CATEGORIES

35-vuotias

11.10.2019

Tänään heräsin päivään yhden vuoden vanhempana. Mittariin tuli 35 vuotta. Miltä nyt sitten tuntuu? No ihan samalta kuin eilenkin :D En ole koskaan (ainakaan vielä? :D ) kokenut ikäkriisiä – tai en ainakaan huomaa sellaisesta mitään merkkejä. Olen äärimmäisen kiitollinen jokaisesta vuodesta mitä saan lisää. 

Tänäkin aamuna sain herätä pienten kätösten halaukseen, pusuun poskelle ja hentoon ääneen joka toivotti hyvää syntymäpäivää äiti. Kaikki kolme pienokaistani ja mieheni vierelläni en voi kuin tuntea kiitollisuutta siitä, mitä elämä on antanut. Jokainen vuosi on heidän kanssaan on kaikki se, mitä olen aina toivonut. Voi miten onnellinen sitä onkaan ihminen, joka saa ryppyisenä kiikkustuolissa katsoa edelleen sitä puolisoaan, tuntea suurta rakkautta ja kiitollisuutta yhteisestä elämästään ja katsoa omien lasten elävän omaa elämäänsä toteuttaen unelmiaan. Sitä minä toivon eniten – toivon, että olen niin onnekas, että saan heidän kanssaan lopun ikää vanheta.

coat MAXMARA

knit MANGO

skirt ZARA

shoes STEVE MADDEN

Elän melkoisen kiireistä elämänvaihetta, mutta onnekseni lähes kaikki läheiset ystäväni elävät tuota samaa oravanpyörää ja jakavat arjen samat haasteet. Kaikki tietävät mitä kaikkea tämä elämänvaihe pitää sisällään. Emme näe niin usein kuin haluisimme, mutta syntymäpäivät ovat hyvä veruke yhteiselle kokoontumiselle. Tänään olen kutsunut meille kotibileiden merkeissä joukon lähimpiä ystäviäni. Olen tehnyt soittolistan vanhoista teiniaikamme hittibiiseistä sekä vanhojen aikojen kunniaksi teen boolinkin (en muista koska olisin ostanut viimeksi väkeviä Alkosta :D). Haluan istua iltaa rauhassa, vaihtaa kuulumisia, nauraa vanhoille ja ehkä jos oikein innostumme niin käydä jossain tanssimassa. Mutta eniten haluan vain nauttia ystävieni seurasta – he ovat valtaisia kultakimpaleita. Olen todella onnekas, että elämässäni on sellainen määrä niin rakkaita ystäviä, ketkä ovat seisseet rinnalla läpi tuulten ja tuiskujen. Valtaosan kanssa ollaan kuljettu yhdessä jo monta vuosikymmentä. Kiitollinen olen, että yksi vuosi tuli taas lisää ja ilolla mennään kohta seuraavia. Tänään juhlitaan <3 

Kuvat Alexa Dagmar

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anni

  Hei Hanna ja suuret onnittelut sinulle hiukan jälkikäteen!!?

  Kyselisin sinulta tuosta pochette metiksestäsi. Ostin kyseisen laukun mustassa nahassa luotettavalta second hand sivulta ja myyjältä. Olen kuitenkin vertaillut hihnaa ja mielestäni se on lyhyimmässäkin säädössään varsin pitkä. Ethän ole lyhentänyt omaa hihnaasi mitenkään? Ystävilläni ei ole kyseistä laukkua ja bloggaajista sinä tulit mieleeni, joten siksipä pommitan sinua kysymykselläni. ?

  Ihanaa viikkoa ja paljon kiitoksia jo etukäteen, mikäli ehdit vastailemaan!

  • Hanna Vayrynen

   Moikka! En ole tehnyt hihnalle mitään! Se on minullakin lyhyimmällä säädöllä. En tiedä vaihteleeko väreittäin hihnan koot? Mutta jos asut helsingissä / tulet täällä käymään niin Louis Vuittonin oma liike Espalla varmasti osaa vastata! :)
   Ja kiitos paljon <3

 • Haidi

  Kuulostaa kyllä aivan ihanilta juhlilta! Tuo vanhan musan playlist ja booli ? kakkukin oli upea. Toivottavasti juhlat oli onnistuneet. Onnea nyt vielä kerran täälläkin! ❤️

 • Veera

  Paljon paljon onnea!

 • Ansku in ireland

  Happy birthday stunner!!! ????

 • Merja

  Oikein iloista Syntymäpäivää ja Paljon Onnea sinulle!

 • JohannaN

  Ihanaa syntymäpäivää! Ja kivaa iltaa teille. :) <3

 • Paula

  Syntymäpäivähalaus ?

 • Hanna J

  Hei Kaima,
  sydämelliset onnittelut syntymäpäiväsi johdosta !
  Kiitokset kun pidät mielenkiintoista blogiasi, tusen tack!
  Vielä minulla olisi yksi asia, houkuttelevnm matkakertomuksesi ihanista päivistä Arcachon´ssa, olen päättänyt tehdä matkan sinne ensi kesänä, niin olisitko ystävällinen ja kertoisit mikä siellä olisi paras paikka asua, olisi lyhyt matka kaikkialle/ jos Sinulla oma ehdotus jostain huikeasta paikasta, niin mielelläni otan ehdotukset vastaan, Kiitos !

  Mukavaa synttäri-iltaa, toivottaa Hanna