CATEGORIES

Ainut loma-asukuva

15.6.2019

Olin Espanjan-matkalle pakannut mukaan vaikka mitä ihania kesämekkoja, kauniita sandaaleja ja ihanan kesäisiä asukokonaisuuksia. En tiedä missä harhakuvitelmissa olin kun mietin, että saisin sieltä varmasti napsittua muutaman kivan kesäisen asupostauksen blogiin – WRONG! Vaikka pojat alkavat olla siinä iässä, että kädet eivät ole enää täynnä (ei enää syöttämistä, vaippojenvaihtoa, kantamista) mutta nyt ollaan siinä vaiheessa että heillä kaikilla on kova vauhti päällä ja silmiä ei heistä voi irroittaa. Esikoisesta kylläkin, mutta kaksi nuorempaa tarvitsevat vielä äidin herkeämätöntä haukansilmää ettei olla tulossa täysillä alas kivirinnettä tai menossa pää edellä uima-altaaseen. Kuinkakohan monta kertaa tuon loman aikana tuli huudettua “EI!“, “Ei saa juosta!“, “Mitä mä just sanoin?” ja “Pitääkö mun laskea kolmeen?!“. Ja me kaikki tiedetään mitä sitten tapahtuu: 

Momster – what happens to a mom after she counts to three.

hat KN COLLECTION
dress MASSIMO DUTTI
sandals MASSIMO DUTTI

Tämä kuva on ainut kuva minusta ja pojistani tällä lomalla. Siinäkin katson samalla meidän nuorimman menijän perään… Melkoisen aktiivinen vaihe heillä menossa ja olen päivien päätteeksi melkoisen puhki, vaikkakin jollain tapaa tämä on myös helpompaa. Fyysisesti ei niin raskasta, mutta henkisesti vaativampaa sen kaiken välienselvittelyn lomassa kuka ärsytti ja ketä. Tätä tämä on: vaiheita vaiheiden perään.

2 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

  • Hanna

    Kuinka lohdullista kuulla, että samaa vääntöä sielläkin! Omat pojat nyt iässä 5, 3 ja 1 v, ja omat kädet vielä kovin täynnä pienimpien perustarpeiden kanssa. Lisäksi tuo “ei, ei saa jne” 3- ja 5-vuotiaiden kanssa, vaikka kuinka yrittäisi positiivisen kautta…huoh, vaihetta vaiheen perään juurikin. Niin ihanaa ja kuluttavaa samaan aikaan. :)

    • Hanna Vayrynen

      Vei sanat suustani. Näen kommentistasi että pystyt niin täysin samaistumaan tähän tilanteeseen ja tiedät juuri mitä tämä on <3 Vertaistuen yläefemma sinne - hyvin me vedetään ja juuri kuten sanoit: Kuluttavaa, mutta niin ihanaa <3