CATEGORIES

Vierumäellä

5.9.2019

Saavuttiin tiistaina alkuillasta Vierumäelle ystäväperheen kanssa. Tarkoitus on ollut ottaa mahdollisimman iisisti, urheilla sen mukaan mitä tekee mieli (täällä kun on vaihtoehtoja mistä valita), syödä hyvin ja nauttia yhdessäolosta. Tämä kaikki on toteutunut. Tosin ruoka ehkä näytellyt suurempaa roolia kuin sporttaus, mutta ainakin on tullut otettua iisimmin. :D  

Sijainti on kyllä täysi kymppi meille kaikin puolin. Suuri osa mieheni ystävistä on Lahdesta, joten meidän mökkeily Vierumäellä mahdollistaa myös heidän näkemistään useammin. Tälläkin kertaa heistä kolme ajoivat moikkaamaan meitä mökille illaksi.

On ollut ilahduttava huomata miten helliä ja huomaavaisia meidän pojat osaavat olla. He ovat ihan mannyina kisanneet siitä, kuka saa hoitaa ystäviemme 8kk tytärtä, joka on myös minun ja mieheni kummityttö. Neidiltä pääsee pienikin inahdus niin pojat juoksevat paikalle silittämään ja rauhoittelemaan “Ei mitään hätää – me ollaan tässä” <3

Mökiltä on kauniit näkymät järvelle, missä ollaan käyty ahkerasti uimassa. Treenistä käy 141 porrasta, mitä pitkin saa kivuta takaisin ylös saunaan.

Kahvi kannattaa juoda nopeasti, sillä meidän viisi lasta ovat ehtiväistä sakkia. 

On tämä Vierumäki kertakaikkisen mahtava paikka meidän perheelle. Pojat ovat aivan innoissaan aktiviteettien laajasta valikoimasta. Näiden päivien aikana olemme uineet, treenanneet golfia, pelanneet tennistä, käyneet voimistelemassa ja toki potkimassa myös palloa. Täällä viihtyvät kaikki ja bonuksena saa viettää paljon aikaa myös luonnonhelmassa. Koska tänne ajaa stadista vain reilun tunnin, tulemme olemaan täällä varmasti paljon tulevaisuudessa mahdollisuuksien mukaan. 

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Miten upea paikka, ja treenit kaupan päälle?
  Toivottavasti isäsi ei vaimoineen tee nykyään liian yleistä valkaisuremonttia upeisiin hirsiseiniin! Talo näyttää ainakin kuvissa jo puitteiltaan täydelliseltä. Hirvittää kun ihmiset maalaa kauniit patinat piiloon, ja mökit muistuttamaan kaupunkiasuntoja?

  • Hanna Vayrynen

   Hei hyvä ajankiohtainen huomio! Sillä tällä hetkellä he juurikin makustelevat sitä mitä muutoksia mökissä tehtäisiin. EI kiireellä – ajan kanssa. Ja juurikin tuo maalaaminen on ollut kysymysmerkki! Mutta he ovat jo todenneet etteivät halua menettää “mökkitunnelmaa” liian valkoisilla maaleilla yms. :)

   • m

    Mä oon aina tota miettinyt, että eihän se hirsi pääse hengittämään sieltä maalin alta ?

 • Taija

  Voi miten kaunis mökki ja toi sijainti! Ihana luonto ympärillä. Siellä varmaan rentoutuu (sen minkä nyt pystyy mut u know) ?

  • Hanna Vayrynen

   Eikö! Isä ja äitipuoleni parasta aikaa miettivät miten lähtevät mökkiä tuunaamaan oman näköiseksi, mutta niin ihana paikka! Meidän perhe on erityisen fiiliksissä tästä sijainnista kyllä! Erittäin toimiva!

 • lila

  feikkitatuoinnit lapsella :(

  • Hanna Vayrynen

   Sai synttärilahjaksi serkuiltaan :)

 • Haidi

  Instan perusteella vaikuttanut kyllä niin onnistuneelta reissulta ja vitsi miten ihanat nuo teidän pojat. Heti hoitamassa pientä <3

  • Hanna Vayrynen

   Ollut ihanaa – liikuttu paljon, mutta myös hengattu mökillä ruokaa tehden ja telkkaria rennosti tuijottaen :D