CATEGORIES

4 x trendiä mistä kannattaa pitää kiinni

26.8.2019

Vielä on kesää jäljellä, mutta elokuun lähestyessä syyskuuta on hyvä aloittaa katsaus saapuvan syksyn trendeihin. Tulen seuraavien viikkojen aikana käymään läpi kauden trendivärejä, -vaatekappaleita, syksyn muodikkaimpia kenkiä sekä omia suosikkejani että inhokkejani kauden trendikimarasta. Mutta aloitetaan syksyn trendien fiilistely muotivillityksistä, jotka jatkavat suosiotaan kesästä syksyyn. Mistä jo hankituista kappaleista kannattaa pitää vielä lujasti kiinni? Tässä kuluneen kesän neljä vahvaa trendiä, jotka jatkavat vielä pitkälle loppuvuoteen.

Työhaalari
Yksi suosikeistani, boiler suit, eli työhaalari pitää kiinni suosiostaan. Erityisen trendikäs haalari on beigen tai khakinvihreänä. Työhaalarit ovat napitettavia, joissa on isot rintataskut. Kaunista muotoa väljä haalari saa vyöstä. Syksyyn pue alle pooloneule ja laita jalkaan nilkkurit. Erityisen trendikkäät nilkkurit saapuvana syksynä on nyöritettävät. Niistäkin pian lisää.

Vyölaukku
Oletin vyölaukkujen olevan nopeasti ohi menevä tähdenlento, mutta jo toista vuotta niiden suosio vain on ja pysyy. Ei mikään ihme, sillä onhan tämä erittäin kätevä trendi myös pienten lasten äidille. Iso plussa vapaista käsistä! En ole omaa vyölaukkua vieläkään hankkinut, mutta olen jo vuoden päivät ihaillut Pradan cahier belt bagia. Olisiko tämä syksy sitten se hetki kun sellaisen hankin?

Hiusasusteet
Jo pitkään muotitietoisten hiuksissa on näkynyt näyttäviä hiusasusteita. Erityisesti helmin koristellut pinnit ovat olleet näkyvässä roolissa. Hiuspinnien en koe olevan ihan minun juttuni, mutta niiden sijaan rakastan hiuspantoja, jotka tulevat olemaan myös erittäin suuressa suosiossa tänä syksynä.

Villieläimet
Leopardi on klassikko vuodesta toiseen, mutta viimeisen vuoden ajan kaikki pröystäilevät villikissat ja muut eläinprintit ovat nauttineet hetkestään parrasvaloissa. Leopardin lisäksi myös seeprat, tiikerit ja käärmeet ovat ottaneet paikkansa muotiviidakon sydämessä. Joten jos ihastuit erikoiseen käärmeeseen jo viime vuonna, pidä siitä visusti kiinni. Se ei ole luikertelamassa hetkeen vielä minnekään.

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Haidi

  Pannat on kyllä niin rakkaus! Ylipäätään kaikki hiuskoristeet uppoaa itselle :) tämän kesän häissä sain ekaa kertaa kukkakoristeet hiuksiin ja ne olivat kyllä upeat! Joten tätä trendiä katselen mielelläni pidempäänkin :)

  • Hanna Vayrynen

   Ihan sama! Itsekin vasta löysin suomalaisen cocobellan tuotteet ja ihanutunut erityisesti sammettisiin ja vähän paksumpiin pantoihin!

   • Haidi

    Täytyykin tutustua tuohon merkkiin! Instassa näkynyt panta oli meinaan upea :)