CATEGORIES

Trenditiistai: Syksyn trendikkäin materiaali

5.11.2019

Joka syksy kaivan kaapistani yhdet suosikkihousuistani: mustat Samsoe & Samsoen nahkahousut. Ne kuuluvat ehdottomasti vaatekaappini kulmakiviin ja käytän niitä useana päivänä viikossa. Ne ovat mukavat, siistit, monipuoliset helposti puhtaana pysyvät ja hyvin tyylikkäät. Ehdottomasti vaatekappaleita, mihin kannattaa vähän panostaa. 

Nahkahousut ovat klassikko ja joka syksyn suosikit. Tänä vuonna nahka on kuitenkin erityisen suuressa nosteessa. Muotitietoiset eivät tyydy pelkkiin housuihin, vaan yhdistävät ne vielä nahkaisen paidan ja takin kanssa. All leather look on selkeästi tämän syksyn yksi selkeimpiä muotisuuntauksia. 

Mustien nahkahousujen lisäksi käytän omistan myös mustan nahkahameen, mitä käytän usein syksyn/talven erilaisissa iltatapahtumissa. Nyt kuitenkin huomaan himoitsevani myös beigeä nahkaa (surprise surprise). Sävyn kuitenkin on oltava tarpeeksi vaalea, liian keltainen tai oranssi nahka ei ole omaan makuuni. 

Hyviä perusmustia nahkahousuja olen löytänyt mm. Samsoe & Samsoelta sekä suomalaiselta Andiatalta ja Ril’siltä. Mutta näiden lisäksi haluaisin vinkata teille Dante6 merkistä, mitä myydään suomalaisessa Dots kivijalkaliikkeessä. Kuvan kollaasin kaikki kappaleet ovat kyseiseltä merkiltä. Musta nahkahameeni on myös heidän valikoimastaan, mitä kautta olen ihastunut heidän käyttämänsä nahan pehmeyteen ja laatuun. Tällä hetkellä silmääni viehättää heidän hieman baggy-malliset nahkahousut. Mitä mieltä te olette ruskeista/beigeistä nahkahousuista ja hameista? 

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Julbe

  By Malene Birgerillä parhaat nahkikset ever ❤️ Mulla elenasoot 2 värissä (perus musta ja ihana beesh) ja Florentina malli mustana ja oliivissa ❤️ Pure love. Mietinnässä hankkia myös vihreenä florentinat.

  • Hanna Vayrynen

   Hei kiitos kovasti vinkistä! <3

 • Haidi

  Ruskea/beige nahkahame voi olla kaunis, jos sävy on juuri oikea! Itsekin olen kyseistä vaatekappaletta katsonut, mutta vielä jättänyt kauppaan :)

  • Hanna Vayrynen

   No kyllä! Mä tykkään kovasti tuosta dante6 versiosta!

 • Riitta

  Kysymykseni ei liity mitenkään postaukseesi, mutta kerroit joskus aliaksen pelaamisesta teidän version.
  Olen yrittänyt löytää sitä eri hakusanoilla, mutta tuloksetta. Voisitko auttaa?

  • Hanna Vayrynen

   Toki! Eli kyseessä on peli jonka olemme nimenneet Manekliksi! Kun näppäilet blogini hakukenttään Mankeli niin pitäisi löytyä postaus! :)

 • aila

  Ei kiitos ruskeille ja beigeille nahkahousuille tai -hameille. En ole yhtään tuon klassikkovärin ystävä. Saa minut ainakin näyttämään ihan haljulta. Mustia nahkahousuja olen etsinyt, mutta en halua ihan leggings-versiota. Pitää varmaan teettää.

  • Hanna Vayrynen

   Ymmärrän, kyseinen väri ei vaan ole kaikille! :) Liian “valju” monelle. Mutta jos tykkäsit noista pussimista nahkahousuista mitä olin esimerkiksi ottanut niin sitä löytyy myös mustana dante6 merkiltä.

   • aila

    Mulla on jo mustat nahkalökärit, hankin jo pari, kolme vuotta sitten: ) Enkä pidä tuosta noiden vyötäröosastakaan.