CATEGORIES

Kashmirvillainen hamesetti

18.11.2019

 Viime vuoden aikana hullaannuin monokromaattisiin neulehamekokonaisuuksiin. Ostin viime vuonna kaksi kaunista kokonaisuutta Mangolta, yhden harmaana ja yhden beigenä. Olen päätynyt käyttämään niitä niin paljon, että aloin himoita niitä tänä vuonna lämpimämmässä ja perhmeämmässä materiaalissa. Kuin tilauksesta ruotsalainen kashmirvillatuotteiden valmistaja Soft Goat teki vastaavan setin täksi syystalveksi. Hinnan takia aristelin tilaamista. Kun viimein päätin tilauksen tehdä, olivat jo kaikki koot myyty loppuun. Jäin odotuslistalle, mutta ilokseni lisää kokoja tuli hiljattain myyntiin joten tällä kertaa sen pidempään viivyttelemättä ostin omani. Julkaisin setistä kuvan Instassani viikonlopun aikana. Asu innoitti sen verran monta kyselyä, joten tässä siitä oma postaus.

Ostin hameen sekä neuleen S-koossa.
Väri on nimeltään honey ja neulemallin nimi Ribbed Wide Neck (honey).
Molemmat tuotteet ovat 100% kashmiria.

Tämä hameasu toimii helposti läpi talven ylipolvensaappaiden tai paksumpien sukkahousujen ja nilkkureiden parina. Lisäylellisyyttä asu saa kun lisään päälle vielä samansävyisen tai valkoisen villaponchon. 

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Merja

  Ihana setti ja mitkä mahdollisuudet koruille, huiveille ja miksei hiuskoristeille, pannoille yms. täydellisen neutraali pohja. Kaveripiirissä puhutaan ns. loppuelämän asuista, tämä pääsee joukkoon.

  • Hanna Vayrynen

   Mikä ihana termi!! <3 Mä haluan ottaa tuon myös käyttöön! <3 Ja niin totta - tämä on sellainen!

 • Laura

  Ihana mekko!

  Ja näin off the topic, niin millä äänenkäsittelyohjelmalla tai tallennusvälineellä te teette teidän podcasteja? Opiskeluprojektissa pitäisi toteuttaa podcast, mutta tulipahan hassu olo kun en tiedä millä niitä edes alkaa nauhoittamaan :D Koululla on joku radiohuone mikrofoneineen, mutta mikä on se ohjelma, joka nauhoittaaäänen? Ja nauhoitetaanko se johonkin windows ohjelmaan, joka sitten taas viedän änenkäsittelyohjelmaan?

  Haha, tästä saisi varmaan oman podcast-sarjansa :D

  • Mikaela

   Moikka! Mä teen omaa Terapiatuokio-podcastia (löytyy mm. Spotifysta) ja nauhotan ihan kotistudiossa. Nauhottamiseen käytän ilmaista Audacity-ohjelmaa, jonka oon ladannut koneelleni. Sit kun sen on nauhottanu ja tallentanu (koneelle ihan tavalliseen kansioon), niin sit vielä editoinnin jälkeen muutan tiedoston mp3-muotoon, jolloin sitä on helpompi siirrellä paikasta toiseen. Toi mp3-muotoon muuttaminen tapahtuu ihan helposti sieltä Audacitysta ja muutenkin se on mun mielestä aika helppokäyttöinen ohjelma. :)

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos Laura! <3

   Ja voi ikävä kyllä en osaa lainkaan auttaa, sillä meillä nauhoitustyön ja äänen käsittelyn teki Asennemedia puolestamme.
   Suuret pahoittelut, etten osaa suoraan tähän vastata.

   Toivottavasti saat pian vastaukset! :)

 • Haidi

  Tämä on kyllä niin ihana setti! Ja sopii sulle todella hyvin :)

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana <3