CATEGORIES

Kolme syksyn inhokkitrendiä

29.8.2019

Platform-kengät

Dries Van Noten f/19

Syksy 2019 pitää sisällään moni erilaisia kenkätrendejä, joista yksi on paksupohjaiset platform-kengät. Niitä näkyi mm. Dries van Notenin, Stella McCartneyn ja Alexa Chungin syysmallistoissa. Minulle tulee näistä ikävä kyllä vain mieleen ala-aste. Muistan kuinka aikoinaan kolmasluokkalaisena olin haljeta innosta kun sain valkoiset ja kimaltavat paksupohjaiset kengät. Osaltani tämä trendi on koettu, enkä usko lähteväni tähän enää mukaan. Muutama vuosi sitten sorruin wedge-lenkkareihin ja vaikka niitä yhden vuoden ajan melko aktiivisesti käytinkin niin kyllä nyt jo ihmettelen mitä ihmettä olen miettinyt. Minun on parempi pysyä klassikoissa. Pitääpä laittaa nuo kyseiset Giuseppe Zanottin kengät myyntiin, kun kerta muotia taas ovat ja ehkä joku muu haluaa ne itselleen.

 

Printtisukkikset

Fendi fall/19

Tässä trendi jota en tiedä rakastanko vai vihaanko? Ensireaktio oli viha, mutta jollain tapaa kuitenkin pidän siitä miten helposti printilliset sukkahousut tuovat tavalliseen asuun hauskaa tvistiä ja taivuttavat mekot, hameet ja sortsit pidemmälle syksyyn. Sen verran tiedän, että minun makuuni kuvioillisten sukkahousujen tulisi ehdottomasti olla neutraalissa värissä. Guccin ruskeansävyiset omalla logolla kuvioidut sukkahousut ovat vilkkuneet instagram-feedissäni jo melkein vuoden päivät. Syystalvi’19 lavoille Tory Burch, Zimmermann, Gucci, ja Balenciaga kuitenkin marssittivat kuvioiden lisäksi hyvin räiskyvän värisiä sukkahousuja. Oli smaragdinvihreää, hotpinkkiä, sähkönsinistä… Niille en tule lämpenemään. Mutta nuo yllä nähdyt Fendin ja Guccin mallit ovat jopa ihan ok.

 

Sängystänoussut

Fendi fall/19

Tänäkin vuonna takit ovat ylisuuria ja muhkeita ja sehän pohjoisessa asuvaa suomalaista vilukissaa ilahduttaa. Itse etsin edelleen sitä täydellistä runsasta hiekansävyistä trenssiä, mutta vielä en ole täydellistä omaa löytänyt. Niiden lisäksi erilaiset tilkkutäkkimaiset takit, liivit, housut, paidat ja kaulaliinat olivat hyvin näkyvässä roolissa 2019 syystalven muotinäytöksissä. MM. Tibi, Gucci, Givenchy ja Fendi lähetti monia erilaisia tilkkutäkkejä lavalleen. Monet kokonaisuuksista näytti siltä kuin olisi noussut sängystä ja pukenut päälle vain untuvapeiton. Tosin Dries Van Notenin mallistossa oli muutama tyylikkään harmaa tilkkutakki sekä -kaulaliina. Kun tätä trendiä hieman hillitsee katukuvaan, voi se olla jopa toimiva. Siitä mallia näyttää saksalainen bloggaaja Leonie Hanne.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • ritva

  Tuo paksu toppismuoti saa täältä vahvan suosituksen. Parasta jäähallilla poikien lätkäpeleissä, ei tule vilu.

  • Hanna Vayrynen

   Se on muuten totta, mulla onkin mun yksi musta iso topparotsi jota rakastan – sen olen ristinit futismutsin makuupussiksi :D

 • Haidi

  Nään elävästi mielessäni ne ala-asteen mustat platot, jossa oli värikkäitä ruutuja xD skip tälle trendille siis täältäkin!
  Mutta noille sukkiksille voisin lämmetä jossain neutraalissa kuviossa. Pikkumustakin saa ihan uutta eloa kuvioiduilla sukkiksilla :)

  • Hanna Vayrynen

   No siis älä!! :D Mulla saa, sille sentään voisi olla pieni mahdollisuus :D

 • Anu

  Hei Hanna,
  Lyhenä (eikä mitenkään hoikkasäärisenä) nuo printtisukat ovat ihan no-no-never :-)
  BTW: Balmuirin tilaisuudessa sinulla oli ihanat helmikorvikset – voitko paljastaa mistä niitä tai vastaavia saisi?

  • Hanna Vayrynen

   Joo ei vältsyy kyllä mullekaan kyseinen trendi sopisi. Ja hei voi että, ne ovat pienestä putiikista ostettu arcachonista :/