CATEGORIES

Leffapesiä ja sarjamaratooneja

27.12.2019

*Kaupallinen yhteistyö CMoren kanssa*

Muutama vuosi sitten aloitimme poikien kanssa meidän perheen jouluperinteen: Aaton aattona rakennetaan leffapesä ja katsotaan koko perhe yhdessä joku jouluinen elokuva. Pojat kuitenkin tykästyivät tapaan niin suuresti, että ei se yhteen iltaan jäänyt. Joululomalla ollaan se harva se ilta keräännytty koko perhe rakennettuun leffalinnakkeeseemme katsomaan elokuvia. Joulunaika onkin ihan parasta aikaa erilaisten elokuvien ja sarjojen binge-katseluun. Kerrankin saa hyvällä omatunnolla vain olla ja rentoutua. Teistä monet innostuivat myös tästä tavasta. Aikaisempina vuosina olette lähetelleet minulle kuvia omista leffapesistänne – ihanaa! Meidän leffapesä koostuu suuresta määrästä peittoja ja tyynyjä, telkkarin ympärille teipatuista pienistä jouluvaloista ja hyvistä leffaeväistä. Mikäli sinäkin haluat tänä joululomana rentoutua katsomalla elokuvia ja sarjoja, minulla on antaa teille kiva tarjous: 

Koodilla HANNAV saat kaksi katselukuukautta CMore Viihteeltä yhden kuukauden hintaan.

Meillä CMore on päivittäisessä kulutuksessa muutenkin arjessa. Mitä me heidän laajasta valikoimastaan katsomme?

Omat suosikit CMoren valikoimasta

Keeping up with the Kardashians
Kuten teistä monet tietävät: Kardashianin siskosten reality-sarjan seuraaminen on yksi ei-niin-salaisista-paheistani. Olessani itse kolmen sisaruksen perheestä, rakastan seurata heidän perhedynamiikkaansa. Välillä tapellaan kuin kissat ja koirat, mutta hädän tullen sisko on kuitenkin aina se, joka tukee viimeiseen asti. CMoresta pystyt seuraamaan jaksoja jenkkitahdissa. Uudet jaksot näytetään jenkeissä sunnuntai-iltaisin ja me saamme näin ollen nähdä jakson heti maanantaiaamuna.

Flip it Like Disic
Kourtney Kardashianin entisestä poikaystävästä Scott Disicistä voi olla montaa mieltä, mutta henk.koht tykkään hänestä paljon. Tässä sarjassa seurataan kuinka hän “flippaa” taloja, eli kunnostaa vanhoista taloista uusia ja hienoja myyntikohteita. Mieheni joka ei voi sietää Kardashian-sarjaa seuraa kuitenkin tätä mielellään kanssani. Scottin huumori puree mieheenikin ja hänellä on hyvä sisustustyyli mitä on kiva seurata.

Solsidan
Tämä naapurimaan tuotos saa aina nauramaan. Tämä on sarja mitä katsomme myös yhdessä mieheni kanssa. Fredde taitaa olla hahmoista meidän molempien suosikki. Miten iloisia olimmekaan pari viikkoa sitten kun tajusimme, että sarjasta on alkanut uusi kausi ja ne olivat katsottavissa CMoren palvelussa!

Younger
Tämä vähän Sinkkuelämää-sarjan tyyppinen sarja sijoittuu New Yorkin kustantamoiden sykkivään maailmaan. Amerikkalainen draamakomediasarja rakentuu vasta eronneen 40-vuotiaasta Lizan ympärille, kuka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen unelmiensa työpaikan maineikkaasta kustantamosta.

LA Million Dollar Listings
Meillä on viimeaikoina ollut mieheni kanssa kova ikävä takaisin Losiin ja tämän sarjan kautta on ollut ihana palata paikan tuttuihin maisemiin. Sarjassa seurataan viiden eri kiinteistövälittäjän elämää ja todellisten luksuslukaalien välitystä. Minulla on soft spot sarjassa esiintyväälle Flaggille, joka on oma suosikkini.

Love Island UK & Australia
Tähän sarjaan nuorin siskoni koukutti minut reilu vuosi takaperin. Koukuttavassa realityssa kuumat sinkut ympäri maan asutetaan yhteen luksusvillaan. Sarjassa on paljon on juonittelua, aitoja tunteita ja särkyviä sydämiä, kun etsinnässä on elämän rakkaus. Kuuden viikon päästä yleisön suosikkipari kävelee ulos talosta 50 000 puntaa rikkaampana. Sarjasta on kehittynyt maailmanlaajuinen ilmiö, mutta UK versio on ehdottomasti suosikkini. Britit eivät liiaksi mieti ympärillä olevia kameroita ja antavat tunteiden herskyä avoimesti laidasta laitaan. Tämä on realitya pahimmillaan mutta ah niin koukuttavaa. Ihan täydellinen binge-sarja joulun välipäiville.

Mieheni suosikit

Mieheni ei niin välitä reality-sarjoista, mutta seuraamistani sarjoista hän kuitenkin katsoo kanssani Flip it like Disiciä, Solsidania ja LA Million Dollar Listingsia. Hän pitää Scott Disicin tyylistä ja huumorista, Solsidanin Fredde saa varmasti joka jaksossa kunnon naurahduksen irti ja LA Million Dollar Listingiä katsoessa fiilistellään Losin maisemia ja ikävöidään yhdessä siellä perheenä vietettyä ihanaa vuotta.

Lasten suosikit

CMoren valikoimassa on myös suuri valikoima mahtavia elokuvia ja sarjoja perheen pienimmille. Juonior-puolen elokuvista sykähdyttää eniten eri Disney-leffat kuten Frozen, Leijona Kuningas, Autot ja Lentsikat. Valikoimissa on myös paljon erilaisia lastensarjoja, joista eniten meillä katsotaan Palomies Samia (meidän kuopuksen ylivoimainen suosikki) ja aina yhtä ihania Muumeja.

Joten jos sinäkin kaipaat tällä lomalla rentoa yhteisoloa ja päiviä milloin ei tarvitse tehdä mitään, tartu tähän CMoren tarjoukseen, missä koodilla HANNAV saat CMore viihteen kahdeksi kuukaudeksi yhden kuukauden hinnalla. Paljon koukuttavia sarjoja ja hyviä elokuvia rentoihin yhteisiin hetkiin. Muutamia omia kestosuosikeitani heidän leffavalikoimistaan ovat esim. romantiikan täyteinen The Notebook (yksi parhaita elokuvia ikinä), aina nauruhermoja kutkuttava Kauhea Kankkunen 1,2 ja 3 sekä visuaalisuudellaan sykähdyttävä Taru Sormusten Herrasta trilogia. Hiljattain valikoimiin lisättiin myös Tuntematon Sotilas sekä Fifty Shades Freed. Valikoima on laaja ja kaikille löytyy varmasti kaikkea.

Rentouttavaa ja ihanaa joulunaikaa kaikille <3

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Mona

    Ihania joulupostauksia täällä<3
    Pitkästä aikaa ehdin lukea kunnolla blogeja kun olen pitänyt some(insta)vapaata. Ja tulipa ikävä sitä kun selasi lemppariblogit aina joka aamu kahvin kanssa läpi!?
    Halit sinne koko perheelle?

  • Mira

    Osaatko sanoa onko CMoressa Solsidanista vain uusin tuotantokausi vai myös vanhemmat?