loukkaava sekä naisia että miehiä kohtaan. Naiset esineellistettiin täysin ja miehet saatiin vaikuttamaan täysin aivottomilta ja pinnallisilta. Olen nuorempi sinua ja olen lukenut blogiasi pitkään. Olet ollut mielestäni hyvä roolimalli monelle niin äitiyden kuin monen muunkin elämänalueen osalta. Nyt olen todella pettynyt. Pientä tyttöä kasvattaessa toivon että maailma muuttuisi koko ajan parempaan suuntaan niin ettei vain ulkokuori merkitsisi. Olette Metin kanssa Suomen vaikuttajamaailmassa isoja nimiä. Toivoisin että käyttäisitte jatkossakin vaikutusmahdollisuuksianne hyviin tarkoituksiin. Toivon, että tämänkaltaiset rimanalitukset eivät toistuisi. Kaikkea hyvää teille ja tsemppiä tekemisiin. Epäonnistumisia tulee ja tärkeintä on että niistä opitaan! :)

  • Hanna Vayrynen

   Ymmärrän erinomaisesti ajatuksesi ja olen tästä äärimmäisen pahoillani. Juuri tänään tein aiheesta postauksen. Olen niin pahoillani tästä virhearvioinnista.

 • Tuuli

  Olen aina ihaillut sinua ja pitänyt älykkäänä naisena. Uusin podcast on kyllä sellainen rimanalitus, että jätän sun ja Metin sisällöt jatkossa kuuntelematta. Miksi te, suomalaisille nuorille väistämättä mallia antavat upeat naiset, haluatte antaa julkisuutta ja tilaa sellaiselle ajattelulle, jossa naiset ja miehet taas pakotetaan niihin todella ahtaisiin rooleihin, joista vihdoin on viime vuosina alettu pääsemään eroon julkisen keskustelun ansiosta? Tuollainen naiset vs. miehet -ajattelu on aidosti haitallista, ja taas otetaan askeleita takaisin 50-luvulle eikä tulevaisuuteen. Oikeesti melkeen itkettää, kuinka ison karhunpalveluksen teitte juuri suomalaislle nuorille naisille, jotka katsovat teitä ylöspäin.

  • Hanna Vayrynen

   Ymmärrän erinomaisesti suuttumuksesi ja ymmärrän täysin. Teimme paljon virheitä tässä jaksossa. Avasin ajatuksiani aiheesta uusimassa postauksessani. Pyydän anteeksi tätä ja olen niin pahoillani.

 • Merja

  Voi, ihanalta näyttää, nauttikaa. Olen kärpäsenä mukana.

  • Hanna Vayrynen

   Tervetuloa <3

 • Haidi

  Ihania lomakuvia! Teillä näyttää olleen ihan täydelliset ilmat oleilla altailla! Ja eikös parhaat lomat ole niitä, joilla saa vain olla rennosti :) nauttikaa!

  • Hanna Vayrynen

   Säät oli kerrankin totaalisen täydelliset <3 Ja seura myös <3